Μήνυμα αρραγούς ενότητας για τα εθνικά θέματα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μήνυμα αρραγούς ενότητας για την υπεράσπιση των εθνικών θεμάτων, έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την ακριτική Κόνιτσα όπου τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις για την 106η επέτειος της απελευθέρωσης της από τον οθωμανικό
ζυγό.

«Η 106η επέτειος απελευθέρωσης Κόνιτσας υπενθυμίζει, μ’ εμβληματικό τρόπο, σ’ εμάς, τους Έλληνες, το χρέος μας να υπερασπιζόμαστε τα Εθνικά μας Θέματα δίχως καμία έκπτωση και υπό όρους αρραγούς ενότητας», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Επανέλαβε, για πολλοστή φορά, όπως ο ίδιος σημείωσε, «ότι το Δικαστήριο της Ιστορίας δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει άλλες διχόνοιες και άλλους διχασμούς».

«Από εδώ λοιπόν, από την ιστορική Κόνιτσα, εκπέμπουμε, “urbi et orbi”, το μήνυμα ότι ενωμένοι στα μεγάλα και τα σημαντικά θα υπερασπισθούμε, στο ακέραιο, την Πατρίδα μας και τα ζωτικά συμφέροντα του λαού μας και του Έθνους μας», υπογράμμισε.

loading...

2 thoughts on “Μήνυμα αρραγούς ενότητας για τα εθνικά θέματα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  1. οι προδοτες καλο ειναι να σωπενουν.

  2. Λέτε κε Πρόεδρε: <<…το χρέος μας να υπερασπιζόμαστε τα Εθνικά μας Θέματα δίχως καμία έκπτωση και υπό όρους αρραγούς ενότητας…», Ποιά Εθνικά Θέματα;… για να μιλάμε για Εθνικά θέματα, βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει από πίσω Έθνος!…. Μα εσείς οι πολιτικάντηδες, από το 1974 καί εντεύθεν κάνετε ό,τι μπορείτε για την εξάλειψη του Έθνους των Ελλήνων καί την αντικατάστασή του
    από μιά πολυφυλετική-πολυθρησκευτική καί πολυπολιτισμική κοινωνία!…. Επίσης, ποιά αρραγής ενότητα μπορεί να υπάρξει ανάμεσα σε Τούρκους, γύφτους, Τσιγγάνους, Αλβανούς, Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Βουλγάρους, Ρώσους, Αρμένηδες, Γεωργιανούς, Αμπχάζιους, Αζέρους, Τατάρους, Τσετσένους, Αφγανούς, Αιγύπτιους, Νιγηριανούς, Κογκολέζους, Αλγερινούς, Μαροκινούς, Σενεγαλέζους, κλπ, κλπ, κλπ ΄΄Μακεδόνες΄΄ καί λίγους κακομοίρηδες Δήθενέλληνες-νεοραγιάδες;;;!!!……, άντε καί μερικές χιλιάδες ταλαίπωρους καί χιλιοπροδομένους Ελληνόψυχους-Έλληνες;;;!!!……… Μήπως δεν κατάλαβες ακόμα ότι αυτός είναι ο περίφημος λαός σου κε Πρόεδρε;;;!!!!……… Καληνύχτα!…….. …Ε.

Comments are closed.