Τι κρύβουν οι ξαφνικές ελληνοποιήσεις αλλοδαπών;

Σε αθρόες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών προχωράει με αυξανόμενους ρυθμούς η κυβέρνηση, προσθέτοντας νέους… ψηφοφόρους στους εκλογικούς καταλόγους. Με την προσδοκία ότι όσοι
πολίτες παίρνουν την ελληνική ιθαγένεια θα ανταποδώσουν το… καλό που τους κάνουν στις εκλογές. Μιλάμε με άλλα λόγια για μια… νόμιμη νόθευση των μελλοντικών εκλογικών αποτελεσμάτων, καθώς κανείς δεν γνωρίζει (πλην της κυβέρνησης) και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να ελέγξει τη νομιμότητα των διαδικασιών. Ενδεικτικοί του «οργίου» ελληνοποιήσεων που γίνεται από το 2015 και μετά είναι οι αριθμοί: Το 2015 ελληνική ιθαγένεια απέκτησαν 14.178 άτομα, το 2016 ήταν 33.487 και το 2017 έφτασαν τους 34.814. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το 2018 ο αριθμός είναι πιθανό να ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά καθώς μόνο το τελευταίο τρίμηνο του χρόνου (Οκτώβριος – Δεκέμβριος) ελληνική ιθαγένεια απέκτησαν 1.515 άτομα, μέσος όρος 500 άτομα ανά μήνα. Όλα αυτά έχουν ξυπνήσει στη Νέα Δημοκρατία μνήμες από τις εκλογές του 2000, όταν το εκλογικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο παρά πέντε, σε μια πλήρη ανατροπή. Οι εκλογές αυτές συνοδεύθηκαν από φήμες για «νοθεία» και από άλλους αποδόθηκαν σε νόμιμες – παράνομες ελληνοποιήσεις αλλοδαπών.

https://www.paron.gr

loading...

2 thoughts on “Τι κρύβουν οι ξαφνικές ελληνοποιήσεις αλλοδαπών;

  1. Ποιές ξαφνικές Ελληνοποιήσεις ρε άσχετε;!…. Από τριακονταετίας καί πλέον γίνονται συστηματικές, αθρόες καί θρασύτατες Ελληνοποιήσεις αλλοδαπών λαθρομεταναστών-επήλυδων από όλες τις Χώρες της Υφηλίου!…. Αλλά καί από το 1981 ακόμη, όλοι οι ''Έλληνες'' κατσαπλιάδες που ζούσαν τότε, ως δήθεν πολιτικοί πρόσφυγες, στις Χώρες του Ανατολικού Μπλόκ έρχονταν καί ψήφιζαν στις εκλογές, μάλιστα μαζί με αυτούς καί κατσαπλιάδες που είχαν αποκτήσει καί ξένη υπηκοότητα….(η πλειονότητα θεωρούνταν ως ακαθορίστου υπηκοότητος σ' αυτές τις Χώρες…).- Ο σκοπός των πολιτικάντηδων, από το 1974 καί εντεύθεν, ήταν πάντοτε ο ίδιος…, ήταν η αλλοίωση-νόθευση του εκλογικού σώματος καί του αποτελέσματος των εκάστοτε εκλογών!… Μάλιστα σήμερα φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, ότι υπάρχει καί άλλος, ανώτερος σκοπός…, αυτός της αλλοίωσης της πληθυσμιακής σύνθεσης της Χώρας μας, ώστε σταδιακά να επέλθει καί η άμβλυνση του Εθνικού φρονήματος του Λαού μας.- Τελικός στόχος η εξαφάνιση της Ελληνικής Φυλής στο Ελληνικό έδαφος καί η αντικατάστασή της από ένα πολύχρωμο ''πολυφυλετικό'', ''πολυπολιτισμικό'' , ''πολυθρησκευτικό'' καί ''πολυΜπάσταρδο'' συνονθύλευμα, χωρίς κανέναν συνεκτικό δεσμό, που δεν θα μπορεί να λέγεται ούτε ''Λαός'', ούτε ''Κοινωνία'' αλλά ούτε καί ''Έθνος'', σε καμία απολύτως περίπτωση!…… Καληνύχτα Μπασταρδιστάν!… (πρώην Ελλαδιστάν)!!!…………………. …Λ.

  2. Έχεις δίκιο, αφού πρώτα πόνεσε η ψυχή μου, γίνανε τα νευρα μου τσατάλια,
    μετά το φιλοσόφησα "μά τι σχέση έχουμε εμείς με τους αρχαίους Έλληνες?"

    Πρώτα η εκκλησεία που βρίζει και χλευάζει τον ελληνισμό καθημερινά στις
    εκκλήσειες και τα προβατα προσκυνάνε τους σφαγείς μας εβραίους, μετά
    τα νεοσυμμορητάκια που καίνε σημαίες και είναι πάντα απενατνι από
    τα συμφέροντα της Ελλάδας, αλλά το θλιβερό και παράδοξο, πως
    γίνεται με τα τόσα που τράβηξε ο λαός μας να έχει σήμερα
    (αν αληθευει) το συριζα 21%?

Comments are closed.