Καιρός: Έρχεται νέα ψυχρή «εισβολή» – Χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική

Καιρός: Έρχεται νέα ψυχρή «εισβολή» – Χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αττική

Όπως μάλιστα δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να προκαλέσει χιονοπτώσεις ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Σύμφωνα με το meteo.gr οι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα της Τετάρτης, αλλά και καθόλη τη διάρκεια της Πέμπτης.

Δείτε καρέ – καρέ την κάθοδο πώς κατεβαίνει ο χιονιάς προς την Ελλάδα στην φωτογραφία που ακολουθεί:

Αναλυτικά η πρόγνωση για σήμερα από την ΕΜΥ:

Ασθενείς τοπικές βροχές στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ προβλέπεται παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί, τοπικά έως 5 μποφόρ, ενώ από απόγευμα, μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμους κελσιου.

loading...