Ο υπουργός Παιδείας σπούδασε στην Αγγλία και δεν θέλει στην Ελλάδα μη κρατικά πανεπιστήμια
Δείτε και 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έκαναν ακριβώς το ίδιο με τον κύριο Γαβρόγλου (ΦΩΤΟ)
Πριν ακόμα γίνουν γνωστά και τα ονόματα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την διάταξη της
Νέας Δημοκρατίας για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση στα ιδιωτικά πανεπιστήμια υποστηρίζοντας πως αυτό που κυρίως τους ενδιαφέρει είναι το κέρδος και όχι η ποιότητα της εκπαίδευσης.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος έχει σπουδάσει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οπως αναφέρει στο βιογραφικό του σπούδασε Θεωρητική Φυσική στο Πανεπιστήμιο του Lancaster. Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο τoυ Cambridge στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Θεωρητικής Φυσικής.

Απευθυνόμενος στο βουλευτή της Νέα Δημοκρατία Αναστάσιο Δημοσχακη ανέφερε «θέλετε αυτά που θα σας απαντήσω να τα αναρτήσετε στο facebook για να τα δουν οι πολίτες; Κύριε Δημοσχάκη έχετε εμπλακεί κι εσείς στην απίστευτη ιδεολογική διάσταση για ιδιωτικά μη κερδοσκοπικά ιδρύματα. Είναι κερδοσκοπικά ιδρύματα τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, απλώς δεν μοιράζουν τα κέρδη. Μην κρυβόμαστε άρα πίσω από το δάχτυλό μας».

Να δούμε και πού υπάρχουν στην Ευρώπη, είναι πολύ κακή η ποιότητα των ιδιωτικών πανεπιστημίων δεν είναι παράδοση της Ευρώπης είναι βασικά της Αμερικής και τα ελληνικά μπορούν να διαχειριστούν και χρήματα από κοινωφελή ιδρύματα».

Εμείς να θυμίσουμε απλά του 40 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι δεν θέλουν να υπάρχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα αλλά οι ίδιοι έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό!!!!

loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

7 σχόλια :

 1. Καλά αυτές τις αηδιαστικές δικαιολογίες του Γαβρόγλου και Κατρούγκαλου και άλλων ηλιθίων βολευτών , μπορεί ένας νοήμον άνθρωπος να τις λάβει σοβαρά υπόψιν του , εδώ μιλάμε για το άκρον άουτ ο της υποκρισίας , άνθρωποι που σπούδασαν ή συμπλήρωσαν τις σπουδές τους σε τέτοια Πανεπιστήμια να έρχονται σήμερα να δαιμονίσουν αυτό που αυτοί που σήμερα το προβάλουν ως πλεονέκτημα μορφώσεως έναντι άλλων και το μεγαλύτερο ερώτημά μου είναι σε όλα τα κράτη του κόσμου σχεδόν επιτρέπονται τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια , αλήθεια αυτοί είναι τόσο ηλίθιοι ή οι δική μας ΗΛΙΘΙΟΙ είναι τόσο έξυπνοι ΗΛΙΘΙΟΙ που θεωρούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ΑΧΡΗΣΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. μα περιμενει κανεις λογικη απο εναν ψυχικα λεπρο κουμμοιυιστη στο τελευταιο το αισχατον σταδιο το καταληκτικο που λενε της παθησης του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οι κομμουνιστές οταν ακούν για κέρδος βγάζουν σπυριά . Αυτοί είναι πλασμένοι μόνο για την ζημιά , αυτό ξέρουν , αυτό πλασάρουν .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
  ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΙΚΑΝΟΥ, ΜΙΚΡΟΝΟΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ.
  ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΥΜΗΔΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΘΝΟΜΙΔΕΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ποτέ ξανά αριστερά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή