Οι άντρες καταστρέφουν τη σεξουαλικότητα των… πιστών γυναικών

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι άνδρες μπορεί να βλάψουν σοβαρά τη σχέση τους και κατα προέκταση τη σεξουαλικότητα των πιστών γυναικών τους…

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε “από το Συμβούλιο Πληροφοριών και Ενημέρωσης του Σεξ του Καναδά” για λογαριασμό των προφυλακτικών Trojan, πάνω απο το 50% των ανδρών, μετά τη σεξουαλική πράξη, πέφτουν για ύπνο, δεν αγκαλιάζουν τη σύντροφό τους ή αν το κάνουν το κάνουν για λιγότερο από πέντε λεπτά.

Η συμπεριφορά αυτή -κρίνεται απο τις ερωτηθείσες γυναίκες- ως αγενής και επιζήμια για την αυτοπεποίθηση τους. Συχνά δε, μπορεί να αποβεί και καταστροφική για τη σχέση του ζευγαριού. Αυτά ισχυρίζεται νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Συμβούλιο Πληροφοριών και Ενημέρωσης του Σεξ του Καναδά και την εταιρεία .

Πιο συγκεκριμένα το 17% των αντρών παραδέχτηκε ότι δεν αγκαλιάζει την σύντροφό τους μετά το σεξ αν και δέχτηκε πως η αγκαλιά είναι εξίσου σημαντική με τα προκαταρκτικά.

Ο επικεφαλής της έρευνας Dr. Robin Milhausen είπε ότι η αγκαλιά είναι ένας απλός τρόπος για να… καθησυχάσει ο άνδρας τη σύντροφό του. «Είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο και ξεκούραστο πράγμα για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είναι πολύ σημαντικό και είναι μια ευκαιρία να νιώσεις πραγματικά κοντά με τον άλλο».

Τέλος το συμπέρασμα που κατέληξε η έρευνα είναι ότι οι άνδρες που αγκαλιάζουν τη σύντροφό τους μετά απο το σεξ, ενισχύουν την σεξουαλική διάθεση της γυναίκας και έτσι είναι και η ίδιοι πιο ευτυχισμένοι και πιο ικανοποιημένοι…

loading...