«Ετοιμοθάνατο πρόβατο ο Καμμένος – Ήθελε την επιστροφή στην δραχμή» λέει ο Γ.Βαρουφάκης

Με την αποχώρηση Βαρουφάκη ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες με τον Π.Καμμένο, αλλά με την αποχώρηση και του Καμμένου αυτή κορυφώθηκε.

Σήμερα το πρωί ο πρώην ΥΠΟΙΚ που πανηγύριζε το 2015 όταν είχαν κλείσει οι τράπεζες και επεβλήθησαν τα capital controls Γιάνης Βαρουφάκης απάντησε με ειρωνικό τρόπο στα όσα είπε εναντίον του στον ΣΚΑΙ ο Πάνος Καμμένος περί «υπαλλήλου Σόιμπλε» που ήθελε να βγάλει τη χώρα από το ευρώ.

Όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους τους ΣΚΑΪ για όσα εξιστόρησε και είπε ο Πάνος Καμμένος για τον ίδιο, ο Βαρουφάκης, απάντησε αν έγιναν το 2015, όλα όσα λέει ο πρώην υπουργός Αμυνας.

«Σ΄ ένα εναλλακτικό σύμπαν κάποιας φαντασίωσης ίσως. Αλλά όχι στην πραγματικότητα που ζούμε. Έχετε νιώσει ποτέ σα να σας κατασπαράζει ετοιμοθάνατο πρόβατο; Έτσι αισθάνθηκα τώρα…Τότε μου έδινε την εντύπωση ανθρώπου που έλεγε αφήστε με να είμαι υπουργός Αμυνας, να χαίρομαι τη χαρά του υπουργού άμυνας και κάντε ό,τι θέλετε…Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός σε μια κυβέρνηση», ανέφερε ο Γ.Βαρουφάκης

Μάλιστα ο πρώην ΥΠΟΙΚ ανέφερε πως την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή υποστήριζε ο Πάνος Καμμένος το 2015 και ισχυριζόταν ότι θα «βρει λύση» με την βοήθεια των ΗΠΑ.

loading...

1 thought on “«Ετοιμοθάνατο πρόβατο ο Καμμένος – Ήθελε την επιστροφή στην δραχμή» λέει ο Γ.Βαρουφάκης

  1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α

Comments are closed.