Θ.Πάγκαλος για την επίσκεψη Α.Τσίπρα στην Τουρκία: «Του έπιασαν τον κ…»

«Του έπιασαν τον κ…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος το πρωί της Τετάρτης σχολιάζοντας την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία.

Ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι οι Τούρκοι φέρθηκαν περιφρονητικά τόσο προς τον πρωθυπουργό όσο και προς τον ελληνικό λαό καθώς προχώρησαν στην επικήρυξη των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έχουν πάρει άσυλο στη χώρα μας, λίγη ώρα μάλιστα πριν από την επίσκεψη Τσίπρα στην Άγκυρα.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω» και «να τινάξει τα πάντα στον αέρα», υποστήριξε ο κύριος Πάγκαλος, εξηγώντας ότι « ο άλλος επικηρύσσει και λέει ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στον ελληνικό λαό».

«Σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει», είπε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στον Σκάι, προσθέτοντας πως εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, που είναι «απομονωμένη πανταχόθεν, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχουν τσακωθεί με τους αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία», τότε εμείς «αυτή την συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία».

Οι Τούρκοι, πρόσθεσε, «δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα… Του έπιασαν τον κώλο οι Τούρκοι κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες».

«Νομίζω ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω μετά την επικήρυξη» πρόσθεσε, «να τινάξει τα πάντα στον αέρα, εφόσον ο άλλος μας περιφρονεί συνολικά ως λαό καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν χαφιέδες και προδότες ανάμεσα στους Έλληνες».

Αναφορικά με το ζήτημα της Χάλκης, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι δεν είναι διμερές θέμα: «Γιατί είναι Ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη; Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι τούρκος πολίτης. Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία».

Ο κύριος Πάγκαλος τέλος, αναφέρθηκε και στο «παράπονό» του για την μικρή σύνταξη που παίρνει και με την οποία είναι πλέον αναγκασμένος να ζει,  χωρίς πάντως να προλάβει να ολοκληρώσει, καθώς η συνέντευξη έπρεπε να κλείσει λόγω τηλεοπτικού χρόνου: «Τώρα που αρχίσαμε να λέμε τα ενδιαφέροντα μου κλείνετε το στόμα… Ο σταθμός σας λέει τι θα γίνει με τους μισθωτούς αλλά δεν λέει τι θα γίνει με τους συνταξιούχους… Να γίνεται συνταξιούχος των 300 ευρώ να δείτε… Κάντε μια επανάσταση εκεί να τα πείτε αυτά τα πράγματα».

loading...

1 thought on “Θ.Πάγκαλος για την επίσκεψη Α.Τσίπρα στην Τουρκία: «Του έπιασαν τον κ…»

  1. Παγκαλε καλυτερα να σιωπας.
    Δεν διαφερεις και πολυ απο τον Τσιπρα.
    Η μονη διαφορα που εχετε ειναι πως του Τσιπρα, για την ωρα, του τον επιασαν και εσενα σου τον εβαλαν
    Ξεχνας οτι εδωσες στους Τουρκους τον Οτσαλαν και την σημαια στα Ιμια την πηρε ο ανεμος…

Comments are closed.