Ο Πολάκης έχει δικαίωμα να καπνίζει γιατί ο Παπανδρέου μας έβαλε στα Μνημόνια, σύμφωνα με τον Βαξεβάνη

Με έναν περιέργο συνειρμό υπερασπίστηκε ο δημοσιογράφος το… δικαίωμα του υφυπουργού να καπνίζει παντού

Το ότι ο Κώστας Βαξεβάνης υπερασπίστηκε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί είδηση. Το ότι υπερασπίστηκε το δικαίωμα του υφυπουργού Υγείας να καπνίζει μέσα στο υπουργείο και μπροστά στις κάμερες κάνει το θέμα πιο ενδιαφέρον. Ο συνειρμός του εκτοξεύει βέβαια την υπόθεση καθώς ο δημοσιογράφος έγραψε ότι ο Παύλος Πολάκης έχει δικαίωμα να καπνίζει παντού και πάντα γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια. 

 «Αυτό με το τσιγάρο και τον Πολακη μου θυμίζει την ιστορία με τον ΓΑΠ που πήγε σε εστιατόριο το 2012 και η φρουρά του απαίτησε να μην καπνίζουν και ο ιδιοκτήτης απάντησε “πείτε του Γιώργου πως μας έχει πετάξει τις αιμορροΐδες με το μνημόνιο το τσιγάρο τον πείραξε;” #TrueStory» έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

Αν λοιπόν κάποιος μη καπνιστής σας ζητήσει να σβήσετε το τσιγάρο μέσα σε εστιαατόριο απλά πείτε του ότι από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στα Μνημόνια έχετε δικαίωμα να καπνίσετε και πάνω από το πιάτο του.

http://www.aek365.com/

loading...

3 thoughts on “Ο Πολάκης έχει δικαίωμα να καπνίζει γιατί ο Παπανδρέου μας έβαλε στα Μνημόνια, σύμφωνα με τον Βαξεβάνη

  1. φωτό Στιγμιότυπο από την τελευταία τσούρα πριν ανακοινώσει τα νέα αντικαπνιστικά μέτρα ο υπουργός υγείας (την τσούρα εννοείται την κατέβασε σίγα μην την βγάλει, δεν είναι κάνας φλώρος ο Πολάκης, να την βγάλει). Είμαστε χώρα για γέλια και για κλάματα…

  2. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ.ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΣΟ ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ.

  3. Καλά ρε σε αυτούς δεν υπάρχουν όρια μεταξύ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ – ΒΛΑΚΕΙΑΣ και ΛΟΓΙΚΗΣ , θεέ μου τι ξεπεσμός και τι κατάντημα και να σκεφθείς ότι αυτοί οι άνθρωποι έμεσμα ή άμεσα σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα

Comments are closed.