Το «άσπρο-μαύρο» κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα

Απόλυτη κάλυψη στον Παύλο Πολάκη παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του καταναλωτικού του δανείου από την Τράπεζα Αττικής, που αποκάλυψε το «Πρώτο ΘΕΜΑ».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, αναφέρεται δηκτικά ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ούτε μίζες πήρε, ούτε offshore διατηρεί, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη ΝΔ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου έχει ως εξής:

Η Ν.Δ. και τα Μέσα που τη λιβανίζουν στοχοποιούν τον Παύλο Πολάκη, επειδή πήρε δάνειο, όπως σχεδόν η μισή Ελλάδα, βάζοντας υποθήκη το σπίτι του.

Αν έπαιρνε μίζες ή, αντί να βάλει υποθήκη την οικία του, κάποιος επιχειρηματίας του χάριζε το σπίτι στο οποίο διαμένει, η κ. Σπυράκη, η οποία στο τελευταίο πόθεν έσχες έχει δηλώσει υπόλοιπο δανείων 713.000 ευρώ, ίσως να μην είχε πρόβλημα.

Ο κ. Πολάκης, ούτε μίζες πήρε, ούτε καμία offshore έδωσε 800.000 ευρώ στην εταιρία της συζύγου του, όπως στην περίπτωση του κ. Μητσοτάκη, ούτε πήρε θαλασσοδάνειο για τον Κήρυκα Χανίων και έκανε σκανδαλώδη ρύθμιση, αφού για 11 χρόνια δεν είχε αποπληρώσει ούτε ένα ευρώ, όπως έκανε ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Η ΝΔ οφείλει να συμβιβαστεί επιτέλους με την πραγματικότητα, ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου φαίνεται ότι αφορά προηγούμενα χρόνια. Εκτός και αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι η μισή Ελλάδα έχει ή μπορεί να πάρει δάνειο εν έτει 2019…

loading...

2 thoughts on “Το «άσπρο-μαύρο» κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Ο Πολάκης πήρε δάνειο όπως η μισή Ελλάδα

  1. Δεν θα τα κανουμε ολα αχταρμα.Τωρα μιλαμε για το καταναλωτικο δανειο.Κι εκει εισαι εκθετος κυριε υπουργε.Καποτε να μαθουμε να μιλαμε επι της ουσιας κι οχι της συν…σιας.Και το εκανες και το λαθος να μας λες οτι μειωθηκαν τα εισοδηματα σου.Τωρα,μα τωρα,ελεγχος απο το ΣΔΟΕ.Για να μαθουμε να μην λεμε ,καθε φορα οτι μας ερχεται στο κεφαλι.

  2. Οι περισσότεροι Έλληνες πήραν καταναλωτικά δάνεια , ΝΑΙ , αλλά όμως πότε ; πόσα χρήματα ; με τι προϋποθέσεις και το κυριότερο, στην εποχή των μνημονίων πόσοι πήραν τέτοια δάνεια ; πέστε κάτι άλλο για δικαιολογία και όχι αυτές τις παπαριές

Comments are closed.