Γνωστή τραγουδίστρια και μεγαλογιατροί στο πελατολόγιο του κυκλώματος κοκαΐνης

Τρανταχτά ονόματα περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας που έκανε ντελίβερι κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα, σε ακριβά σαλόνια της Αθήνας, ακόμη και στα σπίτια πασίγνωστων κοσμικών, οι οποίοι πλήρωναν όσο όσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Μεταξύ των 700 “πελατών” του κυκλώματος είναι ονόματα “φωτιά” διάσημων δικηγόρων, γιατρών, επιχειρηματιών αλλά και μιας τραγουδίστριας που έγραψε το δικό της… στόρι πριν από μερικά χρόνια σε γνωστό μουσικό reality και δούλεψε δίπλα σε πρώτα ονόματα της πίστας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο εν λόγω μουσικό reality εκείνη τη χρονιά έπαιρνε μέρος και νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος σήμερα έχει καταφέρει να γίνει νούμερο ένα και να ηγείται σχήματος σε νυχτερινό κέντρο.

Ο μακροσκελής κατάλογος με τα ονόματα και τους αριθμούς τηλεφώνων περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για τις δραστηριότητες της σπείρας που είχε εξαρθρωθεί τον περασμένο Οκτώβριο από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Και αυτός βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία χειρίζεται την υπόθεση που έχει κάνει τα στομάχια των “επωνύμων” της Αθήνας να σφίγγονται από αγωνία!

Από τη στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα κινητά τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθεμφεταμίνη (MDMA) στην “υψηλή” πελατείας της, ζήτησαν την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Έτσι, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμη πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι, επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και ένας γνωστός μάνατζερ από τα βόρεια προάστια.

Πηγή: Espresso

loading...