«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών»

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς,
ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για το θέμα των πινακίδων στην οδική αρτηρία που συνδέει την Ελλάδα με τη Βόρεια Μακεδονία.

«Ο συγκεκριμένος κύριος έχει υποστηρίξει τη σύνθετη ονομασία, όταν ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και θα συνιστούσα μεγαλύτερη σοβαρότητα στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει ολοκληρωθεί, βρίσκεται σε εφαρμογή και τέτοιου είδους δηλώσεις νομίζω πως δεν έχουν και πολιτική λειτουργικότητα» υπογράμμισε ο υπουργός, ερωτηθείς από δημοσιογράφο μέσου ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας για τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα.

«Και στις δύο πλευρές έχει υπάρξει πολιτικό προσωπικό, το οποίο απευθυνόταν στον λαό του με ψέματα. Ανήκω στους αισιόδοξους, θεωρώ ότι αυτό το πολιτικό προσωπικό θα σταματήσει να το κάνει. Αν δεν σταματήσει να το κάνει, να βοηθήσουμε κι εμείς λίγο», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

loading...

8 thoughts on “«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τη Συμφωνία των Πρεσπών»

  1. «Δεν Υπάρχει Καμία Αμφιβολία Ότι Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ Θα Τηρήσει Απολύτως Τη Συμφωνία Των Πρεσπών»

  2. «Δεν Υπάρχει Καμία Αμφιβολία Ότι Η Ελλάδα Θα σας στείλει στα τσακίδια σε λίγο παπά-ρα!»

  3. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι ολοι σας είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  4. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι ολοι σας είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ

  5. Για να στέλνουν τα αφεντικά σας τελεσίγραφα κύριε Παππά να τηρηθεί η συμφωνία των Πρεσπών σημαίνει ότι μπορεί να ακυρωθεί κιόλας. Και μην μας παραμυθιάζετε ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί! γιατί όταν έλθουν αυτοί που θα την ακυρώσουν ξέρεις τι σας περιμένει: Εσχάτη Προδοσία είναι η κατηγορία και η ποινή ανάλογη. Άι σιχτίρ πιά.

  6. ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΜΑΤΟΣ "ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ"

    ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΑ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ,ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ,ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ…

    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ….??
    ΜΑ Η ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τ/Α ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕ ΑΞΙΑ ΕΚΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 45 ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ 678 ΔΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ (τοκους) ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 2,5 ΤΡΙΣ ΕΚΑΣΤΗ 😲,ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΤΟΣΑ ΕΙΝΑΙ…!!!

    ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ (ααααχ τι σας περιμενει !!!),ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΦΕΚ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 2018 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ…🤔🤔🤔

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ,ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ….!!!

  7. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ Ο ΖΑΕΦ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ & ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΑΒΒΙΝΙΑ…..

  8. ΑΝΤΕ ΓΑΜ…..ΣΟΥ ΑΕΙ ΓΑΜΗΣ….ΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΠΑΙΔΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΑΕΙ ΓΑΜ….ΣΟΥ ΜΟΥΝ…..ΠΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΓΑΜ…ΝΟΙ ΜΑΥΡΟ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Comments are closed.