Έλενα Ράπτη: «Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, μιλά στο CNN Greece τόσο για το ενδεχόμενο οι εθνικές εκλογές να γίνουν νωρίτερα όσο και για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί», αναφέρει με νόημα στο CNN Greece, η Έλενα Ράπτη, ενώ τονίζει ότι «όσοι ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών να θυμούνται ότι η ιστορία δεν θα τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό».

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για την καταστροφική πολιτική που ακολουθεί, και εκτιμά ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις επόμενες εθνικές εκλογές. Σημειώνει, επίσης, ότι στην Ελλάδα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη, και τονίζει ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία με μελλοντικό πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να φέρει μέρες ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον της νέας γενιάς.

loading...

3 thoughts on “Έλενα Ράπτη: «Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθούμε να λέγονται Μακεδόνες οι Σκοπιανοί»

  1. οφείλουμε πάντως νά πούμε ότι είναι πανέμορφη….

  2. Ναι,αλλά…Εμένα π.χ. με ξέρει διότι με έχουν βαφτίσει διάσημο οι αμερικάνοι….Αλλά αν με γουστάρει π.χ.,αν υποθέσουμε κάτι τέτοιο,δεν θα'ρθει ποτέ στο σπίτι μου να της κάνω το τραπέζι,τη καρέκλα,το κρεβάτι,κ.τ.λ.,ενώ ενδιασμούς τέτοιους δεν θα'χε κατά τα μέρη της ελλανικής Βαβυλώνας με τους κήπους με τα διάφορα φρούτα,κ.λ..Το τηλέφωνό μου ας πούμε το ξέρει στο άψε σβήσε,αλλά κι αν με γουστάρει ας υποθέσουμε,δεν θα με έπαιρνε ποτέ τηλέφωνο για να τη πάω για ποτό ,όπου γουστάρει,με καμιά περούκα κ.λ. για να μην δώσει θέμα…επειδή καλή είναι και τη κάνω κέφι και 'γω ας πούμε…για να τα γράφω όλα αυτά χρειάζεται κάποιος χρόνος π.χ..Αλλά εγώ είμαι απ' τους διάσημους που με ξέρουν όλοι οι διάσημοι,κ.λοιποί,αλλά που πρέπει κιόλας να παριστάνουν ότι δεν με ξέρουν,λόγω εξωτερικής δύναμης που επιθυμεί άλλα για μένα…και δεν συμαζεύεται η ιστορία,κ.λ.

  3. ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ?

Comments are closed.