Ρουμάνοι λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού σκάφους: Τρεις Τούρκοι τραυματίες – Βίντεο-ντοκουμέντο

Οι Ρουμάνοι Λιμενικοί έριξαν πυρά σε τουρκικό αλιευτικό που εισήλθε παράνομα στα ανοικτά των ακτών της Ρουμανίας πριν μερικές ημέρες, με αποτέλεσμα 3 Τούρκους τραυματίες, ενώ αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αυτό.

«Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να το κάνουν στα διεθνή ύδατα, προσπάθησαν να μας βυθίσουν», αναφέρουν οι Τούρκοι ψαράδες, το αλιευτικό σκάφος των οποίων το έκαναν κόσκινο οι άνδρες της ρουμανικής ακτοφυλακής.

Romanya aciklarinda uluslararasi sularda Rumen sahil guvenlik gemisi Turk balikci teknesine gercek mermilerle ates acti. 3 vatandasimiz yaralandi.

Romanya ile iliskilerimiz ABD etkisiyle Romanya bizi dusman gormeye basladigindan beri kotulesmekte.

178 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Οι Ρουμάνοι άνοιξαν πυρ στο τουρκικό αλιευτικό σκάφος που εισήλθε σε ρουμανικά χωρικά ύδατα, στην αρχή με πλαστικές και μετά με πραγματικές σφαίρες.

Τρεις Τούρκοι ψαράδες χτυπήθηκαν από τις σφαίρες, ενώ το σκάφος είναι κατεστραμμένο. Οι Τούρκοι βέβαια δήλωσαν ότι η eπiθεση διεξήχθη σε διεθνή χωρικά ύδατα, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε από κινητό τηλέφωνο.

loading...

1 thought on “Ρουμάνοι λιμενικοί άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού σκάφους: Τρεις Τούρκοι τραυματίες – Βίντεο-ντοκουμέντο

  1. Αυτοί έχουν ούμπαλα , δεν είναι σαν τους δικούς μας, που τρέμει η ψυχή τους, μην τους δυσαρεστήσουμε και τους στενοχωρήσουμε με την συμπεριφορά μας , απλά μπήκες μες στα δικά μας χωρικά ύδατα , σας ειδοποιήσαμε να απομακρυνθήκατε δεν το κάνετε πουλάτε τσαμπουκά , ρίξε τους όπως οι Ρουμάνοι μια ριπή , να δεις πατάνε πάλη

Comments are closed.