Αποδοκιμασίες κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Δράμα


Ένταση και αποδοκιμασίες στη χθεσινή ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο Δράμας.

Έξω από την αίθουσα, συγκεντρώθηκε μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων τα οποία φώναζαν συνθήματα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρη της ελληνικότητας της Μακεδονίας.

Αμέσως στο χώρο κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια με αποτέλεσμα η ομιλία να ξεκινήσει κανονικά. Καθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου, πάντως, η ομάδα των συγκεντρωμένων συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα και να τραγουδά το “Μακεδονία ξακουστή”.

Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Οι αποδοκιμασίες αυτές κατά του Τσακαλώτου και άλλων πολιτικών προσώπων,καί από τον ΣΥΡΙΖΑ καί από την ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της συμφωνίας των Πρεσπών,όσο κι αν αυτό θέλουν να μας παρουσιάζουν οι της ΝΔ. Οι πράξεις αυτές είναι το ξέσπασμα του κόσμου,με αφορμή την συμφωνία αυτή,και αποτελουν τρανταχτή απόδειξη ότι ο Ελληνικός λαός τους έχει σιχαθεί όλους αυτους,που του έχουν καταστρέψει την ζωή του και δείχνει επίσης ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ο λαός δεν αντέχει άλλη λιτότητα,δεν αντέχει άλλο τον εξευτελισμό και την εξαθλίωση,με πρόσχημα την "ανάπτυξη" και την "ανταγωνιστικότητα",που καλό κάνουν μόνο στους λίγους στην Ελλάδα,και κατ επέκτασιν και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
    Πάρτε το χαμπαρι,ότι καμία ΕΕ δεν θα συνεχίσει να υπάρχει,όσο εφαρμόζονται προγράμματα και σχέδια σε βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων της Ευρώπης,και ιδιαίτερα αυτών του Νότου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή