Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΡΠΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ




Φαίνεται πως είμαστε ένας λαός ανεπίδεκτος μαθήσεως, γεγονός που μας καθιστά τη μεγάλη ντροπή της Ευρώπης – αφού οι υπόλοιποι

Ευρωπαίοι είναι αδύνατον να καταλάβουν πώς είναι δυνατόν να ψηφίζουν άνθρωποι ξανά και ξανά τους θύτες τους, νομιμοποιώντας ως εκ τούτου τις εγκληματικές τους ενέργειες.

Επικαιρότητα
Όπως ο διεθνής πόλεμος εναντίον των μετρητών, η συνωμοσία των τοκογλύφων καλύτερα που έχει τοποθετήσει στο στόχαστρο της τις καταθέσεις της μεσαίας τάξης παγκοσμίως επικαλείται ως αιτιολογία την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, έτσι και το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο που προωθεί η «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων» (ΑΑΔΕ) – η οποία ουσιαστικά είναι ανεξάρτητη μεν από την Ελλάδα, αλλά πλήρως εξαρτημένη από τη Γερμανία, ενώ χρησιμοποιείται ως βασικός μηχανισμός της ληστείας των Ελλήνων.
Η ίδια υπηρεσία φαίνεται πως έβαλε πρόσφατα στο στόχαστρο της τους Έλληνες πλοιοκτήτες, λόγω της μεγάλης αύξησης του ναυτιλιακού συναλλάγματος – το οποίο υπερέβη ξανά τα τουριστικά έσοδα. Αντί λοιπόν να επικροτήσει την άνοδο του, θέλει να την τιμωρήσει ανακοινώνοντας μεγάλους ελέγχους των εφοπλιστών – παρά το ότι δεν κερδίζουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό.
Εύλογα επομένως συμπεραίνει κανείς πως η Γερμανία, αφενός μεν φοβάται μήπως ο συγκεκριμένος κλάδος απειλήσει τα σχέδια της, όσον αφορά την υφαρπαγή της Ελλάδας, αφετέρου θέλει να εκδικηθεί τους Έλληνες εφοπλιστές που έχουν κυριαρχήσει στην Ευρώπη – ενώ οι Γερμανοί συνάδελφοί τους βαδίζουν από το κακό στο χειρότερο. 
Σε κάθε περίπτωση είναι οξύμωρο να αναφέρει η Γερμανία ως αιτία τη φοροδιαφυγή – όταν η ίδια είναι πρωταθλήτρια στο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, στις φορολογικές και άλλες απάτες, στη διαφθορά, στα σκάνδαλα κοκ.
Από την άλλη πλευρά, όταν το ίδιο το συνταγματικό της δικαστήριο έχει καταργήσει το περιουσιολόγιο, κάτι που έχει συμβεί σε πολλά άλλα κράτη, δεν μπορεί να θέλει να το επιβάλλει στην Ελλάδα – αν και στη χώρα μας έχει καταπατηθεί δεκάδες φορές το Σύνταγμα από τα μνημόνια, ενώ τα πολιτικά μας κόμματα σκύβουν συλλήβδην το κεφάλι στην καγκελάριο, πιθανότατα επειδή έχει επαρκή στοιχεία για να τα εκβιάζει. 
Σε κάθε περίπτωση, η επιβολή της καταγραφής των περιουσιακών μας στοιχείων δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη φοροδιαφυγή – αλλά με το στόχο μετατροπής μας σε εξαθλιωμένους σκλάβους χρέους, σε μία αποικία που θα έχει αλλοιωθεί ο πληθυσμός της με τη βοήθεια των μεταναστευτικών εισροών, ενώ θα διαμελισθεί με αφετηρία τη Μακεδονία, έτσι ώστε να ελέγχεται ευκολότερα.
Η πρώτη φάση
Στην πρώτη φάση τώρα του περιουσιολογίου, θα περάσουν από τη Βουλή οι απαιτούμενες διατάξεις – όπως τα μνημόνια και η Συμφωνία της Πρέσπας. Φυσικά δεν θα γίνει σεβαστή η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων, αφού δεν έχουμε πλέον ατομικά/ανθρώπινα δικαιώματα στην αποικία – ενώ ασφαλώς θα υπάρξουν διαρροές, μέσω των οποίων θα γίνονται στόχος οι «αντιφρονούντες», αυτοί που δεν θα υποκύπτουν στο σύστημα κοκ.




loading...