Καθαρίστριες έξω από το υπουργείο Υγείας: Μας πούλησαν, κάνουν «σπαστές» προκηρύξεις!Ζητάμε ενιαία προκήρυξη για όλα τα νοσοκομεία και η κυβέρνηση κάνει «σπαστές» καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, καταγγέλλουν
Καθαρίστριες και το πρώην εργολαβικό προσωπικό του Δρομοκαΐτειου και του «Αγιου Σάββα» έχουν συγκεντρωθεί από το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους.

Διεκδικούν την παράταση των συμβάσεών τους έως το τέλος του χρόνου και παράλληλα την έκδοση ενιαίας προκήρυξης για όλα τα νοσοκομεία, αλλά όπως καταγγέλουν η κυβέρνηση «μας πούλησε, μάταια έως τώρα».


Αντίθετα, υποστηρίζουν, το σχέδιο του υπουργείου είναι να εκδώσει «σπαστές» προκηρύξεις ανά νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει χιλιάδες αιτήσεις μέσα σε προεκλογική περιοδο, που θα δώσουν ψεύτικες ελπίδες πρόσληψης στο δημόσιο.

«Δεν θα τους περάσει, θα συνεχίσουμε», διαμηνύουν και τονίζουν πως διεκδικούν την εκδίωξη όλων των εργολάβων, την σύσταση νέων οργανικών θέσεων και την μονιμοποίηση συμβασιούχων, που «εργάζονται πάρα πολύ και έχουν κερδίσει τη δουλειά τους».
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :