ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ

Γράφει ο Σπίνος Κωνσταντίνος

Ο εθνομηδενισμός και η θολοκουλτούρα της σάπιας διανόησης των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ δεν έχει τελειωμό. Διαβάζουμε στον έντυπο τύπο ότι το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών (Ε.Ε.ΤΕ) που αποτελεί φορέα
του Υπουργείου Πολιτισμού (Θεός να το κάνει), ζητά με επιστολή του από τον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών να μη ανεγερθεί στην περιοχή του η προτομή του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφόνησαν εν ψυχρώ τα άγρια στίφη των Αλβανών. Με ουρανομήκης αρλουμπολογίες το εν λόγω Επιμελητήριο ισχυρίζεται ότι η ανέγερση προτομής του Κατσίφα εγείρει εθνικιστικά αισθήματα, θέματα ρατσισμού και ευνοεί τη δράση φασιστικών, ρατσιστικών και εγκληματικών ομάδων.
Προφανώς για το Επιμελητήριο που αντιδρά κατά τρόπο που προσβάλει την μνήμη ενός νεκρού που πέθανε με την ελληνική σημαία στα χέρια του (ίσως αυτό να ενοχλεί), δεν ενοχλείται από τις ορδές των αναρχοάπλυτων κουκουλοφόρων που κατακαίουν και καταστρέφουν την δημόσια περιουσία στην Αθήνα καθημερινώς. Προφανώς αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες δρουν δημοκρατικά!!!   

Προφανώς οι δημοκράταροι κρατούντες του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών δεν έχουν ενοχληθεί από την εμφάνιση της χώρας, όπου το κάθε απόβρασμα που βγήκε από τις φυλακές με τον νόμο Παρασκευόπουλου σκοτώνει όποιον θέλει, όπου το κέντρο των Αθηνών έχει γίνει άβατο διά τους Έλληνες, όπου οι ληστείες έχουν μπει στην καθημερινότητα του πολίτη που αισθάνεται έρμαιο του κάθε δολοφόνου για λίγα ευρώ και στις δολοφονικές ορέξεις του κάθε αφρικανού και ασιάτη που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ έφερε στην Ελλάδα, όπου η Αστυνομία απουσιάζει από παντού, όπου το κράτος έχει εγκαταλείψει τους πολίτες να κατασφάζονται μέσα στα σπίτια τους.

Για μια ακόμα φορά ο παραλογισμός και η υποκρισία των Συριζαίων βουλευτών σε όλο τους το μεγαλείο. Αρνήθηκαν την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Ελλάδα όταν και η Βόρεια Κορέα του κουμουνιστή Κιμ Γιονγκ  Ουν διαθέτει τέτοια. Επιπλέον σύμφωνα με δημοσίευμα την εφημερίδος «δημοκρατία» σαράντα ένας βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος σπούδασαν σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, πέντε από αυτούς έχουν διδάξει σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο που τώρα αποποιούνται μετά βδελυγμίας. Πάντως ακόμα πιο τραγικό είναι ότι οι περιπτώσεις 18 βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης που, αν και χωρίς πτυχίο, εισπράττουν την παχυλή βουλευτική αποζημίωση και έχουν γνώμη για το αν χωρούν στην χώρα ιδιωτικά πανεπιστήμια . Άραγε με ποιο κριτήριο;;; διερωτάται η καλή εφημερίδα. 

Ο νέος πολιτικός αστέρας που ανέτειλε για τη … λαοφιλή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ακούει στο όνομα Μωραΐτης Θάνος, ο οποίος διατέλεσε και υπουργός της μνημονιακής κυβέρνησης του Γιωργάκη Παπανδρέου γνωστού και ως ΓΑΠ. Ο εν λόγω κύριος δεν πρόλαβε να εκδηλώσει την αμέριστη αγάπη και αφοσίωση του για το τεράστιο έργο που επιτελεί στον τόπο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τα ακροδεξιά δεκανίκια των ΑΝΕΛ και ο καρεκλολάγνος καρπαζοεισπράκτορας τον έχρισε υπουργό και της δικής του κυβέρνησης. Ας θυμηθούμε μερικές από τις δημοσιεύσεις αγάπης και λατρείας του νέου υπουργού Θάνου Μωραΐτη για τον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο χαρακτήριζε και fake αριστερα: 13 Φεβρουαρίου 2017: Δημοσίευσε στο twetter: «Ανέκδοτο η διαπραγμάτευση! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι η μεγαλύτερη πολιτική απάτη». 1η Μαρτίου 2017: «Στην κυβέρνηση αξίζουν τρία Όσκαρ: της αποτυχίας, του τυχοδιωκτισμού και του διχασμού».
Σε φιάσκο μεγατόνων εξελίσσεται το πολυδιαφημησμένο (υποτίθεται) σκάνδαλο της εταιρείας Novartis, ύστερα από τις δημόσιες καταγγελίες του κοσμήτορα της Εθνικής Σχολής Δημοσίας Υγείας Νικολάου Μανιαδάκη. Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία, προέβη σε καταγγελίες εναντίον των δικαστικών αρχών που χειριζονται την υπόθεση της Novartis ότι του άσκησαν πίεση για να ενοχοποιησει τρία πολιτικά πρόσωπα. Τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Με άλλα λόγια βρισκόμαστε ενώπιον μιας πολιτικής εκτροπής που μεθόδευε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα καταστρατηγώντας το Σύνταγμα και τους νόμους, για την εξόντωση πολιτικών αντιπάλων (που έχουμε να δούμε από την εποχή της χούντας). Για την πρωτοφανή αυτή συνταγματική εκτροπή και ιδιαίτερα για τις αναρτήσεις του υπουργού υγείας κ. Πολάκη διαμαρτυρήθηκαν οι:                                         
ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: «Οι δημόσιες αναρτήσεις του υπουργού κ. Πολάκη, δια των οποίων ψέγει, και μάλιστα ονομαστικά, εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς επειδή οι χειρισμοί τους σε εκκρεμείς υποθέσεις πολιτικού ενδιαφέροντος δεν είναι της αρεσκείας του, προδικάζοντας και υποδεικνύοντας την επιθυμητή έκβασή τους, υποσκάπτουν το δικαιικό οικοδόμημα της χώρας και διακυβεύουν την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.
ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: «Το ολίσθημα του Πολάκη να αποπειραθεί να παρέμβει στο έργο δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών συνιστά θεσμική εκτροπή, δεδομένου ότι αποτελεί ευθεία παραβίαση της αρχής της διάκρισης των λειτουργιών».                                                                                                   
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Καλώ τους επικεφαλείς όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας να αποτρέψουμε από κοινού την επιχειρημένη θεσμική εκτροπή, την οποία πλέον και οι ίδιοι οι δικαστές επισημαίνουν».

loading...