Έτσι μας έβγαλαν από τα μνημόνια

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Επειδή όταν ακούει κανείς τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με τις τσόντες της κυβερνητικής πλειοψηφίας) μπορεί να τρελαθεί, καθώς συνεχώς παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο και διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους πως αυτοί ενδιαφέρονται για τον λαό, αυτοί βελτίωσαν την κατάσταση της οικονομίας και αυτοί οδηγούν τη χώρα εκτός μνημονίων «με την κοινωνία όρθια», αξίζει να δώσουμε σήμερα λίγη σημασία σε μια είδηση που πέρασε στα ψιλά.
Την Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, από την ΑΑΔΕ ανακοινώθηκε επίσημα ότι μέσα στο 2018, οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές των Ελλήνων ήταν αισίως 10,943 δις ευρώ. Από αυτά, τα 9,148 δις αφορούν φορολογικές οφειλές.
Προσέξτε τώρα: Το 2017 οι νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές ήταν 12,931 δις, το 2016 ήταν 13,906 δις, το 2015 ήταν 15,916 δις.
Δηλαδή, στα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκαν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 50 δις ευρώ.
Συνολικά οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο έχουν ξεπεράσει τα 104 δις (104,365 δις).
Σημειώστε επίσης ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ο συνολικός αριθμός των οφειλετών ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια.
Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει νοικοκυριό που να μην χρωστάει!
Όλα αυτά, την ώρα που δεν υπάρχει τραπεζικό σύστημα, το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων βρίσκεται εκτός στόχου, οι επενδύσεις είναι ανύπαρκτες και η φορολογία αγγίζει το 40% του ΑΕΠ.
Κατά τα λοιπά, βγήκαμε από τα μνημόνια «με την κοινωνία όρθια»…
loading...

3 thoughts on “Έτσι μας έβγαλαν από τα μνημόνια

  1. ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΠΤΩΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.ΤΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΟ ΣΟΥ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟΝ ΣΑΣ ΚΟΜΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ,ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ,ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΙΑ ΣΑΝΟ.ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ.ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ,ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ ΚΑΙ ΙΟΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΟΤΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.ΟΥΣΤ………….

  2. Ο ΣΟΡΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ?ΕΤΣΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΔΙΩΞΤΕ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΚΟ ΘΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ?ΗΔΗ Η ΦΙΛΗ ΣΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΙΕΙΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.

  3. SOFIA ES OT ALBANIA 100% ALBANSKA!!! I TSELN NA MAFIA MASONIA!!!!!!!!! I NO VIERVATE ZESTO FSITSKO PISANO ITVA OT MASONIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASONI GO PLASTAT SOFIA. I PREZIMETO VULTEPSI EZ FALSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.