Η Απίστευτη Ιστορία μίας Γυναίκας που γεννήθηκε ΧΩΡΙΣ Γεννητικά Όργανα αλλά ΠΟΤΕ δεν σταμάτησε να ονειρεύεται μία Οικογένεια!

Η Devan Merck ήταν συντετριμμένη όταν στα 12 της ανακάλυψε ότι δεν είχε κόλπο. Η Devan διαγνώστηκε με το σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Kuster-Hauser, κατά το οποίο μια γυναίκα έχει παραμορφωμένη μήτρα και καθόλου τράχηλο.

Οι χειρούργοι κατάφεραν να δημιουργήσουν κόλπο από δέρμα που πήραν από τα οπίσθια της κι έτσι κατάφερε να κάνει σeξ και να μην ανησυχεί που δεν είχε κόλπο.

Η Devan και ο σύζυγος της Trent, από την Γεωργία, αυτή την στιγμή προσπαθούν να κάνουν οικογένεια με την βοήθεια παρένθετης μητέρας. Η Devan εξηγεί: “Δεν είμαι διαφορετική – αντί για πλήρως λειτουργικό κόλπο, έχω τεχνητό κόλπο.”

“Για χρόνια με κορόιδευαν και ένιωθα διαφορετική. Τα παιδιά με αποκαλούσαν “αγόρι” και “φρικιό” και οι σύντροφοι μου εξαφανιζόντουσαν όταν καταλάβαιναν ότι δεν είχα γεννητικά όργανα.”

“Αλλά από τότε που γνώρισα τον άντρα μου, η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Πρόσφατα ανακαλύψαμε ότι έχω και τις δύο ωοθήκες μου και ελπίζουμε να καταφέρουμε να αποκτήσουμε βιολογικό παιδί.”

“Όλα αυτά που πέρασα με έκαναν πιο δυνατή και νομίζω ότι θα γίνω απίθανη μητέρα”

Credit: 9gag.com

loading...