Αιχμές κατά Δένδια, αποθέωση για Σαμαρά από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Αιχμηρό σχόλιο κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια έκανε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας, εκφράζοντας έτσι τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά.

Προ ημερών ο Νίκος Δένδιας είχε θυμίσει το ιστορικό χαμηλό ποσοστό του 18% που είχε λάβει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2012, προκαλώντας τις αντιδράσεις των «σαμαρικών».

«Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημά σας, το χειροκρότημα αυτής της παρατάξεως. Δεν με ενδιαφέρει το χειροκρότημα κανενός άλλου. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς χαιρόμαστε με τα χειροκροτήματα των νεοδημοκρατών», είπε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος προφανώς στο χειροκρότημα που έλαβε ο κ. Δένδιας στη Βουλή από τον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη στάση του απέναντι στην Χρυσή Αυγή.

Εν συνεχεία ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «μάθημα ιστορίας» την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη συνεδρίαση της Ολομέλειας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τόνισε πως ήταν ο πρώην πρωθυπουργός που κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη το 2012.

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού κάλεσε τους πάντες να είναι ευγνώμονες στον κ. Σαμαρά, είπε: «Όχι να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον για το ότι πήγαν άσχημα τα πράγματα στις εκλογές του 2012, όταν πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις εκλογές του 2012. Άλλο να στέκεσαι όρθιος όταν ο λαϊκισμός θερίζει και άλλο να παίρνεις εύκολες νίκες όταν σε πηγαίνει το ρεύμα».

Από τα πυρά του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν ξέφυγε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, και ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης επανέφερε το σενάριο του ταξιδιού του Αλ. Τσίπρα στις Μαλδίβες και τη διάσωσή του από τις ειδικές δυνάμεις, σημειώνοντας πως όταν πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις καμένες περιοχές στην Ανατολική Αττική ήταν μαυρισμένος.

«Ο Καμμένος εκβίασε και ο Τσίπρας εκβιάστηκε. Έτσι γίνονται οι δουλειές στην πρώτη φορά αριστερά, καθαρά και παστρικά, όπως γίνονται στην Κόζα Νόστρα» δήλωσε και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ για τις σχέσεις του με τον Νικολάς Μαδούρο και τους Ποδέμος.

loading...