Ραχήλ Μακρή: «Κάτω τα ματωμένα βρωμόχερά σας Γεροβασίλη από τη Μακεδονία, επίγονοι και ανδρείκελα των ηττημένων γενίτσαρων του εμφυλίου»

Ενώ οι κατσαπλιάδες των Σκοπίων βυσσοδομούν επίσημα πλέον μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών τους, κραδαίνοντας διεθνώς και στον ΟΗΕ «Μακεδονική εθνική και πολιτισμική ταυτότητα,
γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, κληρονομιά και επικράτεια», η Συριζαία παραδουλεύτρα παντός καιρού και εργοδότη, Όλγα Γεροβασίλη, βρήκε την ώρα και τη στιγμή να βάψει πάλι την Ελληνική Σημαία με αίμα ελληνικό.

Γιατί έτσι έμαθαν να κάνουν πάντα οι πρόγονοι και προπομποί του Τσίπρα στην Προδοσία των Πρεσπών, οι λήσταρχοι, χαφιέδες και γενίτσαροι του Εμφυλίου που κατέφυγαν ηττημένοι το 1949 στα Σκόπια, για να προετοιμάσουν την εκδίκησή τους μετά από 70 χρόνια.

Όσο αίμα Μακεδόνων και να χύσουν όμως τα κνώδαλα, οι Έλληνες σε ολόκληρο τον κόσμο και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας θα συνεχίσουν να βροντοφωνάζουν «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Οικονομολόγος (MSc in Banking)

loading...

1 thought on “Ραχήλ Μακρή: «Κάτω τα ματωμένα βρωμόχερά σας Γεροβασίλη από τη Μακεδονία, επίγονοι και ανδρείκελα των ηττημένων γενίτσαρων του εμφυλίου»

  1. ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΛΧ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΠΛΉΣΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ . ΔΛΔ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.. ΠΟΤΑΜΙ.. ΛΑΟΣ.. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ..ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Η ΜΟΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΟΥ… ΣΧΗΜΑ ΟΞΥΜΩΡΟ ΞΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ. ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ , ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΥΓ ΠΡΟς ΤΗΝ κΜΑΚΡΗ. ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΗΘΩΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΣΑς ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΝΩΡΙΣ ΑΠ΄ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΤΩΣ.(Α! ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ) . ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΥΦΑΛΙΑ

Comments are closed.