Κάνουν ό,τι θέλουν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη: Με εντολή του Εισαγγελέα επέστρεψαν στον καταυλισμό

Συνολικά 31 ανήλικοι αλλοδαποί που ζητούν να τους χορηγηθεί άσυλο και διαμένουν σε δομές φιλοξενίας σε νησιά του βορείου Αιγαίου οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα για ζημιές που
προκάλεσαν στους χώρους φιλοξενίας τους.

Οι οκτώ συνελήφθησαν, από στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, γιατί προκάλεσαν ζημιές σε δομή ανηλίκων όπου διέμεναν στην περιοχή της Χρυσομαλλούσας. Με εντολή του Εισαγγελέα επέστρεψαν στον καταυλισμό της Μόριας.

Επίσης ένας 15χρονος που διέμενε σε δομή στη Χίο συνελήφθη, και αυτός λόγω των φθορών που προκάλεσε στο χώρο της φιλοξενίας του.

Τέλος 22 αλλοδαποί ηλικίας 14 έως 18 ετών συνελήφθησαν γιατί διατάραξαν με τις ενέργειες τους τη λειτουργία υπηρεσίας, που στεγάζεται σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο.

loading...

1 thought on “Κάνουν ό,τι θέλουν οι μετανάστες στη Μυτιλήνη: Με εντολή του Εισαγγελέα επέστρεψαν στον καταυλισμό

  1. ΠΟΤΕ ΕΙΔΕ ΚΑΛΟ Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΕΧΩΝΤΑ ΓΙΝΑΙΚΕΙΑ ΦΑΡΔΕΙΑ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΧΟΝΤΡΑ ΛΑΠΑΡΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ?….ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΘΕΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ…..

Comments are closed.