Ρουσόπουλος: «Ο ελληνικός λαός θα στείλει σαφές μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

«Ο ελληνικός λαός θα στείλει σαφές μήνυμα πολιτικής αλλαγής» δηλώνει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος
Ρουσόπουλος σημειώνοντας, ταυτόχρονα, τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε, μετά από δέκα χρόνια, να είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθηνών.

Όπως είπε στη συνέντευξή του ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος «κατά μείζονα λόγο μέτρησε να επιθυμία να συμβάλω, στο μέτρο των δυνάμεών μου, σε μια ριζική επανεκκίνηση που θεωρώ ότι έχει ανάγκη η χώρα. Από την άλλη στην απόφασή μου αυτή παίζει ρόλο και το στοιχείο της προσωπικής ηθικής δικαίωσης μετά τις άθλιες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχτηκα στο παρελθόν».

Ερωτηθείς για το χρόνο των εκλογών αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Ρουσόπουλος κάνει λόγο για τριπλές εκλογές τον Μάιο του 2019 και υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι η ΝΔ θα κερδίσει με αυτοδυναμία τις εκλογές.

Αναφερόμενος στο Κίνημα Αλλαγής, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτιμά ότι «πρέπει να αποκτήσει ένα σαφές πολιτικό στίγμα και να πάψει να ετεροπροσδιορίζεται αν θέλει να επιβιώσει πολιτικά». Σύμφωνα με τον κ. Ρουσόπουλο «μια καλή αρχή θα ήταν να ασχολείται με το σήμερα από το να αντιπολιτεύεται μονίμως την περίοδο 2004-2009».

Επιπλέον, ο κ. Ρουσόπουλος στη συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει και ούτε μπορεί να αποκτήσει κουλτούρα κεντροαριστερού κόμματος» ενώ προβλέπει την αναβίωση του δικομματισμού τον οποίο, όπως λέει, «ουδόλως θεωρώ βλαπτικό για τον τόπο».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ενώ ο πρωθυπουργός δήλωσε, από το βήμα της Βουλής, στήριξη εκ νέου στον Προκόπη Παυλόπουλο για την Προεδρεία της Δημοκρατίας ο αρχηγός της ΝΔ απέφυγε να ανοίξει τα χαρτιά του, ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος σημειώνει: «Με τον ΠτΔ με συνδέει στενή προσωπική φιλία από το 1984. Τον εκτιμώ ιδιαίτερα, τόσο ως ακαδημαϊκό όσο και ως πολιτικό, και θεωρώ ότι εκτελεί άψογα τα καθήκοντά του. Ωστόσο στη Βουλή παρακολουθήσαμε ακόμα μια φτηνή προσπάθεια του πρωθυπουργού να εμπλέξει τον κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα της χώρας σε πολιτικά παιχνίδια».

loading...

4 thoughts on “Ρουσόπουλος: «Ο ελληνικός λαός θα στείλει σαφές μήνυμα πολιτικής αλλαγής»

  1. http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/ΝΕΟ-ΣΟΚ-ΣΤΟΝ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΚΟΣΜΟ-ΔΥΣ

    Η δεύτερη πολιτική φάτσα που διακρίναμε και αξίζει επίσης μεγάλης αναφοράς, είναι αυτή του γιου του ταχυδρόμου, του δημοσιογράφου, κορυφαίου Υπουργού επι Κώστα Καραμανλή και εκπροσώπου τύπου της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρου Ρουσοπούλου (γνωστός και ως Τεό) ο οποίος επιδιώκει δυναμική επιστροφή στα βουλευτικά έδρανα και στην προσπάθεια του αυτήν, συμμαχεί, με τον ίδιο το διάολο. Στο τοίχο του στο facebook o Ρουσόπουλος θα γράψει: «…είχα τη χαρά να συναντηθώ με χιλιάδες από εσάς στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του φίλου μου Άδωνι Γεωργιάδη , ο οποίος αφιέρωσε σε εμένα ένα μεγάλο κομμάτι του χαιρετισμού που απηύθυνε, αναφερόμενος σε όσα άδικα και αστήρικτα προσπάθησαν να μου προσάψουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι στο παρελθόν.»

    Τι ξαφνικά άλλαξε;
    Ως στενός συνεργάτης του Καραμανλή, ο Ρουσόπουλος ήταν ο υπερασπιστής του μεσαίου χώρου. Όταν μάλιστα, το 2007 ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο ορό «Πολυκατοικία», ο Ρουσόπουλος ήταν εκείνος που διέρρεε στους πολιτικούς συντάκτες ότι «δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας της ΝΔ με τον ΛΑ.Ο.Σ». Το κερασάκι στην τούρτα η δήλωση του ιδίου του Ρουσοπούλου για το κόμμα του Γιώργο Καρατζαφέρη λίγα χρόνια νωρίτερα. Τότε εκπρόσωπος τύπου του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΘΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο «Τεό», έλεγε: «Με τα Κρεματόρια δεν συνεργαζόμαστε». Δεν χρησιμοποίησε το όρο ακροδεξιός, ναζί, ή ακραίως, χρησιμοποίησε την πολύ σκληρή λέξη κρεματόριο, που παραπέμπει στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.
    Τι έχει αλλάξει ξαφνικά και ο Άδωνις από το κρεματόριο έγινε φιλαράκι και ομοτράπεζος; Πολύ απλά το προσωπικό συμφέρων, καθώς 8 χιλιάρικα είναι πολλά λεφτά. Πολλα λεφτα για έναν γιο ταχυδρόμου..βεβαίως βεβαίως.

  2. Είναι πολλά τα λεφτά και τα συμφέροντα. Μυρίστηκαν ότι ο ηλίθιος Ελληνικός λαός,που επέλεξε τον Τσίπρα για σωτήρα,τώρα θα την ξανακάνει την μ@κ@κία και θα φέρει τους δήμιους μας,να μας ξεκρεμάσουν από τις κρεμάλες που μας κρέμασαν,βάζοντάς μας στα μνημόνια.

  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    # Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α #

  4. Εκεί γύρω στο 2000-2003 άρχισε να στήνεται πέριξ της Νέας Δημοκρατίας και τον Κώστα Καραμανλή το σύστημα που αργότερα θα ρήμαζε τη χώρα και το κόμμα.

    Ο Κωστάκης λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχιλαμόγια της αγοράς, κυβέρνησε τη χώρα 5½ χρόνια, την άφησε να χρεοκοπήσει, υπομόνευσε κάθε αξιοκρατία, επέτρεψε στους κάθε λογής φίλους, κολλητούς, κουμπάρους και κομματικά σαχλοκούδουνα να αποµυζήσουν τον κρατικό κορβανά, θεοποίησε το ρουσφέτι, έκανε τη χώρα ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων.

    Ο Κ.Καραμανλής είχε τους πιο κακούς συνεργάτες που μπορούσε να έχει πρωθυπουργός.

    Ο Ρουσόπουλος για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε και επέβαλε την Ντοροφαυλοκρατία ,την αναξιοκρατία και την αδιαφάνεια, που παρουσίασε η Νέα Δημοκρατία του επιγόνου Κωστάκη

    Είχε διορίσει στην ΕΡΤ, που είχε υπό την απόλυτη εποπτεία τον φίλο του Παναγόπουλο ,τον κουμπάρο του Λουκάκο και τον Χουλιάρα τον πρώην συνέταιρο της γυναικάς του Μάρας (93000 ευρώ στον Χουλιαρα,80000 στον Παναγόπουλο, αλλά τόσα και … στον Λουκάκο τον κουμπάρο του … )και οι τρεις κατηγορούνται με πόρισμα "κόλαφος" για κακουργήματα και πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών,ο ένας μάλιστα καταδικάστηκε ήδη… )

    Είναι παραφροσύνη σκέτη, οι υπαίτιοι και αυτουργοί της οικονομικής χρεοκοπίας, της σπατάλης του κοινωνικού χρήματος, να κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι και να πολιτικονταραβερίζοντε…με την Νέα Μιζοκρατία.

Comments are closed.