Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας

Τον πρώτο αυτόματο πωλητή προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης τοποθέτησε η ελληνική εταιρεία Hemp Oil στο κέντρο της Αθηνας και συγκεκριμένα στην Στοά Πεσματζόγλου. Το μηχάνημα είχε
παρουσιαστεί για πρωτη φορά στην έκθεση κάνναβης που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Tae Kwo Do και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πολλών επιχειρηματιών του χώρου.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr o ιδιοκτήτης της εταιρείας Hemp Oil Χρήστος Μπότσης, «η ιδέα αυτή ειχε παρουσιαστεί από την εταιρεία μας στην Balcannabis Expo και τοποθετήθηκε σημερα στην Στοά Πεσματζόγλου. Θα βάλουμε άλλο ένα μηχάνημα στην Θεσσαλονίκη απέναντι από τον Λευκό Πύργο.

Ο καταναλωτής μπορεί να βρει προϊόντα με cdb, ανθούς ήμερης κάνναβης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τσάι, περιεκτικότητας σε κανναβιδιόλη 0,2 % που σημαίνει ότι δεν είναι ψυχοτρόπο, δεν έχει διεγερτική δράση και άλλα προϊόντα της εταιρίας μας. Περιέχει 450 προϊόντα και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληρώσει με μετρητά ή κάρτα. Αυτό βάσει νόμου είναι κατάστημα κάνναβης. Η Hemp oil είναι η πρώτη εταιρεία που συστάθηκε όταν άλλαξε η νομοθεσία το 2016. Εκεί που μπήκε το μηχάνημα ανοίγει την επόμενη εβδομάδα και μαγαζί με προϊόντα κάνναβης και αναμένεται να βάλουμε αυτόματους πωλητές σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές».

loading...

5 thoughts on “Ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης στο κέντρο της Αθήνας

  1. TA ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΤΟΥΡΟΚΑΙΡΩΝ…

  2. ΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΕΓΑΑΛΗΗ ΚΑΖΑΝΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ. ΧΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΦΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΙΣΟΤΕΙΟΥ!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΘΥΗΣΩΜΕΝ ΠΑΛΙ!! ΘΕΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ?

  3. CBD ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΕΙ!!
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΑΚΑ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΕΖΑ ΟΧΙ Η ΚΑΝΝΑΒΗ!
    ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΤΟ ΕΝΕΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΝΑΒΗ!
    ..ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΖΕΙ?
    ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΧΑΡΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΖΕΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ?

  4. …ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ!
    ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ME ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ?
    … Ο ΚΑΘΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ..

  5. ΡΕ ''ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΕ ΕΣΥ'' ΔΕΝ ΕΚΤΙΝΑΣΕΣΑΙ ΜΕ ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΔΟΚΤΩΡ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ? ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΣΙΣΩΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΡΧΙΔΙ ΒΡΩΜΙΚΟ. ΟΥΥΥΣΤ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΛΕΠΡΕ

Comments are closed.