Μητσοτάκης:Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας

«Η Νέα Δημοκρατία έχει συνολικό σχέδιο για την ορεινή Ελλάδα», σημείωσε από το Καρπενήσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφαση του κόμματός του για παροχή κινήτρων για επενδύσεις στους ορεινούς νομούς, μεταξύ των οποίων και η Ευρυτανία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι την μονοεδρική της Ευρυτανίας θα την πάρει Νέα Δημοκρατία, ζητώντας συγχρόνως από τους πολίτες να μην εφησυχάζουν και να δώσουν τη μάχη πόρτα πόρτα.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε πως «η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη παράταξη που έχει πραγματικό σχέδιο για τη χώρα» και πως «θα μειωθούν οι φόροι και εισφορές και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές», ενώ ζήτησε από τα στελέχη της ΝΔ «να μην εφησυχάζουν με τα γκάλοπ» και να προσεγγίσουν όλους τους πολίτες «ακόμη και αυτούς που απογοητεύτηκαν και αισθάνονται προδομένοι».

«Είναι αυτοί που λένε όλοι το ίδιο είστε και ότι εσείς έχετε δεσμεύσεις απέναντι στους ξένους», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η απάντηση είναι «όχι, δεν είμαστε το ίδιο».

«Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην οδική σύνδεση της Ευρυτανίας λέγοντας ότι «πολιτική μας απόφαση είναι και πολιτική μας δέσμευση ότι θα ολοκληρωθεί ο δρόμος από τη Λαμία για το Καρπενήσι».

loading...

3 thoughts on “Μητσοτάκης:Εγώ δεν είμαι Αλέξης Τσίπρας

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ
    Γ Α Λ Α Ζ Ι Ο Υ
    ΣΥΡΙΖΑ

  2. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ, ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΩ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.ΑΥΤΟΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ,Η ,ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ.ΕΣΥ,ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΜΕ ΖΗΜΕΝΣ,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ, ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ,Ο ΔΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ,ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ, ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.(ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ,ΚΑΠΝΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ.)ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣ,ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 300.000.000 ΕΥΡΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΜΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ,ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΧΕΙΣ,Η ΠΩΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΠΤΥΧΕΙΑ,ΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,Η ΣΕ ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ,ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΛΑΣ,ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ΛΕΣ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,(ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ),ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΦΡΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΙ ,ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΜΕ ΟΡΓΗ. ΚΑΣΤΩΡ-ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ

  3. αντε βρε παρταλι που θα ηθελες να εισαι τσιπρας….εκεινος εχει τα αρχιδια και εκανε οτι εκανε χωρις να υπολογισει το πολιτικο κοστος…μιλαω πιο πολυ για το μακεδονικο(ασχετα αν συμφωνω η οχι),ενω εσυ και οι βουλευτες σου μαζι με τον αφελη λαο σου περιμενατε την ψηφοφορια…ενω υπαρχουν δεκαδες βιντεο που αποδεχεστε την συνθετη ονομασια,αλλα φταιει ο τσιπρας που δεν το εφερε με αυξημενη πλειοψηφία(180+)…τοτε να σε δω ΧΡΥΣΕ μου…το τσιρκο σας φαμιλιας σου ξεκιναει πιο νωρις….ΧΡΥΣΕ μου

Comments are closed.