Έρχονται οι εκλογές!

Νικόλαος Ταμουρίδης

Σε όλο το πολιτικό φάσμα άρχισε ήδη μια τεράστια προσπάθεια για το ποιος θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα των ψηφοφόρων και να επηρεάσει το εκλογικό ακροατήριο.

Ο μεγάλος απών; Η αλήθεια! Η αλήθεια και η ορθή ρητορική τέχνη, η οποία, σύμφωνα και με τον αρχαίο μέγιστο φιλόσοφο Σωκράτη, επιβάλλεται να έχει ως σκοπό την ίδια την αλήθεια. Αντί αυτών:
-Βλέπουμε παντού δημαγωγική κενολογία, αδίστακτη καπηλεία των ιδεών, λεκτικούς μύδρους, αγοραίο υβρεολόγιο, μειωτικούς χαρακτηρισμούς!
-Κυριαρχεί πολιτική και ιδεολογική παραπλάνηση, αδίστακτη δημαγωγία, εμετική κολακεία, κυνική αδιαφορία, ηθικός ξεπεσμός!
-Παρακολουθούμε μια απίστευτη μάχη εντυπώσεων, μια φιλοπολεμική ατμόσφαιρα με καλλιέργεια μίσους, παλινωδίες και διεθνή απομόνωση.
-Επικρατεί ένα απόλυτο πολιτικό χάος, μέσα στο οποίο στροβιλίζονται οι αοριστότερες ιδέες και οι αντιφατικότερες προτάσεις περί μέτρων σωτηρίας.
Έρχονται οι εκλογές!
Ισχνές μισελληνικές μειοψηφίες, στο όνομα μιας κοινοβουλευτικής δήθεν δημοκρατίας, επιβάλλουν την θέλησή τους στη συντριπτική πατριωτική πλειοψηφία, υπακούοντας τυφλά στην αρρωστημένη ιδεοληψία τους και στους ξένους πάτρωνές τους. Αυτοί και οι εθνικά ασθενείς αντίπαλοί τους θα επιδιώξουν να αρπάξουν και πάλι την εξουσία με κάθε τρόπο.
Όσοι νομίζουν ότι η νέα Βουλή θα θέσει τις βάσεις του νέου πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Δεν ανεγείρεται κανένα νέο οικοδόμημα με παλιά και σαθρά υλικά. Απαιτείται λοιπόν απόλυτη κάθαρση, την οποία, ούτε οι νυν κυβερνώντες ούτε οι λοιποί του πολιτικού κατεστημένου έχουν την δύναμη να επιβάλλουν.
Έρχονται οι εκλογές!
Η απαξίωση των πάντων από τους θλιβερούς εκπροσώπους του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται. Απαξιώνονται πλήρως οι Έλληνες πολίτες, η Πολιτική, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Εκκλησία, οι Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, η Κοινωνική Συνοχή.
Η απαξίωση των πολιτικών από τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό εκφράζεται στην καταρράκωση των ποσοστών των κομμάτων και στην δραματική μείωση της συμμετοχής των Ελλήνων πολιτών στα κοινά.
Ζούμε την βασιλεία της απαξίωσης των πάντων και απάντων!
Έρχονται οι εκλογές!
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζεται νέος πολιτικός αέρας, νέα πνοή, νέες δυνάμεις!
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Χρειάζονται νέοι στην πολιτική σκηνή, με καθαρά πρόσωπα και θέσεις, οι οποίοι να αφοσιωθούν, να εμβαπτισθούν εντός της εθνικής ιδέας και με όπλα την γνώση και την πίστη να αγωνιστούν για να δώσουν νέα πνοή στη χώρα.
Η Ελλάδα μας ασφυκτιά! Οι οιωνοί δεν προαναγγέλλουν αισιοδοξία, αντιθέτως επιφαίνονται ιδιαίτερα δυσμενείς.
Υπάρχουν όμως και οι Έκτορες οι οποίοι διαχρονικά αψηφούν τους κακούς οιωνούς και μάχονται για τις ιδέες τους, για την πατρίδα τους!
Ήρθε λοιπόν η ώρα να γίνουμε σήμερα Έκτορες και να πούμε: Εμπρός, με πίστη στον αγώνα! Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης!

Νικόλαος Ταμουρίδης  Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                           

loading...

3 thoughts on “Έρχονται οι εκλογές!

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ…..ΕΚΛΟΓΕΣ…….ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Χ Ο Υ Ν Τ Α…….ΤΣΙΠΡΑ.

  2. επιτελους εκλογες!! να βγει ο Σωρρας πρωθυπουργος ο Μπαλαντινας προεδρος δημοκρατιας ο ζαγκαρας υπουργος
    παιδειας και θρησκευματων ο λαμπρακης υπουργος υγειας ο ευταξιας υπουργος πολιτισμου ο ψευτοπατερακης κυβερνητικος εκπροσωπος τυπου η ελεν μανεση υπουργος μεταναστευτικης πολιτικης με ειδικοτητα τους πακιστανους ο μορφεας υφυπουργος με ειδικοτητα το στρατο και ο ταραρομ υπουργος εγκυμοσυνης !!

  3. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΚΤΟΡΑ . ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ) .ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΖΟΥΣ .ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΝΕ ΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΑ Ή ΓΑΙΔΟΎΡΙ Ή ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ .ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΌΜΑΤΟΣ .ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

Comments are closed.