Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος είναι ένας από τους 6 βουλευτές που με επιστολή του δήλωσε ότι στηρίζει το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης, αποκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ «μαξυλάκα».

Όπως είπε στην ομιλία του στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης τον χαρακτήρισε «γυρολόγο» και «μαριονέτα», κάτι που κατά μια έννοια ισχύει, καθώς –όπως είπε- υπήρξε γυρολόγος.

«Βεβαίως υπήρξα, επί 50 χρόνια στις 8 γωνιές των ανέμων, κήρυξα ελληνικό λόγο πολιτισμό σε 16.000 φοιτητές σε 4 από τις 5 ηπείρους», είπε και πρόσθεσε:

«Με αποκάλεσε “μαριονέτα”, βεβαίως και υπήρξα, στα ελληνικά κατ΄ εικόνα και ομοίωση, υπηρέτησα και διακόνησα με σεβασμό τον μέγα Έλληνα λόγο».

Σύμφωνα με τον κ. Ζουράρι, ο κ. Μητσοτάκης είναι «μαξυλάκας πρόεδρος» και «αρχοδεξιός».

«Με παραληρηματική σχέση με γλώσσα, ο Μητσοτάκης σας είπε ότι είμαι “βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας”, καλέ μου Δένδια αυτό σημαίνει τα έπιασα, χρηματίστηκα, με αυτό θα τον σέρνω στα δικαστήρια και θα έρχεται ο αρχηγός σας να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από ΣΥΡΙΖΑ να μην αρθεί η ασυλία του… Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με του Μητσοτάκη, αυτός ο ασχετίλας», είπε και μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου Γιώργου Λαμπρούλη ανακάλεσε τη φράση «ασχετίλας».

«Το “ασχετίλας” ανακαλείται, τα άλλα όχι», είπε.

loading...

5 thoughts on “Επίθεση Ζουράρι κατά Μητσοτάκη με βαρύτατες εκφράσεις

  1. Βρε ΖΟΥΡΑΡΙ μήπως ετυμολογικά , λέω , το αρχικό του επιθέτου ΖΟΥΡ προέρχεται από την λέξη ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ , διότι από ότι γνωρίζω και έχω διαβάσει στην Ελλάδα τα επίθετα περιέχουν το επάγγελμα ή κάποια χαρακτηριστικά των παππούδων σου ή προ παππούδων σου , όσο δε για την μήνυση που θα καταθέσεις στον Μητσοτάκη για την λέξη σε τιμή ευκαιρίας , εδώ έχεις δίκιο που διαμαρτύρεσαι , δεν ήσουν ποτέ σε τιμή ευκαιρίας , αλλά σε τιμή προσφοράς

  2. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΠΕ ΦΟΥΣΤΗ .

  3. πες πιτογαυρο παι τρελα?….πιτογαυρο..na stoun valo apo pisou…εε αυτο δεν παει….εμμ γιαυτο βαζουμε τζατζικι narc ω many neck Ρω feel παι τρελα ε για να παει…limbo limbo has is η p.i.n ω στην οδο Ολυμπου neck ρω come is οντας…φασιολακια βιωτιας 2.60 μηλα σαγκουινια 0.75 δραχμας…που θα πας πασχαλι με αυτο το χαλι βρεεε?

  4. ΑΜΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΙΣ ΣΕ ΕΒΑΖΕ ΚΛΑΠΑΝΑΡΑ ΖΟΥΡΑΡΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΚΟ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΣΟΥΝΑ ΚΟΥΦΑΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕς ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙς ΒΛΑΜΕΝΕ

Comments are closed.