Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και να «κρύψει το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ,οι στόχοι της επισκέψεως του κ Τσίπρα στην Τουρκία .

Αποκαλύπτουμε !!

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν το διάδοχο του Βαρθολομαίου ( αρχή έγινε τον Ιούλιο 2017  με την τότε  αντιπαράθεση μεταξύ του Φαναριού και της  Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής των ΗΠΑ ) , ο
Ερντογάν πιστεύει ( αναφορές της εφημερίδας takvim και του  αρθρογράφου  Martin Banks ) ότι ο  Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει δεσμούς με το δίκτυο Γκιουλέν στην Αμερική , τα αποτελέσματα της Συνόδου του 2016 που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη μείωσαν την φήμη του Πατριαρχείου στον Ορθόδοξο κόσμο και δεν έφτανα αυτά , η  Ιερά Σύνοδος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας έκρινε ότι είναι αδύνατο να υπάρξουν περαιτέρω επαφές με τη Κωνσταντινούπολη.

Οι δυνάμεις που μάχονται την Ορθοδοξία , έχουν εξαπολύσει την τελική τους επίθεση κατά της «κεφαλής » , αυτής . Οι Ιεράρχες μας ,  είναι άνθρωποι απονήρευτοι και ευκολόπιστοι , «πρόβατα » στον κόσμο των λύκων . Είμαστε και θα είμαστε μαζί τους .

Αυτό το «αδύναμο πεδίο» της Ορθοδοξίας σήμερα , εκεί στην Πόλη ,  είδαν  οι πολιτικοί  της Ελλάδας που θέλουν διακαώς το συνταγματικό  διαχωρισμό κράτους – Εκκλησίας ( ήτοι την απόλυση 10.000 κληρικών προεκλογικά ) και την περιθωριοποίηση την Εκκλησίας.

Δεδομένο του ότι ( κατά παράδοση ) μόνο απόφοιτος της Σχολής της Χάλκης μπορεί να γίνει Οικουμενικός Πατριάρχης  στην Πόλη και του ότι , σε διαφορετική περίπτωση ( εάν τούτο δεν συμβεί ) το Οικουμενικό Πατριαρχείο πρέπει να αλλάξει έδρα , αντιλαμβανόμαστε τον ΕΚΒΙΑΣΜΟ   που δρομολογείται σε βάρος του Οικουμενικού Πατριάρχη σήμερα ,  με την Παρουσία του Έλληνα Πρωθυπουργού , δίπλα στον Τούρκο Πρόεδρο .

Από την άλλη , η πολυδιατυμπανισμένη ( από τα  γνωστά φερέφωνα ) επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Τουρκία ( στην Αγιά Σοφιά , στην Σχολή της Χάλκης και αλλού  ) και με «σανό » της τάχα μου επικίνδυνης διαχείρισης των Ελληνοτουρκικών , σκοπό έχει να αποστρέψει ο λαός ( ενόψει εκλογών ) το βλέμμα του από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και το Ιστορικό ξεπούλημα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ

Μάταια όμως , δεν μπορούμε πλέον να ξεχάσουμε

Υ.γ Η φωτογραφία είναι, κατά την συνάντησή του με τον Άγιο Παίσιο. Είχαν ιδιαίτερο πνευματικό σύνδεσμο όσο ήταν εν ζωή ο Άγιος και επικοινωνούσαν πολύ συχνά.

Με εκτίμηση

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας γεωπολ στρατηγικής) 

loading...