ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

“Τη στιγμή που ο πρόεδρος με παρακάλεσε, αναβάλλω την παραίτηση για 4 με 5 ημέρες και παίρνω το χρέος της ανακολουθίας μου. Η αμαρτία μου θα είναι αυτές οι 4 με 5 ημέρες”, αναφώνησε ο  αμαρτωλός κ.Παπαχριστόπουλος που μόλις είχε επιστρέψει από την επισκευή του χαλασμένου
αυτοκινήτου του. Τα πολιτικά ανταλλάγματα της παράτασης ζωής στην παρωδία της Κυβέρνησης-Κουρελού τα ξέρει μόνο ο ίδιος ο κ.Παπαχριστόπουλος και δεν ντρέπετε να κοροϊδεύει τους Έλληνες. Την προηγουμένη εβδομάδα πάλι για ανθρωπιστικούς λόγους είχε δώσει μία παράταση της παραίτησής του για τους ΑΝΕΛ στους οποίους ακόμα ανήκει και ψήφισε και με τα δύο χέρια την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τι θα αλλάξει αυτές τις 4-5 μέρες πέρα από την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας του Αλέξη Τσίπρα στο ΝΑΤΟ ως συμμάχου, που θα έπρεπε να υποστηρίζουν όλοι όσοι θέλουν να έχουμε σύμμαχους ολόγυρά μας και να μην κάνουν τζάμπα μάγκα τον Αλέξη Τσίπρα και την παρέα του, πια δεν ξέρουμε. Θα φανεί. Κάτι θα ξέρει και ο κ.Δραγασάκης, παραπάνω.

Δυστυχώς, από μία Κυβέρνηση-Κουρελού μεταβαίνουμε σε μία Δημοκρατία-Κουρελού που αυτό δείχνει να είναι ο μύχιος πόθος του Αλέξη Τσίπρα.

Λ.ΚΑΛ.

loading...

1 thought on “ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Comments are closed.