Τι είμαστε τελικά .? Ελληναράδες !!!!

Είμαστε ένας λαός χωρίς ταυτότητα. Με μια ιστορία που ο ίδιος τη νομίζει λαμπρή. Και απορεί, πώς και δεν πέφτουν οι ξένοι ξεροί μπροστά στο μεγαλείο της. Οι ξένοι όμως, σαν συλλογιούνται την
ελληνική ιστορία, την αρχαία εννοώ, γιατί για τη νέα δεν έχουν ακούσει, και βάλουν απέναντι της εμάς τους Νεοέλληνες, φέρνουν στο μυαλό τους άλλες παραστάσεις. Φέρνουν στο μυαλό τους κάποιους καμηλιέρηδες που περπατούν στο Καρνάκ και στη Γκίζα. Τι σχέση ημπορεί να ‘χουν, συλλογιούνται, ετούτοι οι φελλάχοι του Μισιριού σήμερα με τους αρχαίους Φαραώ, και το βασιλικό ήθος των πυραμίδων τους;

Την ίδια σχέση βρίσκουν οι ξένοι στους σημερινούς Έλληνες με τους αρχαίους. Οι θεωρίες των διάφορων Φαλμεράυερ έχουν περάσει στους Φράγκους. Εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι τους αποσβολώσαμε με τους ιστορικούς, τους γλωσσολόγους, και τους λαογράφους μας. Λάθος. Κρύβουμε το κεφάλι με το λιανό μας δάχτυλο.

Για τους Ευρωπαίους οι Νεοέλληνες είμαστε μια δράκα ανθρώπων απρόσωπη, ανάμεσα σε βαλκανιλίκι, τουρκολογιά και αράπηδες. Είμαστε οι ορτοντόξ. Με το ρούσικο τυπικό στη γραφή, με τους κουμπέδες και τους τρούλλους πάνω από τα σπίτια των χωριών μας, με ακτινογραφίες σωμάτων και σκουληκόμορφες φιγούρες αγίων στους τοίχους των εκκλησιών. Οι Ευρωπαίοι βλέπουνε τους πολιτικούς μας να ψηφίζουν στη Βουλή να μπει το «ορθόδοξος» στην ευρωπαϊκή μας ταυτότητα, κατά τη διαταγή των παπάδων, και κοιτάνε ανακατωμένοι και ναυτιάζοντας κατά το θεοκρατικό Ιράν και τους Αγιατολάχους. Τέτοιοι οι βουλευτές μας, ακόμη και της Αριστεράς.

Θέλεις νά ‘χεις πιστή την εικόνα του Νεοέλληνα; Λάβε το ράσο του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι του Μακαρίου Β’ της Κύπρου. Και τα γένεια τα καλογερικά, που κρύβουν το πρόσωπο, καθώς άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της Μουσουλμάνας ,και έχεις τον Νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο…

Οι Νεοέλληνες είμαστε ένα γέννημα μπασταρδεμένο και νόθο. Ούτε ίπποι ούτε όνοι, ούτε όνισσες ούτε φοράδες. Είμαστε μούλοι. Δηλαδή μουλάρια. Και τα μουλάρια δε γεννούν.

Ότι οι Νεοέλληνες είμαστε Ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής: Ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε Έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σα να είμαστε Εβραίοι. Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά. Στην πιο απλή διατύπωση, σημαίνει νά ‘σαι τουρκόγυφτας, και να ζητάς να σε βλέπουν οι άλλοι πρίγκιπα. Σημαίνει νά ‘σαι η μούμια των Μασταβά, και να ζητάς από τους Ευρωπαίους να σε βλέπουν ιδιοκτήτη της Ακρόπολης. Σημαίνει να σε θωρείς λιοντάρι, και οι ξένοι να σε λογαριάζουνε πόντικα.

. Θα κάνουμε ένα πείραμα, που λένε οι φυσικοί. Για νά ‘χουμε αποτέλεσμα έμπεδο. Και η γνώση που θα κερδίσουμε νά ‘ναι σίγουρη. Θα επιχειρήσουμε μια στατιστική έρευνα. Θα ρωτήσουμε Νεοέλληνες απ’ όλες τις τάξεις και όλα τα επίπεδα. Γυναίκες και άντρες, γερόντους και παιδιά, αγράμματους και επιστήμονες, φτωχούς και πλούσιους, ακοινώνητους και αριστοκράτες, πουτάνες και καλόγριες, ξωχάρηδες και αστούς, φιλέρημους και χαροκόπους. Για νά ‘ναι το δείγμα μας ευρύ και πλήρες, που λένε οι γραφειοκράτες. Όλα ετούτα τα αθώα και ανυποψίαστα πλήθη θα τα ρωτήσουμε δυό τρεις ερωτήσεις από το Ελληνικό, κι άλλες τόσες από το Εβραίικο.

Στο Ελληνικό λοιπόν. Να μας ειπούν τι γνωρίζουν για την αρχαία Ελλάδα. Ζητούμε μια γνώση σοβαρή και υποψιασμένη. Όχι φολκλόρ και γραφικότητες. Γιατί γνώση της Ελλάδας είναι εκείνο που ξέρουμε να το ζούμε κιόλας. Όχι δηλαδή ο Ηρακλής μωρό έπνιξε τα φίδια· ότι ο Αρχιμήδης εχάραζε κύκλους στην άμμο, ούτε τάν ή επί τάς, μέτρον άριστον, ο Μινώταυρος στην Κρήτη και το πιθάρι του Διογένη, ούτε αν ξέρουν πως η ψωλή του Δία εγίνηκε κεραυνός και χτύπησε τους σχιστούς λειμώνες της Ολυμπιάδας, για να γεννήσει στο Φίλιππο τον Αλέξανδρο. Τέτοια γνώση της κλασικής Ελλάδας θά ‘τανε τουρισμός στην Τυνησία. Η φουστανέλα και το κόκκινο φέσι στη Μελβούρνη και στην Πέμπτη Λεωφόρο κατά τις εθνικές γιορτές. Θα ζητήσουμε γνώση ουσίας. Να μας ειπούνε, δηλαδή, αν έχουνε ακουστά τα ονόματα Εμπεδοκλής, Αναξίμανδρος, Αριστόξενος ο Ταραντίνος, Διογένης Λαέρτιος, Αγελάδας, Λεύκιππος, Πυθαγόρας ο Ρηγίνος, Πυθέας, που στον καιρό μας αντίστοιχα σημαίνουν Αϊνστάιν, Δαρβίνος, Μπετόβεν, Έγελος, Μιχαήλ Άγγελος, Μαξ Πλανκ, Ροντέν, Κολόμβος. Να μας μιλήσουν για κάποιους όρους σειράς και βάσης, όπως σφαίρας στον Εμπεδοκλή, κενό στο Δημόκριτο, εκπύρωση στον Ηράκλειτο, μηδέν στον Παρμενίδη, κατηγορία στον Αριστοτέλη, τόνος στους Στωικούς. Να μας ειπούν οι κάθε λογής Έλληνες επιστήμονες τι τους λέει η λέξη ψυχρά φλογί στον Πίνδαρο, μεταδάλλον αναπαύεται στον Ηράκλειτο, δακρυόεν γελάσασα στον Όμηρο, χαλεπώς μετεχείρισαν στο Θουκυδίδη. Να μας ειπούνε, πόσοι φιλόλογοι, έξω από τα σχολικά κολυβογράμματα, έχουν διαβάσει στο πρωτότυπο τρεις διάλογους του Πλάτωνα, δύο Νεμεόνικους του Πινδάρου, την Ωδή στην αρετή του Αριστοτέλη, έναν Ομηρικό Ύμνο. (Και αυτό δεν είναι ραψωδία). Και για να μας πιάσει τεταρταίος και καλπάζουσα, να μας ειπεί ποιος γνωρίζει και διδάσκει από τους ειδικούς προφεσσόρους στα πανεπιστήμια ότι οι τρεις τραγικοί ποιητές μας στη βάση τους είναι φυσικοί επιστήμονες, ότι στη διάλεξη του για την αρετή ο Πλάτων έκαμε στους ακροατές του ένα μάθημα γεωμετρίας, ότι η Ακρόπολη των Αθηνών είναι δωρικό, και όχι ιωνικό καλλιτέχνημα, ότι η διδασκαλία τραγωδίας στο θέατρο ήταν κήρυγμα από άμβωνος, ότι η θρησκεία των Ελλήνων ήταν αισθητική προσέγγιση των φυσικών φαινομένων.

Δε νομίζω, αναγνώστη μου, ότι σε όλα αυτά τα επίπεδα η έρευνα μας θα δώσει ποσοστά γνώσης και κατοχής σε βάθος του κλασικού κόσμου από τους Νεοέλληνες που να υπερβαίνουν τους δύο στους χίλιους. Τι φωνάζουμε τότε, και φουσκώνουμε, και χτυπάμε το κούτελο στο μάρμαρο ότι είμαστε Έλληνες; Για το θεό δηλαδή. Παράκρουση και παραφροσύνη.

Θα μου ειπείτε:

– Μήπως και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν σε τέτοιο βάθος την αρχαία Ελλάδα;

Θα σας ειπώ:

– Όχι. Αλλά οι Ευρωπαίοι δεν καυχιούνται ότι είναι Έλληνες, όπως εμείς. Καυχιούνται ότι είναι Γάλλοι, και Ιταλοί, και Βέλγοι. Γιατί αυτό είναι στην ουσία της η αρχαία Ελλάδα. Δεν είναι τα πασουμάκια του Ηρακλή στο παλάτι της Ομφάλης. Ούτε ο Οδυσσέας με το παλούκι του στη σπηλιά του Κύκλωπα. Η αρχαία Ελλάδα είναι ένας πολιτισμός ασύγκριτος. Μια κοσμοθεωρία πλήρης. Ένας τρόπος ζωής ολοκληρωμένος και τέλειος. Είναι η πιο κοντά στη φύση και στη φυσική ιδιότητα κοινωνία, που έσωσε να δημιουργήσει ο άνθρωπος.

Δεν είναι τυχαίο που λέξεις ελληνικές, όπως μουσική, θέατρο, οργασμός, φιλοσοφία, μαθηματικά, φυσική, δημοκρατία, γεωμετρία, πολιτική, περάσανε σε όλες τις γλώσσες των εθνών του OHE σήμερα. Και με τις λέξεις αυτές ζουν και δηλώνουν τις βαθύτερες ουσίες του ανθρώπινου βίου τα δισεκατομμύρια του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο, που όχι μόνο ο πλανήτης αλλά και ο ουρανός, το σύμπαν ολόκληρο είναι κατάσπαρτο με τις ελληνικές λέξεις και με τα ελληνικά γράμματα που ονομάζουν διεθνώς τους αστερισμούς, και τους φωτεινότερους αστέρες του κάθε αστερισμού. Όχι. Δεν είναι καθόλου τυχαίο. Εκείνο που είναι τυχαίο, είναι πως ο λαός που κατοικεί σήμερα στη χώρα που παλαιά την εκατοίκησαν οι Έλληνες, ονομάζουνται Έλληνες. Η έρευνα μας έδειξε ότι μόνο Έλληνες δεν είναι. Γιατί τους Έλληνες ούτε τους βλέπουν ούτε τους γνωρίζουν.

Από το Ελληνικό ερχόμαστε στό Εβραίικο. Ερωτάμε το ίδιο στατιστικό δείγμα, το ευρύ και το πλήρες, αν έχουν ακουστά τα ονόματα Μωϋσής, Αβραάμ, Ησαΐας, Ηλίας με το άρμα, Νώε, Βαφτιστής, Εύα η πρωτόπλαστη, Ιώβ, ο Δαναήλ στο λάκκο, η Σάρα που γέννησε με εξωσωματική. Και όχι μόνο τα ονόματα, αλλά και τις πράξεις ή τις αξίες που εκφράζουν αυτά τα ονόματα. Υπάρχει γριά στην επικράτεια που να μην τους ξεύρει τούτους τους Εβραίους; Δεν υπάρχει ούτε γριά, ούτε ορνιθοκλόπος στις Σποράδες, ούτε κλεφτογιδάς στην Κρήτη. Εδώ τα ποσοστά αντιστρέφουνται. Στους χίλιους Νεοέλληνες τα ναι γίνουνται εννιακόσια τόσα, και τα όχι δύο. Και δεν ξεύρουν μόνο τα ονόματα, αλλά είναι έτοιμοι να σου κάνουν αναλύσεις στην ουνιβερσιτά και στην ακαντέμια για τις ηθικές και άλλες αξίες που εκφράζει το κάθε όνομα.

Το ίδιο συμβαίνει και για φράσεις όπως Προς Κολασσαεΐς, Προς Κορινθίους, Έκ τοϋ κατά Λουκάν. Εδώ μάλιστα μεγάλος αριθμός Νεοελλήνων ξεύρει απόξω ολόκληρα χωρία και περικοπές. Το ίδιο συμβαίνει, αν τους ειπείς για τόπους όπως Ιορδάνης, Γαλιλαία, Γεσθημανή (sic), Όρος Σινά, Καπερναούμ, Τιβεριάς. Αν όμως τους ειπείς για Βάσσες ή Φιγαλία, για Αργινούσες ή Πλημμύριον, για Περίπατο ή Κήπο (περιπατητικοί, επικούρειοι), σου απαντούν, όπως ο Μακρυγιάννης. Όταν είδε το Σκούρτη και τους άλλους ναυάρχους στα όρη να οδηγούν σε μάχη τους στρατιώτες του Νικηταρά με ναυτικά παραγγέλματα:

– Τι όρτζα, πότζα, και γαμώ το καυλί του μας λέει ο κερατάς;

Το ίδιο συμβαίνει, αν ζητήσεις να σου αναλύσουν την επί του Όρους Ομιλία, ή να σου τραβήξουνε διάλεξη περί νηστείας, περί προσευχής, περί του «Δεύτε οι ευλογημένοι…». Ο κάθε Νεοέλληνας εδώ είναι πτυχιούχος και ειδήμονας. Είναι κληρονόμος και καθηγητής. Ξέρει να ταΐσει άχυρα το σκυλί του, και κόκαλα το γαϊδούρι του. Γνώση και πίστη και σοφία, που να ιδούν τα μάτια σου και να μην πιστεύει ο νους σου.

Ένας παπάς, και Κρητικός μάλιστα, στη μητρόπολη Κορίνθου, με κοίταζε κάποτε γλαρωμένος.

– Τι βλέπεις παπά;
– Έχω ένα όραμα, μου λέει. Να μαζέψω κάποτες λεφτά από τους ομογενήδες. Να σηκώσω εδώ στον Ισθμό, μπαίνοντας στο Μοριά να το βλέπουν ούλος ο κόσμος, ένα άγαλμα του απόστολου Παύλου. Ίσαμε πενήντα πήχες ψήλος, και βάλε.
– Σαν το άγαλμα της Ελευθερίας ε; του κάνω.

– Έτσι, μου λέει. Κι όλο έπαιρνε φωτιά.

– Και γιατί του Παύλου, δηλαδή; Και τόσο πελώριο;
– Μα…για τις «Προς Κορινθίους» ντε!
– Τον ξέρεις τον Κολοσσό της Ρόδου; τον ερωτώ.

– Ναι. Τέτοιονε θέλω και τον Παύλο.
– Τον Κολοσσό του Μαρουσιού τον ξέρεις;
– Εννοείς το βιβλίο για τον Κατσίμπαλη; Το ξέρω.
– Τον κώλο του Μαρουσιού, παπά, τον ξέρεις;
– …
– Άστα αυτά, του λέω. Είναι της αριστερής διανόησης.
– Εμ, λέω κι εγώ. Γι’ αυτό δεν τον ξέρω, μου απαντάει.

– Γιατί, βρε αρκουδόπαπα, ξέσπασα, δε στήνεις ένα άγαλμα του Νικηταρά ή του Κολοκοτρώνη, που μας λευτερώσανε και είδαμε μοίρα στον ήλιο; Και να το κάμεις ψηλό και βαρύ ωσάν τον Ακροκόρινθο που βλέπεις αντίκρια σου; Όπως θα ταίριαζε στους παλικαράδες μας; Μόνο μου θέλεις τον Εβραίο. Δεν ξέρεις ότι με τους Εβραίους οι Έλληνες είμαστε η φωτιά με το νερό; Όχι από εθνικό μίσος, όπως με άλλους, αλλά από αντιπαράθεση κοσμοθεωριών; Δεν άκουσες ποτέ την ιερή βρισιά του λαού μας: «Γαμώ τον Εβραίο σου!». Δεν άκουσες ποτέ το δημοτικό μας τραγούδι, «Και κείνη η σκύλα η άνομη, Οβρέσσας θυγατέρα»; Άιντε, καημένε μου. Που να ζεις και νά είσαι. Κι είσαι κι από τα χωριά του Ερωτόκριτου και του Βενιζέλου.

Μ’ ένα λόγο, ο μέγας και ο βαθύς εβραίικος πολιτισμός -δεν ειρωνεύομαι, κυριολεκτώ- μέσα από τη χριστιανική του μετάλλαξη, κι αυτή πια δεν είναι ούτε μεγάλη ούτε βαθιά, πέρασε ως το μυελό των οστών και στη διπλή σπείρα του DNA όλων των Νεοελλήνων. Ένα μόνο δε γνωρίζουν. Ότι ο σπουδαίος αυτός πολιτισμός είναι εντελώς αντίθετος με τον πολιτισμό της κλασικής Ελλάδας. Το αρνί και ο λύκος. Ο πάμφωτος ναός της Αφαίας στην Αίγινα, και το μονύδριο της αγίας Ελεούσας στο νησί της λίμνης των Ιωαννίνων, με την αγράμματη καλόγρια που κυνηγά τις έγκυες και τις λεχώνες, γιατί ‘ναι μαγαρισμένες, λέει. Αλλά δεν είναι εδώ ο καιρός και ο τόπος για τέτοιες εξηγήσεις. Το θηρίο το καταπάλαιψα σε άλλες εκστρατείες. Ήμουν κι εγώ στον πόλεμο τοξότης που ξαστόχησε, λέει ο ποιητής.

Τέτοιας λογής αποτέλεσμα θα μας δώσει η στατιστική έρευνα στον πληθυσμό της χώρας αναφορικά με την απόδραση του Ελληνικού, και την επίδραση του Εβραίικου. Στην επιφάνεια και στον τύπο και στο όνομα είμαστε Έλληνες. Στο βυθό όμως και στην ουσία και στην ύλη είμαστε Εβραίοι. Και μη μας παραπλανά το απλοϊκό δικηγοριλίκι, που κανοναρχούν ιεροκήρυκες και ιερολόγοι, ότι τάχατες άλλο Εβραίοι κι άλλο χριστιανοί. Άλλο ορθόδοξοι κι άλλο ρωμαιοκαθολικοί. Ο ισχυρισμός αυτός είναι δόλιο σόφισμα, και αφέλεια ξεχειλωμένη. Όσοι λένε τούτη την παλαβομάρα, είναι σα να λένε: Άλλο εταίρα κι άλλο πουτάνα. Μα σε σεμνεία δουλεύουνε και οι δύο. Άλλο δρομέας κι άλλο δισκοβόλος. Μα αθλητές είναι και οι δύο. Άλλο λέμφωμα, άλλο λευχαιμία, κι άλλο νεοπλασία του λάρυγγα. Μα καρκίνοι είναι όλοι τους. Και κακά σπυριά, που σκοτώσανε Καβάφη και Φρόυντ.

Οι Νεοέλληνες εκρατήσαμε το σχήμα μόνο από τους Έλληνες. Η μάζα όμως, το πι που λένε οι φυσικοί, είναι καθαρά εβραίικη. Και ο χώρος, το βραύνιπι ή β που λένε οι φυσικοί, μέσα στον οποίο συντελέστηκε η αφελλήνιση των Ελλήνων είναι το χριστιανικό Βυζάντιο. Και ο χρόνος, ο Ιειτιριιβ ή το ΐ που λένε οι φυσικοί, που στη διάρκεια του συντελέστηκε ο εξεβραϊσμός των Ελλήνων είναι από τον καιρό του Θεοδόσιου μέχρι σήμερα. Ο Θεοδόσιος εγκρέμισε τους ναούς, έσπασε τα αγάλματα, έκλεισε τα στάδια, τα θέατρα, τα ελληνικά σχολεία. Όλες τις πηγές που ποτίζανε την ελληνική αντίληψη ζωής. Γι’ αυτό τον εβαφτίσανε Μέγας. Όπως εβαφτίσανε Μέγας και τον προαγωγό του, με τη διπλή σημασία η λέξη, τον Κωνσταντίνο. Τον καίσαρα που έσφαξε τη γυναίκα του και το γιό του. Και τους εβάφτισαν Μέγας, εκείνοι που εβάφτισαν Μέγας και τους Αθανάσιους, τους Βασίλειους, και όσους τέτοιους. Όλοι τους γκρεμιστάδες, παραχαράκτες, αλάριχοι, βάνδαλοι της ελληνικής ιδέας.

Ο κακουργημός και η εξόντωση του κλασικού Έλληνα από τον εβραιόφρονα χριστιανό εκράτησε από το Θεοδόσιο ως την αυγούστα Ευδοξία. Ως το 843 που έγινε η επίσημη αναστύλωση των εικόνων. Η γιορτή της Ορθοδοξίας που γιορτάζεται κάθε χρόνο από τότε, στο έμπα της άνοιξης, πολύ λαμπρά και με την παρουσία όλης της επιφάνειας του κράτους, ως και οι ξένοι πρεσβευτάδες!, στο θετικό της συμβολίζει το θρίαμβο των χριστιανών. Στο αρνητικό της όμως δηλώνει την τελική κατακρεούργηση κάθε Ελληνικού. Είναι η ταφόπετρα της ελληνικής ιδέας.

Η τελευταία αντίσταση του μετρημένου «Έλληνα» στο ασιατικό τέρας ήταν ο Λέων Γ’ ο Ίσαυρος. Έξυπνησε ο άνθρωπος ένα πρωί, και είδε το μισό πληθυσμό της χώρας τουρλωτούς παπάδες και παχυμουλαράτους καλόγερους. Τότε, σαν το Χριστό με το φραγγέλιο, σήκωσε αυτό που το λένε Εικονομαχία. Και ετελείωσε με το χαμό του φωτός και το σωσμό του σκότους. Με την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ή την ταυτότητα του Νεοέλληνα.

Έλληνες λοιπόν στο δέρμα. Και Εβραίοι στα κόκαλα και στο αίμα, στην καρδιά, στα άντερα και στη χολή. Ιδού το κλειδί, η αιτία, ο λόγος της εθνικής σχιζοφρένειας.

Λιαντίνης

loading...

38 thoughts on “Τι είμαστε τελικά .? Ελληναράδες !!!!

  1. Αθάνατε Λιαντίνη, μεγάλες αλήθειες είπες, έτσι ακριβώς είναι και το παράδοξο σε
    όλη αυτή την τραγωδία, είναι ότι υμνούμε τους ιουδαιοχριστιανούς σφαγείς μας!

  2. Αθάνατε σκύλε ευταξοκωλε πόσα κιλά αμορφωσιάς κουβαλάς ανά δευτερόλεπτο?

  3. Πήγα να απαντήσω στον Γιάννη, και βλέπω δεν υπάρχει το σχόλιο του, τι έγινε?
    Μήπως έπεσε κανένας βράχος, μήπως το κατάπιε κανένας κύκλωπας?
    Όπως και να'ναι, απαντώ:

    Γιάννη, ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, επίσης να πω, παρότι ελάχιστα
    γνωρίζω για το θέμα, οι άνθρωποι, επιδή πολλά έχουν επωθή, θέλουν να πισθούν
    για το ότι υπάρχουν τα λεφτά που δηλώνει ο κ. Σωρρας.

    Εκεί είναι το θέμα, γιατί αν υπάρχει το χρήμα, όλα γινοντε!

  4. Ρούφα ένα αρ""δι, αλλά προσεκτικά μη μου πνιγείς, αγαπητή τσατσά.

  5. πως γινεται ο σκυλος ευταξοκωλος τη μια φορα να γραφει χωρις ορθογραφικα λαθη
    και την αλλη να μεταμορφωνεται σε ανορθογραφος με λες σε λεω
    ααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  6. ΜΟΡΦΕΑ ΓΙΑΛΟΥΜΠΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ

  7. στουρναρι ευταξια ευταξια σκυλε προδωθηκες απο απροσεξια βλακα με περικεφαλαια

    ο φιλος σου ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  8. Λιαντίνης.

    Ο «ΜΕΓΑΣ» Κωνσταντίνος βρήκε την ευκαιρία και άλλαξε τη θρησκεία της αυτοκρατορίας με τον φανατικό και εξαιρετικά εκδικητικό ιουδαιοχριστιανισμό και η ελληνορωμαϊκή θρησκεία υποχώρησε σε σχέση με τον ιουδαιοχριστιανισμό …

    ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΞ

    1.11.1: "ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΑΟΙ (ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΡΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ – Μ Ε – Α Π Ο Κ Ε Φ Α Λ Ι Σ Μ Ο"!!!

    1.11.9: "ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Σ – ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ..ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΘΗΚΗ Ή ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΗΝ – Α Σ Ε Β Ε Ι Α – Τ Ο Υ – Ε Λ Λ Η Ν Ι Σ Μ Ο Υ"!!!

    1.11.10: "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ – Α Ν Ο Σ Ι Ω Ν(!!!) ΚΑΙ – Μ Ι Α Ρ Ω Ν(!!!) – Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν, ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ……
    ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ – Α Λ Ι Τ Η Ρ Ι Ο Υ Σ – Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ".

    https://aorata-gegonota.blogspot.com/2012/08/blog-post_1213.html#.W2gih8wzbIU

    Η ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

    «ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ».

    http://www.pare-dose.net/3129#ixzz4hvz4qIVw

    «Αγία Γραφή»: Το μεγαλύτερο παραμύθι τού κόσμου – Η Βίβλος τού μίσους, τής κτηνωδίας και τής πλαστογραφίας

  9. ΜΑD DOG ZAGKLARAS = ΕΥΤΑΞΙΑΣ αλλα ο ψευτης και ο κλεφτης το πρωτο χρονο χαιρονται

    το μεγαλυτερο ψεμα ειναι ο με λες σε λεω
    '' ανορθογραφος '' γιαλουμπας σκυλομουρης
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ

  10. rRICO RICO22 Φεβρουαρίου 2019 – 4:32 μ.μ.
    ΡΕ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ !! ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ .
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΗ
    ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΜΜΟΝΗ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ ΑΜΟΡΦΩΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ COPY PASTE ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ
    ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΗ ΜΑΪΜΟΥ
    ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΜΑΪΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΜΗΣΗ
    ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ .

  11. ΔΑΣΚΑΛΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΥ.
    ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ; ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΣΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.
    ΑΝ ΘΥΣΙΑΖΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΥΠΗΡΞΕΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ;

    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΖΗΜΙΩΣΕΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

    ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ :
    Δε δίνω σε κανέναν σας το προνόμιο να μου πει ότι είναι περισσότερο χριστιανός από μένα. Αλλά εγώ τον έχω καθαρό το Χριστούλη μέσα μου. Aπαράφθορο απ’ αυτή την φθορά της εκκλησίας. Που βγαίνει ο αρχιεπίσκοπος και το παίζει πολιτικός. Δεν τον βλέπετε που δεν μπορεί να κάνει αν δε βγει κάθε δύο μέρες στο τελεβίζιο;

    Αυτός ήταν ο Χριστός; Δεν μπορεί να κάνει αν δε βγει. Λοιπόν, αυτός θα κάνει μεγάλο κακό στη χώρα. Σας ειδοποιώ, εγώ θα φύγω αύριο. Μεγάλο κακό στη χώρα!

    Για πάρτε παράδειγμα εμένα, και αύριο να με έχετε σαν πρότυπο. Τη βλέπω δεδομένη και έρχεται η στιγμή του θανάτου μου. Δε βλέπετε με πόση κατάφαση σας μιλάω και με πόση δύναμη και με πόση θέρμη και με πόση αισιοδοξία; Γιατί συμφιλιώθηκα, το κατανόησα, το μελέτησα. Σε όλη μου τη ζωή, όλη μου η ζωή, ήταν μια προσεκτική μελέτη θανάτου. Και με βάση αυτό, μελέτησα και άλλες είκοσι επιστήμες.

  12. Ανώνυμος21 Φεβρουαρίου 2019 – 3:54 μ.μ.
    Να ξερετε ολοι εσεις που σπατε πλακα με τον Ζαγκλαρα πως ειναι το ιδιο προσωπο με τον ευταξια και τα πιο πολλα σχολια ειναι αντιγραφες απο το ολυμπια gr
    επισης θυμηθητε ποιος εβριζε παλια
    με βρωμολογα? ο ταραρομ φιλος του διαχειριστη βγαλτε τα συμπερασματα σας
    και θυμηθητε την elen manesi που εγραφε σαν giannis paterakis

    δειτε εδω ομοιοτητα
    https://plus.google.com/+ELENIDOUFEKA
    https://www.facebook.com/elena.manesioti.1
    https://plus.google.com/115895072974590466416

    η ιδια γυναικα με περουκα και διαφορετικα ονοματα

    http://www.ksipnistere.com/2019/02/blog-post_912.html#comment-form

  13. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ…
    ΑΛΛΑ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ 12ΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ 12ΘΕΪΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ;
    ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΟΥΡΑ. ΕΧΕΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕΚΑ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ.
    Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ Ο 12ΘΕΪΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΝΕΤΑΙ.
    ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ Ο ΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ..

  14. ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΖΩΕΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ…

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,270.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑΛΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΙΧΝΟΣ ΠΛΑΣΤΟΥ Η ΔΟΛΟΥ ΕΙΧΑΜΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΡΘΡΟ 216 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΞΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ…

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…

    ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ…

  15. Οι Εβραίοι εκαλλιέργησαν τη γη της πίστης. Οι Έλληνες εκαλλιέργησαν τη γη της γνώσης.
    Οι εβραίοι ήσαν δήμιοι, οι έλληνες ήταν οι δικαστές.
    Οι εβραίοι ήσαν αδίσταχτοι, οι έλληνες ήσαν ευγενικοί.
    Για αυτό και νίκησαν οι εβραίοι τους έλληνες.
    Εχρησιμοποίησαν σαν όπλο τους βέβαια το χριστιανισμό, ένα νόθο και μυσαρό παρασάρκωμα
    του σώματος τους, από τους ίδιους απόβλητο, και αφάνισαν την ωραία Ελλάδα.
    Ότι δεν εκατάφερε η ανδρεία, το κατάφερε ο δόλος!!!
    Λιαντίνης.

  16. Δεν έχω συναντήσει κανέναν 12θεϊστή, δεν υπάρχουν, αλλά συνάντησα πολλούς άθεους,
    τα λίγα που διάβασα σε μια σελίδα τους, είναι ότι υμνούν την φύση και τα σεβασματα
    των προγόνων μας, αλλά, ΚΑΝΕΊΣ δε αναφέρεται για την ανάσταση το 12θεοu.

    Αυτά που λες εσύ unknown είναι δικές σου παπαριές, ζωγραφίζεις
    κάποιον για να μπορείς να τον επιτίθεσαι.

    Το χειρότερο δε είναι ότι μαζί με τους θεούς βρίζεις
    και όλον τον Ελληνισμό, ντροπή σου.

  17. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΤΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΣ
    ΜΕ ΤΟ ΓΑΪΔΑΡΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ.
    ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ;
    ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ; Ή ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ;
    ΠΟΤΕ ΕΙΠΕΣ ΨΟΦΑΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ; Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΕ ΔΥΟ Ή ΣΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ;

    ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΨΙΛΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ;
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΨΩΡΡΑΣ; Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑ;
    ΔΕ ΜΕ ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΩ ΔΥΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΣΤΑΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ…

  18. Μα σε το έχω πει πολλές φορές ρε στουρνάρη,
    αλλά δε θες να καταλάβεις, τι να σε κάνω?

    Είμαι ο μόνος στο blog που έχω πει τα πάντα μέσες άκρες
    για μένα νε ειλικρίνια, έβαλα διάφορες φωτο και γράφω
    με το όνομα μου, τι τπτσαραμ θελς παραπάνου ouρε μνάκκ?

  19. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΓΚΛΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΒΟ
    ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;
    ΑΘΕΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Τ' ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΕΙ ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟ;
    ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΣ ΡΕ ΖΑΓΚΛΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 20ΧΙΛΙΑΡΟ Ή ΣΤΡΑΦΙ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ; ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ 500.000 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ.

  20. Στεργιος Ζαγκλαρας Ή Χριστινα Βουλγαρα Ή Mad Dog Ή Βασιλικη Ομογενης said

    Μάρτιος 18, 2017 at 4:23 μμ

  21. διαβαστε προσεχτικα τα σχολια εδω και δειτε
    τον ζαγκλαρα δηλαδη τον ΕΥΤΑΞΙΑ ως ''βασιλικη ομογενης'' και πως πεταγεται ο
    ζαγκλαρας απο το ''πουθενα'' οταν τον παιρνουν χαμπαρι και χωρις ορθογραφικα λαθη

    Στέργιοs Ζαγκλάραs said

    Δεκέμβριος 24, 2016 at 7:48 μμ
    Γιατί χλευάζεις και βρίζεις ρε μί@σμα? Έτσι μιλάς την αλανιάρα μάνα σου?
    Εκεί διδάχθηκες αυτή την αλήτικη συμεπριφορά ρε ευρύπρωκτο φρικιό?
    Το θεωρείς μαγκιά? γ@μώ την σάπια ψυχή σου αλητομπεμπέ .

    https://olympia.gr/2016/12/23/%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%8D%CE%B6/

    giannis paterakis manesis

  22. μεχρι και ο πατερακης
    επιστρατευτηκε στον αγωνα
    αρα παμε φουλ για εκλογες

    με το καλο και βουλευτης
    πατερακη γιωργο π
    και τα κουκια μπακλαν

  23. Καλημέρα,
    Όλοι γράφεται σαν "ανώνυμοι" δλδ αποφευγετε την ευθύνη των γραπτών σας!
    Νόμιζα είσαι ο "unknown" για αυτό σε είπα βρίζεις.

    Τέλος πάντων, για την ερώτηση σου σχετικά με τα λεφτά του κ. Σώρρα.
    Δεν έχω πολυασχοληθεί με την ερώτηση, σκόρπια διαβάζω, ακούω κάτι,
    πιστευω ότι κάτι υπάρχει πίσω από όλη αυτή την ιστορία,
    αλλά τα ποσά είναι τόσο μεγάλα, που καμία τράπεζα
    ή χώρα δεν θα δεχόταν να εξοφλήσει.

  24. Σε ευχαριστώ για την αναδημοσίευση, και το ενοω!
    Στα σχόλια μου φαίνετε ο χαρακτήρας μου, καθαρός ουρανός,
    εσύ ανώνυμο τσουτσεκι που προσπαθείς να με πλήξεις, κατορθώνεις
    το αντίθετο, ο Ζαγκλαρας με τις αρχές και το ήθος του, είναι γρανίτης.

  25. Ο ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

  26. ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ
    ____________________

    Ζαγκλαράς Στέλιος said

    Αύγουστος 15, 2017 at 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης
    Τα ελεγα κε στο Greek national pride λεφτα υπαρχουν ΓΑΠ κε ξερω ψομι πασοκ ολε ολε
    Τωρα ειμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ναι ρε
    Κατι ξερουμε κε μεις οι τουρκογυφτοι νομιμοι κε μονημοι κατηκοι σουηδιας

  27. Οι οπαδοί του κ. Σώρρα είναι ευγενικοί, ΔΕΝ βρίζουν τους Έλληνες,
    τουναντίον και αν είναι λάτρες της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας,
    είναι τιμή τους, άσχετα πόσο γνωρίζουν για αυτήν.

    Εσύ που γράφεις ανώνυμα αυτές τις κατηγορίες, εσύ είσαι
    ο επικίνδυνος, ανθέλληνας προβοκάτορας, γιατί πέρα
    από την λάσπη, δεν είπες τίποτα, χλεχλέ.

  28. ΗΣΥΧΑΣΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ Ε Σ Υ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    Αύγουστος 15, 2017 at 3:54 μμ
    Ως Στελιος Ζαγκλαρας κε ωσ ανθροπωσ το ομολογω ειμε καθαρμα κε σατανιστης

    Ε Σ Υ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ
    Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ ΕΥΤΑΞΙΑΣ

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  29. Πόσο χαμηλά θα πέσεις ρε ραρουραίε?
    Αισθάνεσαι καλά όταν αυτογελοιοποιήσαι?
    Χα..χα.. πόσο κατώτερος κλόουν, στιχηματίζω ότι
    (όπως κάθε βλάκας) δεν έχεις επίγνωση για το χάλι σου.

  30. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ MH ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΨΩΦΗΜΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΜΑΛΑΠΕΡΔΑΣ ΤΟ ΣΚΟΥΡΑΝΤΖΟ (ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ) ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΣΕΝΑ ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΕΓΩ ΑΠΛΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΕΙΜΑΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  31. Το χάλι μου και την κοινωνική μου θέση, την έχω εκφράσει
    πολάκις, παρά πολύ άνθρωποι θα με ζήλευαν και πολλοί
    φίλοι και συνεργάτες με επαινούν.

    Όλα οι Θεοί μου τα έδωσαν απλόχερα,
    μυαλό, σώμα, αγαθά, ευτηχεία!

    Εσύ ψόφιο κοτόπουλο, είσαι νάνος μπροστά μου!
    Το να με κολλάς μια ετικέτα και να με επιτίθεσαι,
    δίχνει το πόσο κατώτερος είσαι, τσατσά, χα..χα..χα..

    Στεναχωριέμαι? Γιατί? Εσύ, εσείς, με προκαλείται γέλωτα,
    αλλά και λύπη, γιατί παρότι έτσι και γιουβέτσι, αυτόν τον
    ξεπεσμο που βλέπω στο σάιτ, είναι μια μικρογαφία της κοινωνίας
    και λυπάμαι για την κατάντια σας, παράλογο να λογιεστε Έλληνες!

  32. Εφόσον το στείλω βιαστικά βιαστικά, μετά βλέπω τα λάθη μου,
    "ευτυχία" λοιπόν ευτυχείτε!

  33. ΡΕ ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΩΛΟΓΥΦΤΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ Ν' ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΓΓΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑ
    ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΦΡΟΥΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΙΑΒΟΛΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ

  34. Ζαγκλάρα είσαι πολύ αντιπαθητικός και αποκρουστικός τύπος και χαμηλής υποστάθμης άτομο, όπως συμβαίνει και με τους οπαδούς του Σώρρα με τους οποίους ταιριάζεις…
    Πρέπει να έχεις φάει πολύ απόρριψη στην ζωή σου, τόσο στο οικογενεικό όσο και στο κοινωνικό σου περιβάλλον.
    Αυτό δείχνει η αυτοπροβολή σου και η προσπάθειά σου να μας πείσεις ότι είσαι σημαντικό πρόσωπο και ανώτερος των άλλων.
    Και οι ψυχολογικές σου εξάρσεις και μεταπτώσεις και ο τρόπος συμπεριφοράς σου δείχνουν ψυχοπαθές άτομο που αν ήδη δεν νοσηλεύεται, χρήζει άμεσης νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική..

  35. Το σημείο εκκίνησης της περιγραφής σου για μένα, που ΔΕΝ γνωρίζεις,
    είναι ασφαλώς η άρνηση μου στην πανούκλα του ιουδαιοχριστιανισμού,
    και εφόσον αρνούμαι τον χριστό, ε τότες είμαι όλα τα στραβά του κόσμου!

    Έχω κατηγορηθεί και έχω βιώσει τις μεγαλύτερες επιθέσεις αληταράδων
    χριστιανών, με έχουν σούρει τα πάντα, ότι είμαι ένας μπατίρης
    αποτυχημένος, πινάλας, τρελλός κλπ κλπ.

    Η άμυνα μου ήταν η ειλικρινής παρουσίαση μου, στην χώρα oπου ζω, έχω μάθει
    σαν όλους τους πολίτες να είμαι ευγενικός (όχι με τους αλήτες) και ειλικρινής.
    Και αυτό έκανα, πολλές φορές ρωτήθηκα για πολλά πράγματα
    και πάντα απαντούσα ειλικρινά.

    Οι καλοί και νορμάλ άνθρωποι, χαίροντε να ακούσουν για έναν συμπατριώτη τους
    που πέτυχε αρκετά από το τίποτα, αλλά οι μίζεροι αρνούντε την αλήθεια και όταν
    δεν μπορούν πλέον να την αρνούντε, τότες γίνετε η διάγνωση σαν την δική σου
    ότι είμαι αντιπαθητικός και χαμηλής υποστάθμης άτομο, για να δέσει το
    γλύκισμα κολλάς και τον Σώρρα που δεν έχω καμία σχέση.

    Το kοινωνικό μου περιβάλον και το πως με βλέπουν φίλοι και συνεργάτες,
    στην Σουηδία, Ελλάδα και σε άλλες χώρες, πρωτίστως στην Γερμανία,
    το βιώνω καθημερινά και είναι σχετικό των εμπορικών
    επιτυχιών μου, που μεγαλώνουν συνέχεια.

    Για σένα και για την αρωστη και μικροπρεπή σου υπόσταση, θα έπρεπε να ντρέπομαι
    για το ότι από το τίποτα έκτισα μια μεσαία δυναμική επιχείρηση και δίνω
    δουλειά σε πολλές οικογένειες στην βόρεια Ελλάδα!

    Όχι, δεν είμαι σημαντικό πρόσωπο, πάντα ήθελα να είμαι ένας ανάμεσα στους πολλούς,
    με τα χρόνια διαπίστωνα/διαπιστώνω, ότι είμαι κάτι παραπάνω από τους γύρω μου,
    επίσεις να σε πω, ότι είμαι ευτυχής και αγαπητός από φίλους και γειτόνους.

    Συγνώμη που σε στεναχωρώ, αλλά εσύ έχεις το πρόβλημα, όχι εγώ!
    Έχω μια υπέροχη ζωή και είμαι άτομο με ήθος και αρχές αλλά με έγινε πάθος να
    σχολιάζω στα Ελληνικά ιστολόγια, και να γ@μώ, με το μπαρντόν, αλητάκια
    προβοκάτορες γενικά όσους μισούν τον άνθρωπο και κρύβοντε πίσω από
    ωραίες λεξούλες σαν και σένα, ανανδρε ανώνυμε αλήτη.

  36. Ζακλάρα, δυστυχώς με επιβεβαιώνεις.
    Έχεις καθυστερήσει η νοσηλεία σου σε ψυχιατρική κλινική και η κατάστασή σου καθημερινά επιδεινώνεται και έχεις γίνει πολύ επιθετικός.
    Έχω διαπιστώσει οτι εσύ προκαλείς πρώτος επιτιθέμενος με ακατονόμαστες ύβρεις τους πιστεύοντες στον Χριστό και όχι αυτοί.
    Και δικαίωμά σου να είσαι άθεος. Δεν είναι όμως δικαίωμά σου να βρίζεις τα πιστεύω των άλλων.
    Και χεστήκαμε για τις επιχειρήσεις σου και τις εμπορικές σου επιτυχίες και τις άλλες πομφόλυγες που μας πουλάς και για την σκατένια την ζωή σου.
    Σαν άνθρωπος είσαι ένα μηδενικό.

    Μηδένα προ του τέλους μακάριζε έλεγαν οι σοφοί προγονοί μας…και τούτο λέγει και ο Χριστός :

    Εἶπεν ὁ Κύριος τήν παραβολὴν ταύτην· ἀνθρώπου τινὸς πλουσίου εὐφόρησεν ἡ χώρα· καὶ διελογίζετο ἐν ἑαυτῷ λέγων· τί ποιήσω, ὅτι οὐκ ἔχω ποῦ συνάξω τοὺς καρπούς μου; καὶ εἶπε· τοῦτο ποιήσω· καθελῶ μου τὰς ἀποθήκας καὶ μείζονας οἰκοδομήσω, καὶ συνάξω ἐκεῖ πάντα τὰ γενήματά μου καὶ τὰ ἀγαθά μου, 19 καὶ ἐρῶ τῇ ψυχῇ μου· ψυχή, ἔχεις πολλὰ ἀγαθὰ κείμενα εἰς ἔτη πολλά· ἀναπαύου, φάγε, πίε, εὐφραίνου. εἶπε δὲ αὐτῷ ὁ Θεός· ἄφρον, ταύτῃ τῇ νυκτὶ τὴν ψυχήν σου ἀπαιτοῦσιν ἀπὸ σοῦ· ἃ δὲ ἡτοίμασας τίνι ἔσται; οὕτως ὁ θησαυρίζων ἑαυτῷ, καὶ μὴ εἰς Θεὸν πλουτῶν. ταῦτα λέγων ἐφώνει· ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.

  37. Unknown εσύ?
    Όλοι είμαστε κάτι, δεν υπάρχει κανείς που είναι μηδενικό,
    ακόμη και εσύ ο θρασύδηλος και φοβερά ζηλόφθονος, κάτι είσαι!

    Δεν βρίζω ποτέ, απαντώ με ύβρεις στις ύβρεις.
    Όταν βρίζεις τον Δία, τότες με προκαλείς να βρίσω χριστους και
    παναγίες και το κάνω με ευχαρίστηση βρίζοντας την λέπρα της ανθρωπότητας!

    Η ζωή μου είναι υπέροχη σε είπα, όσο για τις εμπορικές μου δραστηριότητες,
    δεν μπορώ παρά να σε ενημερώσω (και όπως πάντα είμαι απόλυτα ειλικρινής)
    το 2019 ξεκίνησε με μια φοβερά μεγάλη αυξηση κατά 60%, δεν θα συνεχίσει
    έτσι βέβαια, αλλά θα σταθεί κάπου στο +25-30% τι σημαίνει αυτό?

    Θέλεις να στο πω? Το αντέχει η άρρωστη κακόμοιρη μαυρη ψυχή σου?
    βασικά τίποτα δεν σημαίνει, κάτι εκατοντάδες χιλ. ευρώ, αλλά δεν
    είναι τα χρήματα, είναι το ρεσπέκτ που κερδίζω στους συνεργάτες μου!

    Το να είσαι καλοκάγαθος, ευγενικός, φιλικός, δεν στοιχίζει τίποτα, αλλά σε δίνει
    τόση χαρά και ψυχική γαλήνη, ζείσε στον μεσαιωνικό σου κόσμο όπου οι ζωγραφιστές
    σανίδες δακρύζουν, ένα εβραϊκό αερικο δημηουργησε το άπειρο σύμπαν, και συνέχισε
    να μισείς τους ανθρώπους, ευχομαι να μην σου έρθει κανα κακό μεγάλο όπως καρκίνος,
    γιατί αυτές σου οι μοχθηρές σκέψεις να αυτοβασανίζεσαι με τις επιτυχείες αλλού,
    εκεί οδηγούν!

  38. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Ή ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΟΒΕΣ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΕΣ Η ΑΝΔΡΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΔΟΛΙΟ ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΙΝΓΚ 'Η ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑΛΟΝΙ 'Η ΦΡΟΥΦΡΟΥ ΜΙΝΙ ΦΟΥΤΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΣΤΕΛΙΟ ΣΤΕΡΓΙΟ ΣΕΡΓΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΛΕΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΕΓΑ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΒΑΙΤΣΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑΛΟΥΜΠΑ ΠΑΝΑΗ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΡΟΛ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΛΑ.ΟΣ
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ''ΣΟΥΗΔΙΑ '' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Α ΡΕ ΕΥΤΑΞΟΥΛΑ ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΟΥ

    Giammis Paterakis

Comments are closed.