Το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (;;;) θέλει ο Αλέξης Τσίπρας…

Από δεκαετίες υπάρχει οργανωμένο σατανικό σχέδιο εκτουρκισμού της Θράκης μας! Που σε αυτό εντάσσεται και η προδοτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, των Τσίπρα και Γαβρόγλου! Οι οποίοι μετά την καρατόμηση των νόμιμων Μουφτήδων στη Θράκη μας, οι οποίοι διορίζονταν από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα από το Υπουργείο Παιδείας, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα μουσουλμανικά κράτη (και στην Τουρκία), προωθούν σχέδιο εκλογής τους, κατ΄ επιθυμία και εντολή του Ρ. Τ. Ερντογάν! Έτσι, θα καταστήσουν στην μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, θρησκευτικούς ηγέτες, πράκτορες της Τουρκίας και του Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν! Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, αργά αλλά σταθερά θα πραγματοποιηθεί η τουρκοποίηση – μουσουλμανοποίηση της Δυτικής Θράκης, που εν ευθέτω χρόνο θα αυτονομηθεί από τον κορμό της Ελλάδος!

Αυτός είναι και ο διακαής πόθος του Ερντογάν! Και ξαφνικά, από το πουθενά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, ο Πρόεδρος της Τουρκίας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης σκέφτηκαν πως ωρίμασε το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης! Που ως αντάλλαγμα – όπως είπε στην προ ημερών κοινή συνέντευξη Τύπου Τσίπρα – Ερντογάν – ο Ρ. Τ. Ερντογάν ζητάει την εκλογή των Μουφτήδων στη Δυτική Θράκη!

Στο σημείο αυτό βρίσκεται άλλη μια μεγάλη προδοσία της κυβερνήσεως μειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία μετά την αποδοχή της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου παρέδωσαν τη Μακεδονία μας, ετοιμάζονται να παραδώσουν στον εχθρό και τη Θράκη μας!

Άκουσον – άκουσον! Ο άθεος Αλέξης Τσίπρας θέλει διακαώς να ανοίξει τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης! Ναι, ο άθεος, ο αθεολόγητος, ο οποίος θα πετσοκόψει τους μισθούς των ιερωμένων, του εθνικού κυττάρου της Ορθοδοξίας μας, ενδιαφέρεται να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης για να διδάσκεται η Θεολογία!

Είναι δυνατόν ο Οικουμενικός Πατριάρχης να μην αντιλαμβάνεται το δόλιο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες του; Είναι δυνατόν να κωφεύει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος;

Ποιος τελικά θα υπερασπιστεί την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μας από τους άρπαγες;;

Να πάρει θέση ο Κώστας Μπακογιάννης…

Απροκάλυπτα πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν δικαίωμα ψήφου, να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά προσωρινά στη χώρα. Την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα. Αυτήν την κυνική ομολογία έκανε και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Ηλιόπουλος!

Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την γραμμή της πολιτισμικής αλλοίωσης έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο, αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ή και τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό. Υπομονή να έχει πάντως πάνω από όλα.

Πάλι καλά που δεν δήλωσε να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοικοι του Καράκας, της Ισλαμαμπάντ, της Καμπούλ, της Βαγδάτης κτλ. μέσω των ελληνικών προξενείων εκεί.

Τα παραπάνω διαβάσαμε στην έγκριτη διαδικτυακή πλατφόρμα ProNews!

Από πλευράς μας θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον “προοδευτικό” Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη!

Τι πιστεύει επί του θέματος ο ανιψιός του Κώστας Μπακογιάννης;

Συμφωνεί ή διαφωνεί; Πολύ θα ενδιέφερε τον αθηναϊκό λαό η δημόσια τοποθέτησή του!!

Νιώθει στοχοποιημένη και θιγμένη η Κατερίνα Παπακώστα…

Την Δευτέρα το πρωί σάρωσε η είδηση στο διαδίκτυο, πως η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα είναι έξαλλη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη!

Υποστηρίζοντας ότι στοχοποιήθηκε η ίδια και η οικογένειά της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις οργανώσεις της ΝΔ, προκειμένου να πληγεί πολιτικά! Γι΄ αυτό θα καταφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο της, αφού δόθηκε στη δημοσιότητα το τηλέφωνό της! Είπε επιπρόσθετα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας άβουλος πρόεδρος, όμηρος της ακραίας πτέρυγας της ΝΔ, ο οποίος εκτρέφει το αυγό του φιδιού, αφού χαϊδεύει τη Χρυσή Αυγή! Μίλησε για ακροδεξιά ηγετική ομάδα της ΝΔ, που κάνει ότι θέλει στο κόμμα.

Τελικά θα τρελαθούμε τελείως σ΄ αυτήν την χώρα! Καταγγέλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ακροδεξιά στροφή, η Κατερίνα Παπακώστα, η νεοσσός της αριστεράς και του νέο-κομμουνισμού! Αυτά είναι τα νέα πολιτικά ήθη! Του θράσους και της αγένειας, που ξεπερνά κάθε λογικό όριο!

Το λόγο τελικά έχουν οι πολίτες στην περιφέρεια που θα πολιτευτεί η κ. Παπακώστα! Γιατί πλέον, γέμισε ο Τόπος Μαυρογιαλούρους και Εφιάλτες!!

Την Τετάρτη στην Ελεύθερη Ώρα: «Τι γυρεύει η αλεπού (Ντόρα) στο παζάρι (Κρήτη);

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

loading...

2 thoughts on “Το άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης (;;;) θέλει ο Αλέξης Τσίπρας…

  1. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ……..ΤΟ…..ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ……..Ο Α Θ Ε Ο Σ……..Ο ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑΣ……..ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ………Η ΧΟΥΝΤΑ Τ Ε Λ Ο Σ.

  2. ΝΑΙ ΑΘΕΟΣ!
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ!!
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΔΕΞΙΑ-ΚΕΝΤΡΟ
    ΣΤΟΝ ΠΑΣΣΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ!!

    ΤΥΧΑΙΟ????????????????

Comments are closed.