ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΑΣ ΚΥΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ




Γράφει ο Γεωκών

Έλληνες στρέψετε το βλέμμα στην μακραίωνη ιστορία της πατρίδος μας και πάρτε διδάγματα από την ιστορία της. 

Όσης φορές λύγιζε η Ελλάδα, αντλούσε δύναμη από Τον Θεό και σηκωνόταν πιο μεγάλη και πιο δυνατή.

Έλληνες η ώρα η μεγάλη πλησιάζει, το λένε όλοι εκείνοι που δοκιμάζουν καθημερινά το φαρμάκι που ξερνά η λύσσα των άθεων και προδοτών ηγετών της πατρίδας μας, ας είμαστε έτοιμοι στον Γολγοθά , την Ανάσταση. 
Ας είμαστε οι πρώτου που θα πούμε το ‘’ ΧΑΙΤΕΡΕ ‘’ στην Αναστημένη πατρίδα, η παράδοση, τα ήθη, και τα έθιμα, η παιδεία και η Θρησκεία, αποτελούν από αιώνες τώρα, από την χαραυγή του ανθρώπινου πολιτισμού ΤΑ ΙΕΡΩΤΕΡΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, και όλα αυτά μαζί με την αγάπη για την Ελευθερία, ολοκληρώνουν τον σκοπό της ιστορικής πορείας. 
Πιστοί στην παράδοση της Φυλής, με όπλο την Πιστιν μας, έχουμε δημιουργήσει ως Ελληνικός λαός το θαύμα του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού, που θάμπωσε την οικουμένη. 
Οι άθεοι ηγέτες της Ελλάδος αποφάσισαν και κτύπησαν αμείλικτα την Ορθοδοξία και την Ελληνική Παιδεία, τα οποία σεβάστηκαν και μιμήθηκαν άλλοι λαοί. 
Θέλησαν, οι άθεοι προδότες να κτυπήσουν τα δυο στοιχεία που κρατούν ψηλά την εθνική μας συνείδηση, κήρυξαν τον πόλεμο ενάντια στην Εκκλησία και στην Παιδεία, όλα μπορούσε κανείς να τα περιμένει από τους σατραπίσκους, που βλέποντας καθημερινά τους εαυτούς των να λυγίζουν κάτω από την περιφρόνηση του Ελληνικού λαού, λύσσαξαν κυριολεκτικά και προσπαθούν να επινοήσουν τα πιο απίθανα αλλά και απάνθρωπα μέσα για να κτυπήσουν την θέληση των Ελλήνων. 







loading...

1 thought on “Untitled Post

  1. Ο όρος Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός δεν βρίσκεται πουθενά, σε κανένα σύγγραμμα, σε καμία εγκυκλοπαίδεια ανά τον κόσμο. Είναι ένα δημιούργημα της εκκλησίας-η λέξη δημιουργήθηκε το 1864- στην προσπάθειά της να καλύψει την γύμνια της εβραϊκής θρησκείας.

    Δεν μπορούν να δημιουργήσουν μία νέα έννοια δύο τόσο αντίθετες και αλληλοσυγκρουόμενες λέξεις. Εάν ο όρος σημαίνει ένωση της εθνικής μας παράδοσης με τον διεθνισμό του εβραιο-χριστιανισμού, τότε θα έπρεπε να υπάρχει Ρωσο-χριστιανικός, Γερμανο-χριστιανικός, Ιταλο-χριστιανικός κλπ, πολιτισμός..

    Ελλάδα σημαίνει Φως, Ελευθερία, Δημοκρατία, Νους, Έρευνα. Χριστιανισμός σημαίνει ακριβώς τα αντίθετα αυτών, Σκοτάδι, Υποδούλωση, Άγνοια, Πίστη στο άγνωστο.

    Ελλάδα και Χριστιανισμός. Πώς μπορούν αυτά τα δύο να συμβαδίσουν;

    Ελληνοχριστιανός είναι αυτός, υποτίθεται, που συνδυάζει στοιχεία από την ελληνική και την χριστιανική παράδοση. Για ποιόν, λοιπόν, πολιτισμό και ποια παράδοση μας μιλάει ο Χριστιανισμός;

    Τον πολιτισμό που δεν διδάσκει τους Έλληνες, την κοσμογονία του Ησίοδου, τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνος, αλλά την ιστορία και μυθολογία των Εβραίων, τις διαταγές του εγκληματία Μωϋσή και του Σαούλ; Τον πολιτισμό που δεν έχει αγάλματα Ελλήνων Θεών, Ηρώων, Φιλοσόφων, αλλά αγιογραφίες Εβραίων "αγίων"; Τον πολιτισμό που ψέλνει αναθέματα κατά των Ελλήνων στις εκκλησίες του; Τον πολιτισμό που αποκαλεί τους Έλληνες απογόνους του μαστρωπού Αβραάμ, του αιμομίκτη Λωτ, της πόρνης Σάρας;

    Ποια παράδοση; Την παράδοση όπου ο Έλληνας πρέπει να προσκυνάει και να παρακαλάει για σωτηρία της ψυχής του σε έναν Εβραίο Θεό τον Γιαχβέ;

    Κάθε πολιτισμός δημιουργεί μια πολιτιστική ταυτότητα για τους ανθρώπους του. Τα ήθη και τα έθιμα, η μουσική, η ζωγραφική, η γλυπτική, το θέατρο, η ενδυμασία, η γλώσσα, υπενθυμίζουν σε κάθε μέλος της κοινωνίας την καταγωγή του.

    Έτσι, ο εβραιο-χριστιανικός πολιτισμός δεν έπρεπε μόνον να καταστρέψει τους ναούς και τα αγάλματα της Ελλάδας, αλλά έπρεπε να διαγράψει από την μνήμη των Ελλήνων και κάθε τι που θα μας θύμιζε την παρουσία τους.

    Επειδή ο Έλληνας είναι φύσει φιλομαθής, ο εβραιοχριστιανισμός του λέει να διαβάσει για να βρει την αλήθεια.

    Πού θα την βρει; Μα, φυσικά, στο Ιερό βιβλίο των Εβραίων. Όχι στα κείμενα της Ιερής Ελληνικής Γραμματείας. Όχι στα διδάγματα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Πλούταρχου, όχι, αλλά στα κείμενα των Εβραίων "προπατόρων" του, του Ιησού του Ναυή, του Μωϋσή, των ψευτοπροφητών της ερήμου.

    Στα 1.700 χρόνια του χριστιανισμού στη πατρίδα μας, δεν δημιουργήθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ έργο πολιτισμού!

    Eρατώ

Comments are closed.