Κρήτη: «Θερμή υποδοχή» σε Τζανακόπουλο με «προδότες» και τον ύμνο της Μακεδονίας

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικανών», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι
«Θερμή» υποδοχή με διαμαρτυρία για τη Μακεδονία έξω από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς”, επεφύλαξε μία ομάδα πολιτών στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε στο
νησί προκειμένου να παραβρεθεί στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μια ομάδα ανθρώπων, με αφορμή και την παρουσία του κ.Τζανακόπουλου, που ήταν στη λίστα με τους ομιλητές, καταφέρθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως “προδότες” και “προσκυνημένοι” εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την “Ξαστεριά”.

Μεταξύ άλλων, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων» μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους, ενώ δεν έλειψαν οι αναφορές – σε ρίμα – και κατά του Σπύρου Δανέλλη (“Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη”,”Προδότη Δανελλη, η Κρήτη δεν σε θέλει” ).

loading...

4 thoughts on “Κρήτη: «Θερμή υποδοχή» σε Τζανακόπουλο με «προδότες» και τον ύμνο της Μακεδονίας

  1. χαχαχα…εγιναν ελληνες τωρα και οι κρητικοι….που καθε λιγο ηθελαν την ανεξαρτησια τους…αλλα αυτο που με τρομαζει ειναι οτι αυτοι την συμφωνια δεν ηθελαν(απ το εξωτερικο)μονο οι τουρκοι….βλεπεις και πολλους μιναρεδες στην κρητη…που να παει το μυαλο του ανθρωπου…στην ΤΑΙΝΙΑ η μαχη τηε κρητης

  2. Ελεος παντού υπάρχουν προδότες και πατριώτες , Αλλο αν τώρα με το συριζα πουστηδες και παληκάρια γίναμε μαλιά κουβάρια .Καμία μειοψηφία δεν χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο λαό ,Εχει και η σαχλαμάρα τα όρια της κύριε χαχαμίκο .

  3. Καλα ρε κοπελα εκει δα κατω τον αλλον τον μαιμουδοειδη τον καραφλο λεω που εκανε απεργειες πεινασ στην ομονοια και ετρτωγε μπουγατσες στην ζουλα αυτουνονε πως τον βγαζετε ωρε λεβεντες? απο τους πρωτους ψηφισε για να δωσουμε την μακεδονια στους εαμοσκοπιανους και τον εχετε εσεις εκει και τον κυττατε? ρε μοασ και σασ δινει μπαφο Ζωνιανων και σας καλοπιανει?

Comments are closed.