Η αιχμηρή απάντηση του Κ. Μπογδάνου στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

Με αιχμηρό τρόπο αντέδρασε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον οποίο η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα τον περιλάβει στα ψηφοδέλτιά της, λόγω ενός αστεϊσμού για την ΕΡΤ.
Η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου αναρτήθηκε στο Twitter και ο δημοσιογράφος

εξηγεί από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».

 Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ.
Αφορμή στάθηκε σχόλιο του δημοσιογράφου στο twitter. Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση για την ΕΡΤ που μιλούσε για «τανκς στο ραδιομέγαρο», γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».
Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε «ξένες» τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών.

250 people are talking about this

loading...

5 thoughts on “Η αιχμηρή απάντηση του Κ. Μπογδάνου στη ΝΔ που τον «έκοψε» από τα ψηφοδέλτια

  1. Τυχαία ο ντενεκές αυτός, είχε στην πρώτη του συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι καλεσμένο τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Μιχαλολιάκο??? οεο?

  2. εδω που τα λεμε
    κακως επραξε ο Μπογδανος
    επρεπε να εχει στη πρωτη του συνεντευξη
    τον δισεκατομμυριουχο Σωρρα
    γιο του δια

  3. Σωστός!!!!
    Και μετά τον ίδιο τον … Δία, ή τουλάχιστον την τρέχουσα μετενσάρκωσή του!!!
    Δεν είναι και πολύ μακριά από τον τρόπο σκέψης (αν υφίσταται κάτι τέτοιο φυσικά) του Μπογδάνου, εδω που τα λέμε…

  4. Μπογδάνος: Το ακροδεξιό ξέπλυμα της εντεταλμένης δημοσιογραφίας που αγωνίζεται για την ύπαρξη της ανυπαρξίας …

    Πούσαι κρυφοναζίδιο του Μιζοτακισμού : Άλλο η Αδωνομαλακία και άλλο η φουστοκρατία …

  5. ΕΙΔΕΣ ΠΩΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΛΥΦΕΙ? ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΟΥΜΠΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΙ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΑΛΙ!!! ΟΥΣΤ!

Comments are closed.