Ολοκληρωτικός πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η απάντησή μας: Εθνική Αντίσταση σε όλη την Ελλάδα!

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, όλο και πιο πολύ κλιμακώνεται ο πόλεμος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Εάν προσθέσει κανείς και το γεγονός ότι έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν το τερατώδες ψεύδος
ότι δήθεν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει πέσει, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το σύστημα χρησιμοποιεί κάθε μέσον για να πλήξει το Κίνημά μας, την μοναδική δύναμη που στέκεται ενάντια στα ανθελληνικά του σχέδια.

Πλήρης ο αποκλεισμός μας από τα “δημοκρατικά” ΜΜΕ, τα οποία όμως είναι υποχρεωμένα από το ίδιο το Σύνταγμα, το οποίο παραβιάζουν ανενόχλητα με θρασύτητα, να παρουσιάζουν και εμάς.

“Δεν θα σώσετε την μπολσεβίκικη τιμή σας ως μετανοούσα Μαγδαληνή, την ίδια στιγμή που έχετε γίνει τσιράκι του ΝΑΤΟ”

Στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής, η οποία είχε αντικείμενο την αναθεώρηση του Συντάγματος, κατήγγειλα την περισσή τους υποκρισία να μιλούν για το Σύνταγμα, την ίδια στιγμή που το παραβιάζουν εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λέγοντάς τους κατάμουτρα τα παρακάτω:

“Πριν αναφερθώ στα της αναθεωρήσεως του Συντάγματος, απορώ για το θράσος σας να μιλάτε για το Σύνταγμα και έχω μπροστά μου μία απάντηση από τις πολλές που δίνουν οι Υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν καταθέτουν ερωτήσεις. Η απάντηση αυτή λέει: «Σας γνωστοποιούμε ότι εν όψει εκκρεμούς δίκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης θα απέχουμε από απαντήσεις που μας τίθενται από Βουλευτές της Χρυσής Αυγής για λόγους συνταγματικής και κοινοβουλευτικής τάξης».

Και έψαξα το Σύνταγμα και το Σύνταγμα λέει ακριβώς το αντίθετο, ότι είστε υποχρεωμένος, κύριε Φάμελλε -που είστε μέσα στην Αίθουσα- να απαντάτε. Και μην νομίζετε ότι θα σώσετε την μπολσεβίκικη τιμή σας ως μετανοούσα Μαγδαληνή, την ίδια στιγμή που έχετε γίνει τσιράκι του ΝΑΤΟ, με το να μην απαντάτε στην Χρυσή Αυγή.”

Το “κατάμουτρα” βεβαίως είναι σχήμα λόγου, γιατί την ώρα που άρχισα να ομιλώ αποχώρησαν όλοι οι βουλευτές του λεγόμενου “συνταγματικού τόξου” και είχαν απομείνει στην αίθουσα το πολύ δέκα από αυτούς… Όμως, αυτό θα έπρεπε να ξέρουν ότι δεν ήταν περιφρόνηση σε μένα, αλλά περιφρόνηση στον Ελληνικό Λαό, στις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπατριωτών μας, που τιμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με την ψήφο τους.

“Η μοναδική ελπίδα για Ελευθερία, για αποκατάσταση της Εθνικής Τιμής και της Αξιοπρέπειας.”

Βεβαίως και από την συζήτηση αυτή δεν έλειπε και η συνήθης διαμάχη μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος φταίει για την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τους έδωσα και στο ζήτημα αυτό την απάντησή μας:

“Έχουμε όμως εδώ μία διαμάχη. Από τη μια, η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι συνεργάζεται με τη Χρυσή Αυγή και είναι χορηγός της Χρυσής Αυγής. Από τον ΣΥΡΙΖΑ πάλι εκτοξεύονται βέλη προς τη Νέα Δημοκρατία ότι ενισχύει τη Χρυσή Αυγή. Μην τσακώνεστε. Δεν την ενισχύει ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ελληνικός λαός την ενισχύει. Και μάλιστα, έχουμε στοιχεία ποιοτικά στις πολιτικές έρευνες, που θα έπρεπε να σας προβληματίσουν, όπως το γεγονός ότι δεύτερο κόμμα στους νέους στις ηλικίες από δεκαεπτά έως τριάντα τεσσάρων ετών είναι η Χρυσή Αυγή, όπως και ότι πρώτο κόμμα στους αγρότες, με ποσοστό μεγαλύτερο του 20%, είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτό δεν το έκανε ούτε η Νέα Δημοκρατία ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το έκαναν οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής και ένας ολόκληρος λαός που βλέπει κάτω από τα λάβαρά μας τη μοναδική ελπίδα για ελευθερία, για αποκατάσταση της εθνικής τιμής και της αξιοπρέπειας.”

Είναι γεγονός πάντως ότι πράγματι το σύστημα όπου θέλει και όποτε θέλει λειτουργεί. Και το βλέπουμε αυτό με τον πόλεμο που γίνεται, πόλεμο ολοκληρωτικό, εναντίον μας.

“Το… κακό νέο”

Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς ο Λαός αντιστέκεται και εν ονόματι αυτού του Λαού πάλι μέσα στη Βουλή, όπου είναι ο μοναδικός χώρος όπου έχουμε την δυνατότητα δημοσίου λόγου που προβάλλεται από τα ΜΜΕ, τους είπα πως ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να μας αποκλείσουν από τον Λαό, που όλο και πιο πολύ αγκαλιάζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε πείσμα του μίσους ενός ολόκληρου συστήματος. Και τους τα είπα αυτά με τα παρακάτω λόγια:

“Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Βουλευτές, έχω κατ’ αρχάς προς άπαντες να πω ένα καλό και ένα κακό νέο. Το καλό νέο είναι ότι όλα τα κανάλια σε πλήρη συμφωνία με το λεγόμενο εντός πολλών εισαγωγικών «συνταγματικό τόξο» έχουν αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή. Το κακό νέο είναι ότι ο λαός δεν έχει αποκλείσει τη Χρυσή Αυγή, που παραμένει η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, σε πείσμα των ύβρεων, των αφορισμών, των αναθεματισμών όλων των πολιτικών παρατάξεων αυτής εδώ της Αιθούσης.”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

6 thoughts on “Ολοκληρωτικός πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Ο πατριωτισμός δεν αρέσει στην παγκοσμιοποίηση.

  2. Ορθοδοξία
    Πατρίδα
    Οικογένεια

  3. Θειον δωρον η παρουσια του μοναδικου Ελληνικου Κομματοσ στην πατριδα μας.
    Ελληνεσ ανδρες ταγμενοι για το εθνος για τα Ελληνικα ιδεωδη για τους Ελληνες!

    Ολοι ο Ελληνες στηριζουμε ενωμενοι σαν μια γροθια την χρυση αυγη..Ζητω το Εθνος

  4. "Ό'τι δεν σε σκοτώνει, σε δυναμώνει"

    Το ίδιο ακριβώς γινόταν στην Σουηδία, σήμερα τo αδελφό κόμμα
    της Χρυσής Αυγής "Σουηδοί Δημοκράτες" (S.D.) είναι δευτερο
    κόμμα, ο πόλεμος βέβαια συνεχίζεται, αλλά η αντιδημοκρατική
    άθλια τακτική τους σπρώχνει τον κόσμο σε εμάς!

  5. Η Παγκοσμιοποίηση θεωρεί εχθρούς όσους σηκώνουν την εθνική τους σημαία.

  6. Θα έλθει ημέρα που θα αποδίδουν τιμές και δόξες στους προδότες κι όχι στους εθνικούς ήρωες.

Comments are closed.