ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ…


ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ , ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ….. 

Κοινοποιεί ο Γεωκών
Εκεί που μένει άδεια η ψυχή σας, μπαίνει η ζήλεια και ο εγωισμός, εδώ το μυρμήγκι ζηλεύει το μυρμήγκι, εσείς οι άνθρωποι δεν θα ζηλέψετε

ο ένας τον άλλον;

Αυτό συμβαίνει επειδή μέσα στην ψυχήν σας αφήνετε κενά, ασχολείσθε με το έργο Του Χριστού και δεν ασχολείσθε με τα έργα τα δικά σας. 
Ποια πρέπει να είναι τα έργα τα δικά σας; Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ Η ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ( να είναι ) στον Ατελείωτον, το έργο του Χριστού και Του Πατρός προγραμματισμός και Θεία Δικαιοσύνη και ηθική προς τους ανθρώπους. 
Εσείς δυστυχώς, πολλές φορές κοιτάζετε εν μέρει μόνον το έργο του Χριστού , δηλαδή πότε θα γίνει και ξεχνάτε αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς. 
Οι προφητείες παιδιά μου είναι για να ανοίξουν τα μάτια της ψυχής σας, του νου σας και του σώματος σας, δεν είναι μόνο για να τις περιμένετε πότε θα γίνουν, αλλά αφού πληροφορηθείτε τα γεγονότα μέσω των προφητειών, πότε θα μετανοήσετε. 
Είναι το έργο να φθάσετε στην πόρτα Του Ουράνιου Πατέρα και στην θεότητα σας στην ψυχή, δηλαδή να αγιάσει η ψυχή σας παιδιά μου. 
Οι προφητείες είναι για να σας βάλουν στην σκέψη της προετοιμασίας της μετανοίας, που σ’αυτόν τον καιρό την έχετε ξεχάσει, ξεχάσατε τι θα πει έλεος και μετάνοια, ή μετάνοια Και έλεος. 






loading...