Πώς από άθεος ο Α.Τσίπρας έγινε… θρησκευόμενος (βίντεο)

Εδώ και καιρό, από την εποχή της σύγκρουσης με την Εκκλησία για το περιεχόμενο των θρησκευτικών βιβλίων, που οδήγησε στην έξωση από την Κυβέρνηση του Νίκου Φίλη, οι επαφές του κ. Τσίπρα με την Εκκλησία της Ελλάδος είναι συχνές και στενές, ενώ φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν
παραλείπει να δίνει το παρών στην εκκλησία, σε κάθε σημαντική θρησκευτική γιορτή.

Η εποχή που ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι δεν είναι θρησκευόμενος και αρνούνταν να μπεί σε μία εκκλησία να ανάψει ένα κεράκι είναι παρελθόν… Ενα παρελθόν, που οι πολιτικοί του αντίπαλοι σχολιάζουν όχι μόνο ότι τώρα θέλει να ξεχάσει, αλλά υπερβαίνει σε υποκρισία τον ίδιο του τον εαυτό, ενόψει εκλογών.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πρίν από τις εκλογές του 2015, στον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη, στην ΕΡΤ, δήλωνε οτι δεν είναι θρησκευόμενος και οτι δεν βρίσκει κάποιο νόημα να μπεί στην εκκλησία και σε κάθε περίπτωση όχι μπροστά στις κάμερες. Το βίντεο ανήρτησε και μας θύμισε τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα η Ομάδα Αλήθειας.

Στο βίντεο, λέει ο κ. Τσίπρας στον Μανώλη Κοττάκη που του ζητά να μπούν στην εκκλησία να ανάψουν ενα κεράκι:

Δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε και ακόμα κι αν το θέλαμε, δεν θα είχε νόημα να το κάνουμε μπροστά στις κάμερες. Δεν θα το κάνουμε όχι. Εγω δεν είμαι θρησκευόμενος, ακόμα κι αν ήμουν όμως δεν θα διάλεγα να το κάνω μπροστά στις κάμερες.

loading...

1 thought on “Πώς από άθεος ο Α.Τσίπρας έγινε… θρησκευόμενος (βίντεο)

  1. Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο……..Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ…..ΑΙΓΑΙΟ…….ΝΑ ΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΛΛΑ Ο Χ Ι……..ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ……….ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΥΝΑΙΧΕΙΑ……..

Comments are closed.