“Εμφανίστηκε” ο άφωνος, ο άοσμος, ο άχρωμος Κώστας Καραμανλής…

Λέγει ο θυμόσοφος λαός μας: “Θέλει η πο@τάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει”! Αφού είναι γνωστό στο Πανελλήνιο, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θέλει την αυτοδυναμία της ΝΔ, γιατί τότε θα εκλείψει η όποια πιθανότητα επαναφοράς του στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως Πρωθυπουργός Οικουμενικής Κυβέρνησης! Κάτι που σας αποκάλυψα από το 2016 και όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του και “ο μαρτυριάρης” Πάνος Καμμένος, επιβεβαιώνοντάς μας! Κάτι που επιζητά και ο Αλέξης Τσίπρας, αφού μπροστά στην αυτοδύναμη ΝΔ προτιμάει μια Οικουμενική Κυβέρνηση, στην οποία και θα συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ! Για να συμπορευτεί ο Κώστας Καραμανλής με τον “φίλο” του, τον Αλέξη Τσίπρα! Όλα αυτά τα σενάρια που κάποιοι τα θεωρούσαν ευφάνταστα, σήμερα παίρνουν σάρκα και οστά!

Έτσι η πλευρά Καραμανλή περνάει στην αντεπίθεση μέσω του διαδικτύου για να θολώσει το ξεκάθαρο πολιτικό τοπίο!

Διαβάζουμε λοιπόν στην διαδικτυακή πλατφόρμα neaselida.gr άρθρο με τον τίτλο: «Ποιοι υπονομεύουν το Κώστα Καραμανλή – Υπόγειος πόλεμος στη ΝΔ!

Οι μπηχτές που έγιναν γκρίνιες και μετά αιχμές – Η διακριτική πλην ξεκάθαρη στάση του πρώην πρωθυπουργού απέναντι στη συνωμοσιολογία.

Τη στοχοποίηση του Κώστα Καραμανλή επιχειρούν σε κάθε ευκαιρία στελέχη που κατοικοεδρεύουν εντός αλλά και εκτός της Πειραιώς, επιχειρώντας σε κάθε ευκαιρία να τον εμπλέξουν σε σενάρια που έχουν να κάνουν με τις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που επικρατούν στη ΝΔ ή ακόμα να τον κατηγορήσουν για ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με το Μαξίμου. Στόχος τους είναι να υπονομεύσουν τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος συνεχίζει να έχει ισχυρά ερείσματα στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς παράταξης αλλά και ευρεία αποδοχή σε άλλους πολιτικούς χώρους. Πίσω από τις επιθέσεις βρίσκονται κυρίως στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τα οποία ξιφουλκούν εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, για διαφορετικούς λόγους η κάθε πλευρά. Από κοντά τα στελέχη από το λεγόμενο εκσυγχρονιστικό μπλοκ, από τους υβριστές του Κώστα Καραμανλή, τα οποία φλερτάρουν τόσο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Αλέξη Τσίπρα το τελευταίο διάστημα. Ο ίδιος αποφεύγει να ασχοληθεί με τα σενάρια συνωμοσιολογίας, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τα πρόσωπα που επιχειρούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα σε βάρος του, διακινώντας πληροφορίες σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, έχει ξεκαθαρίσει προς κάθε κατεύθυνση πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μιλά εξ ονόματός του, παρά μόνο ο ίδιος και το γραφείο Τύπου του. Παράλληλα, διαχωρίζει τη θέση του από τη στάση που κρατούν στελέχη τα οποία είχαν συνεργαστεί μαζί του, εκτιμώντας πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του – άλλωστε έχουν ακολουθήσει αυτόνομη πολιτική πορεία. Ο Κώστας Καραμανλής, στα δέκα χρόνια που έχει αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος, δεν έχει δώσει καμία αφορμή που να προκαλέσει εσωκομματικό πρόβλημα, όπως έπραξαν άλλοι πρόεδροι της ΝΔ. Δίνει το “παρών” σε όλες τις κρίσιμες κοινοβουλευτικές μάχες, ενώ όποτε του ζητήθηκε “έβαλε πλάτη” με δημόσιες τοποθετήσεις του… Μπλα – μπλα – μπλα…»!

Τι δεν καταλάβατε; Η Νέα Σελίδα στήνει την αγιογραφία του Κώστα Καραμανλή! Ενισχύει τα σενάρια τριχοτόμησης της ΝΔ γιατί αυτό εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα! Γιατί εξυπηρετεί τα σχέδια της δημιουργίας Οικουμενικής κυβέρνησης των Καραμανλή και Τσίπρα!!

Σβήνει τον πόνο του ο Πάνος (2)…

Έγραφα στην στήλη μου “Τσουκνίδα” την Κυριακή στην Ελεύθερη Ώρα:

«Μετά την ψηφοφορία στη Βουλή για την κύρωση του Πρωτοκόλλου Εισδοχής των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που οδήγησε και στη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, αναρτήθηκε στα social media ένα βίντεο, όπου ο Πάνος Καμμένος έσβησε την πίκρα που τον πότισε ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος Αλέξης Τσίπρας, στα μπουζούκια! Χορεύοντας ζεϊμπέκικο σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος: «Αν δεν είχα και σένανε, τι θα ήμουν στη γη»!

Εμείς Πάνο μου, θα σου προτείναμε και ένα εξ ίσου καλό λαϊκό άσμα!

“Όσα είχα και δεν είχα μου τα μάσησες και μπατίρη στο φινάλε με παράτησες”»!

Σήμερα θα του προτείνω άλλο ένα καλό ζεϊμπέκικο για την επόμενη φορά που θα βρεθεί στα μπουζούκια!

“Από πιτσιρίκα (ο) με λέγανε μπαμπέσα (η) και έλαχε σε σένα να δώσω λίγη μπέσα. Μου ΄φαγες όλα τα δαχτυλίδια και κοιμάμαι τώρα, τώρα στα σανίδια”!

Έχω άδικο;;;

Εσύ Αλέξη με τον Γιώργο, εγώ (Κυριάκος) με την Άννα και τον Μιχάλη…

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πολιτικό άνοιγμα εκλογικής ύπαρξης του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ στα κουλά του ΠΑΣΟΚ! Στους “κηπουρούς” του Γιώργου Παπανδρέου! Σε μια προσπάθεια να “χωθεί” στην κεντροαριστερά! Με την υπόσχεση ο Γιώργος Παπανδρέου σε μια Οικουμενική Κυβέρνηση να είναι ο ΥΠΕΞ αυτής της κυβερνήσεως! Με Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, βεβαίως – βεβαίως! Σατανικά σενάρια, που καλλιεργεί επιμελώς η Γερμανία!

Αλλά όπως μαθαίνουμε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο θιασώτης της κεντροδεξιάς (ε… Νίκο Δένδια;) σύντομα θα ανακοινώσει τον πολιτικό γάμο με την Άννα Διαμαντοπούλου, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και άλλα απολωλά πολιτικά πρόβατα του ΠΑΣΟΚ! Τρέμε Άδωνη. Γεωργιάδη! Τρέμε Αντώνη Σαμαρά! Θα είναι πολύ δύσκολη για εσάς η επόμενη ημέρα των εκλογών! Αφού η ΝΔ θα έχει θριαμβεύσει, αλλά εσείς θα ήσαστε πολύ στενοχωρημένοι!

Περισσότερα την Κυριακή! Υπομονή!!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019

loading...

3 thoughts on ““Εμφανίστηκε” ο άφωνος, ο άοσμος, ο άχρωμος Κώστας Καραμανλής…

  1. ΟΙ……ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ……..ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ……..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ………..

  2. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧ….ΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΩΡΑ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

  3. ΟΥΥΥΣΤ ΟΞΩ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ..

Comments are closed.