Κοτζιάς: Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου

«Εγώ φοράω καπέλα γιατί έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου», αποκάλυψε και συνέχισε λέγοντας «περπατούσα μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια κι έλεγα “γιατί να μου συμβεί αυτό”, είχα ένα
7χρονο παιδί», ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ.

Παράλληλα, ο Νίκος Κοτζιάς μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα δηλώνοντας πως «έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από άλλους».

Επίσης αναφέρθηκε και στο Κυπριακό λέγοντας πως «το Κυπριακό δεν πουλάει θετικά, όταν συμβεί κάτι αρνητικό, πουλάει και καταστρέφει». Επίσης αποκάλυψε πως αποποιήθηκε την κληρονομιά των δικών του.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή στις 21:30.

loading...

4 thoughts on “Κοτζιάς: Έχω κάνει έξι βαριά χειρουργεία καρκίνου

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Κε ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑΤΙ; ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΝΟΣΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.

  2. λυπαμαι που ειστε ζωντανος ακομα. ισως στο εβδομο να ημασται τυχεροι.

  3. ναι αλλα δεν ηξερε να προφερει σωστα το κολουμπια και τον διορθωσε ο μητσοτακαροσ που σπουδασε στην αμερικη κξαι τον ξεσκιζει στα γγλκα

  4. Ούτε Ο Θεός ούτε και ο διάολος δεν σε θέλει

Comments are closed.