ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ…. ΑΠΡΙΛΙΟ ;

Οι δημοσκοπήσεις πάνε και έρχονται με την κυβέρνηση να είναι μόνιμα ο μεγάλος χαμένος δημοσκοπικά μέχρι στιγμής μαζί με τους πρόθυμους της ψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών όπου έχασαν πολιτικά ακόμα και με την διάλυση των ΚΟ τους.

Αυτό τι δείχνει;

Ότι το κλίμα δεν ανακάμπτει δημοσκοπικά με τίποτα για την κυβέρνηση όσο και να προσπαθούν ενώ η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι αυτοδύναμος ο επόμενος πρωθυπουργός της χώρας σε μία πεντακομματική βουλή όπως φαίνεται μέχρι στιγμής.

*ΤΟΥ Νίκου Κούτρικα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κόκκινα δάνεια και η σημαντική καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις αποτελούν την «αχίλλειο πτέρνα» της κυβέρνησης ενώ έτσι αποκωδικοποιούνται  και οι επαναλαμβανόμενες επισημάνσεις Δραγασάκη για τις Τράπεζες.

Ο Τσίπρας ανεβάζοντας την αντιπαράθεση με τον Καμμένο ουσιαστικά χάνει δημοσκοπικά μιας ο άλλοτε φίλος δείχνει αποφασισμένος για χοντρό παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως και έτσι θα κινείται από εδώ και στο εξής με όπλο του τις αποκαλύψεις…

Το έργο Τσίπρα απ ότι φαίνεται και όπως μαθαίνουμε από καλές πηγές μέσα και έξω της χώρας τελείωσε.

Μετά τις Πρέσπες την επίσκεψη στην Τουρκία και τον Πατριάρχη το «δύσκολο έργο» ολοκληρώθηκε με ότι απώλειες είχε…

Άρα ο Τσίπρας είναι έτοιμος για ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές ακόμα και τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ όπως μαθαίνουμε στο παρασκήνιο αν θέλει να διασώσει ότι του απέμεινε σε διψήφιο ποσοστό στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αν δεν τις κάνει κινδυνεύει ο πρώην φίλος Καμμένος μαζί με τις δυσάρεστες εξελίξεις στην οικονομία να τον «πνίξουν» σε μία φουρτούνα αποκαλύψεων που θα γίνονται για να πέσει!

Ήδη οι ξένοι θεωρούν ότι ο Τσίπρας δεν τραβά άλλο μετα τον Πατριάρχη θα γίνουν εκλογές.

Άρα ο Απρίλιος του Πάσχα παίζει δυνατά ως μήνας εκλογικού αιφνιδιασμού αφού πλησιάζει ο Μαϊος όπου όλοι προεξοφλούν εκλογές!

Και μην το ξεχνάμε ‘ότι ο Τσίπρας είναι απρόβλεπτος στις κινήσεις του κάτι το οποίο τις κάνει πιο πιθανές τον ΑΠΡΙΛΙΟ αφού από Απρίλιο έως Μάιο αποκλείεται να μην γίνουν εκλογές

Δεν μένουν οι αποφάσεις του  Τσίπρα και το νέο σενάριο «σωτηρίας» που θα ξετυλίξει για την «διάσωση» της χώρας όπου η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε χιλιάδες συμπολίτες μας η ΕΥΔΑΠ το ίδιο και οι τράπεζες ακροβατούν μέσα στα κόκκινα δάνεια των πολιτών που αδυνατούν μαζί με τος φόρους να πληρώσουν.

Οι εκλογές όσο καθυστερούν τόσο βυθίζουν την κυβέρνηση 

* Ο Νίκος Κούτρικας είναι δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ

loading...

1 thought on “ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ…. ΑΠΡΙΛΙΟ ;

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΡΙΚΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ;;;;;; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

Comments are closed.