«Έπος»: Το νέο κόμμα που γεννήθηκε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Πατσίκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, το κόμμα «είναι έξω και πάνω από αριστερές και δεξιές ιδεολογίες» και σύμφωνα με τον ίδιο στις εκλογές δεν θα κατεβούν μόνοι τους αλλά «θα γίνουν επαφές με άλλες πατριωτικές δυνάμεις».

Ο Μιχάλης Πατσίκας, έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της «Σπίθας» του Μίκη Θεοδωράκη και δραστηριοποιήθηκε έντονα για την οργάνωση του πρώτου συλλαλητηρίου κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Θεσσαλονίκη.

Τότε, άλλα μέλη της οργανωτικής επιτροπής που αποχώρησαν από τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου είχαν καταγγείλει ότι «επιχείρησε να δώσουν πολιτική χροιά στο συλλαλητήριο» και επέβαλε, παρ’ ότι η πλειοψηφία του συντονιστικού τον είχε απορρίψει, ως βασικό ομιλητή τον απόστρατο στρατηγό, Φράγκο Φραγκούλη.

loading...

5 thoughts on “«Έπος»: Το νέο κόμμα που γεννήθηκε στα συλλαλητήρια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών

  1. ΑΛΛΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΡΕΣΤΑ Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΙΣΕΙ…

    ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΠΛΑΣΤΟΥ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ 10 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 216 ΡΗΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΟΥ ΝΕΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ΝΑ ΜΠΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΕΙ….

    ΒΡΕ ΚΑΤΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣΣΣΣΣΣ"..!!!

  2. Άσε ρε λαμόγια, που βρήκατε τα χρήματα για 400 γραφεία, μερικά είναι οροφοδιαμερίσματα; Τα ακουμπάνε καλά οι σιωνιστές; Όσο για τον Πατσίκα και το Ε.ΠΟΣ., σιγά ρε Πατσίκα, το Πέ@ς θα πάρεις αν κατέβεις στις εκλογές. Θα έχεις και Φράγκο Φραγκούλη που πηγαίνει και στις στρατιά SEEBRIG και κάνει ομιλίες http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/06/seebrig.html.

  3. Φράγκο Φραγκούλη, ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΠΟΙΟ ΙΣΡΑΗΛ; ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, ελλεινοτουρική συνομοσπονδία (υπο Ισραηλινό μανδύα) και Αγγλική επιτήρηση. Όσο για την φωτό είναι από το κίνημα της Μπιτάκου, βλέπω το πανό. Δεν ξέρω αν έχει σχέση η Μπιτάκου, με το κόμμα το Πέους, του Πατσίκα.

  4. 5.33
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΕΙΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΙΑ …

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΟΝΤΑ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ…

  5. Ο Πατσίκας, το δεξί χέρι του Μίκη Θεοδωράκη. Ο Μίκης Θεοδωράκης που στα νιάτα του ήταν στην ΕΟΝ-ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, μετά έγινε αντιχουντικός, νεοδημοκράτηςΝΔ, ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρεόυ+ΓΑΠ, έφτιαξε τις σπίθες και τώρα τόσο ο Μίκης Θεοδωράκης όσο και ο Φράγκος Φραγκούλης φλερτάρουν με τα ψηφοδέλτια της ΝΔ για το επικρατείας στην βουλή. Άμα μοιάσεις του μέντορά σου καήκαμε. Να πάει όποιος θέλει να δει την βιλάρα του Μίκη στο Βραχάτι Κορινθίας, σαν κάστρο είναι.
    Όσο για τις μεθόδους της Ε.ΣΥ. θυμίζουν τους Χαζάρους. Οι Ε.ΣΥ. ψάχνουν να βρουν τους ποιο απογοητευμένους λόγω οικονομικής κρίσης ανθρώπους και κοιτάνε να τους χώσουν στο κόμμα, ψάχνουν ακόμα και στα χωριά είναι αλήθεια. Τους τάζουν ότι θα τους λύσουν όλα τα οικονομικά προβλήματα, τους ζητάνε χρήματα και μετά τους εκβιάζουν σαν γνήσιοι τοκογλύφοι. Έχουν συστήσει μια οργάνωση πυραμίδα και κατακλέβουν τον κόσμο και τον εκβιάζουν με "θάνατο της κυτταρικής δομής", βιολογικό θάνατο.
    Οι Χαζάροι αυτοί η φυλή της θολής καταγωγής που εγκαταστάθηκε στην νοτιοδυτική Ρωσία στον νότιο Καύκασο και κοντά στη Μαύρη θάλασσα, δάνειζαν ανθρώπους και έγιναν οι πρώτοι τοκοφλύφοι επί γης. Σύμφωνα με την μυθολογία (αναπόδεικτη επιστημονικά με τα γνωστά επιστημονικά δεδομένα της ιστορία οι Χαζάροι ήταν νομάδες και ξεκίνησαν αρχικά από την νοτιοδυτική Κίνα σημαία τους είχαν την ανοιχτό γαλάζιο χρώμα σημαία με την ημισέλινο όπως έχει και σήμερα στην Κίνα μια φυλή την ίδια σημαία και ζητάει την ανεξαρτησία από την Κίνα. Επίσης ο Ερτογάν μιλάει για "γαλάζια πατρίδα" μήπως ξέρει πολύ καλά σε τι αναφέρεται…

Comments are closed.