Γερμανικά ΜΜΕ: «Επαναχάραξη συνόρων – Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

Γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, η Die Welt, δημοσιεύει ένα κατάπτυστο άρθρο ώστε να υποστηρίξει την θέση περί επαναχάραξης συνόρων στην περιοχή. Αλβανικά ΜΜΕ αναδημοσιεύουν την ανθελληνική προπαγάνδα για να διεκδικήσουν εδάφη από την Ελλάδα.

Οι Γερμανοί επικαλούνται τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, και ισχυρίζεται ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Είναι προφανές πως μετά τις “Πρέσπες” οι Γερμανοί έχουν επιδοθεί σε ένα ατέρμονο αγώνα να ξαναγράψουν την Ιστορία για να γίνει επαναχάραξη συνόρων στην περιοχή.

Γιατί άλλωστε οι Γερμανοί να γράφουν πως “είμαστε μείγμα Τούρκων, Αλβανών και Σλάβων”; Μήπως γιατί θέλουν ανεξάρτητη “Τσαμουριά”(σσ πρόσφατα εμφανίστηκαν κάτι…απίθανα διπλωματικά διαβατήρια) και “Δυτική Θράκη” μετά την “Μακεδονία του Αιγαίου”;

Σύμφωνα με το γερμανικό άρθρο, η σημερινή άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο την οικονομική πολιτική, αλλά και την ιστορία.

Το άρθρο τονίζει ότι «οι Έλληνες έχουν καταστρέψει με την στάση τους και την ευρωπαϊκή οικονομία», υπογραμμίζοντας ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αλλά ένα μείγμα από Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς” σύμφωνα με την θεωρία του Αυστριακού.

Παρατίθενται στο άρθρο αυτούσια αποσπάσματα από το βιβλίο ιστορικού Φαλμεράιερ με τίτλο «Geschichte der morea Halbinsel Während des Mittelalters», τα οποία επισημαίνουν ότι ο ελληνικός γηγενής πληθυσμός αντικαταστάθηκε ουσιαστικά με Σλάβους κατά τη διάρκεια των σλαβικών επιδρομών (350-800 μ.Χ.).

«Οι Έλληνες εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Ευρώπης. Η φυσική ομορφιά, η πνευματική ευφυΐα, η αρμονία και η απλότητα, η τέχνη και ο ανταγωνισμός εξαφανίστηκαν από την σημερινή περιοχή της Ελλάδος.

Δεν υπάρχει ελληνικό αίμα σήμερα στις φλέβες των Χριστιανών της σημερινής Ελλάδος», έγραφε ο Φαλμεράιερ.

«Οι Έλληνες σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη, αλλά δεν είναι παρά ένα μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς», καταλήγει το γερμανικό άρθρο.

loading...

6 thoughts on “Γερμανικά ΜΜΕ: «Επαναχάραξη συνόρων – Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών»

  1. Δεν είναι απόλυτα ψευδές, αλλά ούτε και η αλήθεια, υπάρχουμε
    και εμείς οι Έλληνες, άλλωστε, βιολογικά δεν διαφέρουν
    οι άνθρωποι, παρά η παιδεία, τους σφυρηλατοι.

    Ο μέσος ευρωπαίος, γνωρίζει πολύ καλύτερα την αρχαία Ελλάδα
    από τον μέσω Έλληνα. Για να σε αποδεχθεί ο Ευρωπαίος ότι είσαι
    Έλληνας, πρέπει να ακούσει επιχειρήματα, θέσεις και γνώσεις.

    O μέσος Έλληνας καίει την σημαία του και βρίζει τους προγόνους του,
    απαιτεί να υποκλίνοντε μπροστά του οι "βάρβαροι" καθώς και
    στα μάρμάρα του, τα οποία τα κατουρά και τα σπάει.

    Για να είσαι αποδεκτός στην Ελληνική κοινωνία και όχι κορόιδο,
    πρέπει να είσαι ολίγον ψευτης, φωνακλάς, ξερόλας, θρασης,
    άπλυτος, θρησκόπληκτος, αδίστακτος για προσωπικά οφέλη,
    ολίγον ασιάτης με συμπτώματα κατωτερότητας, που απαιτεί
    να τον σέβοντε οι ξένοι δίχνονταστους τα μάρμαρα των
    αρχαίων τα οποία γκρέμισαν οι χριστιανοί και τα
    κατουρά ο νεοέλληνας, κλπ κλπ,

    Aυτός είναι ο Έλληνας, υπρχουν βέβαια και οι ακραίοι που δεν αξίζουν
    να λεγοντε Έλληνες, πολλά παραδηγματα στο blog, υπάρχουν βεβαίως
    και τα διαμάντια, όπως στο ξ/ρε ο Ευταξίας.

  2. Οι Κρητικοί πχ που ασπάστηκαν το ισλάμ και πολέμησαν κατά της χολέρας του
    χριστιανισμού στο βυζάντιο και σήμερα ζουν στην τουρκία, είναι ΈΛΛΗΝΕΣ!

    Επίσεις θα έπρεπε να διευκρινησουμε πιοι είναι Έλληνες?
    Είναι οι Αρβανίτες Έλληνες?, Οι Σαρακατσάνοι, οι Βλάχοι, Μικρασιάτες, πόντιοι κλπ?
    Ναι, για μένα είναι Έλληνες αυτός που αγαπά την Ελλάδα, όχι ο αναρχοκομμουνιστής
    τσίπρας, όχι τα αδίστακτα πουλημένα τομάρια τύπου μητσοτάκη κλπ,

  3. Mallon o farmeraier einai vlakas kai den exei sxesi me tin pragmatikotita kai i merkel akomi pio vlameni. Tosa xronia kato apo tin othimaniki skatokratoria kai me tous nomous tis saria tou islam, oi Ellines den mporousan na kanoun tipota gia na ksananthisoun oi texnes kai ta grammata kai fysika epireastikan, gia afto exoume pollous Ellines pou pane na to paiksoun manges kai spoudaioi me thrasos. Typiko mousoulmaniko xaraktiristiko. Afto omos den kanei tous Ellines na min einai Ellines viologika. Akoma kai sti synxroni epohi, opoios Ellinas prospathei na megalourgisei kai na efevrei , protoi protoi oi politikoi tis Elladas ton katastrefoun, polles fores meta apo entoli orismenon group ton ipa kai tis merkel. Gia afto oi varvaroi, diprosopoi kai ilithioi voreioi na mi milane polla giati apodeiknyoun ti vlakeia tous kai tin agnoia tous.

  4. ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΠΕΥΕΤΕ. ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΝΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΑΙΩΝΩΝ ΤΥΠΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΙΕΡ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.

  5. ΤΙ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΖΑΓΚΛΑΡΑ? ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΠΟΡΝΗΣ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑΣ ΕΚΠΕΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΟΜΟΝΤΑ…ΠΑΤΑ ΠΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΟΤΑΝ ΕΧΥΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΗΣ…ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΩΦΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΤΟΧΕ VOLVO (ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΜΟΥΝΙ ΟΤΑΝ ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΚΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΚΥΛΟΓΑΜΗ) ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΞΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ!!!! ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΨΩΦΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΚΟΠΗΚΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΣ ΠΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΒΗΜΑ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24 ΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ 150αρικα ΚΑΙ ΤΑ 10ρικα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ ΚΑΙ ΑΗΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΠΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΧΕΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΔΕΛΟΙΣΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΩ?
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕΣ ΒΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟ ΗΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ 19 ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΈΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΙ? ΑΥΤΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙ? ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΣΤΡΑΔΕ 5 ΣΧΕΔΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΕΠΕΤΡΤΕΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ε ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΘΑ ΣΕ ΞΕΚΩΛΊΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΛΚΗ …ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΠΕΡΕΚΕΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ…ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΕ ΣΤΗΝ ΦΥΚΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΑΣΚΑΛΕ Η ΚΥΡ ΦΙΛΙΠΠΑ Η ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΜΑΛΑΚΑ…ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙΟ ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ…ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΕΛΈΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΛΜΑΣ ΒΓΑΛΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΡΧΙΔΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗ….10 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΑΡΙΟΛΉ….ΦΤΟΥΥΥ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ΄…ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ…ΣΕ ΕΧΩ ΠΑΚΕΤΟ….ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΝΒΓΑΛΕΙΣ ΑΧΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΡΙΟΛΗ….ΤΟΛΜΑ!!!!

    ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ….ΟΥΥΥΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΟΥΥΥΣΤ

  6. ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΩΡΡΟΖΑΓΚΛΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ Ο ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΖΑΓΚΛΑΡΑΣ…!!!!!

    "..Οι Κρητικοί πχ που ασπάστηκαν το ισλάμ και πολέμησαν κατά της χολέρας του
    χριστιανισμού στο βυζάντιο και σήμερα ζουν στην τουρκία, είναι ΈΛΛΗΝΕΣ!.."

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ !!!
    ΧΟΛΕΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΥΣΤ ΕΛΕΕΙΝΕ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΙΤΗ !!!

Comments are closed.