ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Διαβάζω σήμερα σε πρωινή φιλοκυβερνητική εφημερίδα,και βγαίνω έξω από τα ρουχα μου,με αυτή την υποκρισία και την παραπληροφόρηση,ότι δήθεν  η διχαστική ρητορική του Κυριάκου και της Φώφης,προκάλεσαν έξαρση της ακροδεξιάς στην Μακεδονία

Κύριοι,την έξαρση του Εθνικισμού στην χώρα μας,προκάλεσαν κατά κύριο λόγο οι πολιτικές της λιτότητας και της εξαθλίωσης του κόσμου. Οι ρεμουλες σας και τα σκάνδαλα διαχρονικά,που έφεραν την χώρα σ αυτή την κατάσταση σε συνδιασμό με το ξεπούλημα της χώρας.
Οι λογαριασμοί σας στο εξωτερικό,οι οφσορ σας και οι μίζες σας από την μία, και η προσπάθεια φτωχοποίησης και εφτελισμου του λαού από την άλλη,οδηγουν την χώρα στην ακροδεξια,που στο φινάλε,δεν νομίζω ότι τα πράγματα  θα είναι χειρώτερα από την δική σας δικτατορία εδώ και δέκα περίπου χρόνια.(Για να μή μπερδεύουμε τα πράγματα πως για ότι στραβό συμβαίνει σήμερα φταίει μόνο  ο ΣΥΡΙΖΑ)
Ο εθνικισμός και η ακροδεξιά,όπως δείχνουν τα πράγματα,αποτελουν πλέον την ελπίδα του κόσμου,καί στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Το πείραμα της Γερμανίας για φτωχοποίηση των Ελλήνων για να γίνουμε “ανταγωνιστικώτεροι” μάλλον δε θα περάσει. Το οικονομικό ξεζούμισμα των λαών θα στραφεί μπούμεραγκ κατά των εμπνευστών του.
Αν δεν αποκατασταθουν τα εισοδήματα του κόσμου,φοβάμαι πως οδηγουμαστε σε ακραίες καταστάσεις.

αναγνωστης

loading...

10 thoughts on “ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

  1. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ "ΑΚΡΑΙΕΣ" ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΚΡΑΙΕΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ "ΚΟΣΜΗΤΙΚΟ" ΕΠΙΘΕΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΤΑΙ ;;;;; ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΑΣΟΝΩΝ, ΑΡΠΑΧΤΗΚΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ. (ΙΩΑΝΝΗΣ)

  2. Αυτό το τελευταίο που έγραψες: "..ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.."
    είναι παπαριές ενός τσιμπλιάρη εβραιοχριστιανού.
    Ο κόσμος νοιάζεται να έχει δουλειά, οικονομία,
    ισονομία, επίσεις σύνορα, νόμους και τάξη.
    Αυτοί που ντεμέκ νοιάζοντε για την ορθοδοξία, είναι η μαγιά της αιώνιας
    δυστυχείας μας! Ποτέ η εκκλησεία ΔΕΝ ήταν με το μέρος των Ελλήνων, ΠΟΤΈ!
    Για το υπόλοιπο σχόλιο σου, συμφωνώ μαζί σου.

  3. ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ,ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΙΤΟΡΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ,ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΣΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΛΕΞΗ ΕΘΝΟΣ,ΠΑΤΡΙΔΑ.ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΚΟΥΦΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.

  4. Διαβάζω εδώ καί δύο χρόνια τήν ιστοσελίδα τής Χ.Α. . Δέν βρήκα τίποτα ακραίο μέσα στίς θέσεις τού Λαϊκού κινήματος. Δέν έχω ενταχθεί πουθενά αλλά πιστεύω οτι αποτελεί τήν μονη απάντηση στούς πραγματικά ακραίους πού μάς έχουν σκυψει καί μάς πατούν μέ μίσος. Αυτοί πού έχουν κατασπαράξει τα δημόσια ταμεία καί χρηματοδοτούν με εκατονταδες εκατομμύρια τά κομματα τους καί τα οποία πληρώνουμε εμείς, έχουν κόψει από την Χ.Α. καθε επιδοτηση καί τα έξοδα τού κόμματος βγαίνουν από τους μισθούς τών βουλευτών. Τά έκοψαν διότι τα επέστρεφαν σε Έλληνες πού πεινάνε , ενώ οι πραγματικά ανθέλληνες ΣΥριζα-Ν.Δ. κλπ νοιάζονται μόνον γιά τούς λαθρομετανάστες .

  5. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΕΩΣ 'ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ' ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. ΕΔΩ ΤΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ,ΚΙ ΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

  6. Καλημέρα,
    Αυτός ο άθλιος πόλεμος που γίνεται κατά λαϊκού κινήματος, τα ίδια ακριβώς
    γινόντουσαν και στο αδελφό κόμμα της Χρυσής Αυγής στην Σουηδία (S.D.)
    σήμερα είμαστε δευτερο κόμμα και με συνεχή άνοδο!

    Αναγνωρίζω τον αγώνα και πατριωτισμό του κυρίου Μιχαλολιάκου, αλλά
    για να τραβήξουμε ακόμη περισοτερο κόσμο πρέπει να αποτραβηχθεί
    καθώς και η γυναίκα του και να δώσει την θέση του σε
    κάποιον ηπιότερο και διπλωμάτη.

  7. Μιά κοπρόσκυλο μιά Στέργιος Ζ .Πόσα ονόματα πιά διαθέτιυν οι λωποδύτες .Αει πνίξου εξωμότη κι ασε τους Ελληνες να κανονίζουν τα του οίκου τους .Βλάκα που νομίζεις ότι μπορεί γιά όλα να έχεις άποψη .Αγράματε ηλιθιε .

  8. Θρασύδειλο γουρούνι βγάλε επιτελους το σκασμό.Αρωστημένο κάθαρμα που νομίζεις ότι αποκτάς αξία βρίζοντας ότι πιό ιερό εχουν οι άνθρωποι .Βρωμερό τσογλάνι που το μόνο που ξέρεις είναι οι ανώμαλες ορέξεις σου .Τα μόνα που περιέχει το βρώμικο στόμα σου είναι πούτσοι και σκατά .Απόλαυσε τα ανώμαλε .Καλή όρεξη .

  9. Γαμώ το σπίτι σου καραπουτάνας έκτρωμα

  10. Δάσκαλε, σταμάτα να γαμιέσαι.
    Με βρίζει χωρίς λόγω, δεν με επιτρέπει να σχολιάσω
    και εσύ σβήνεις εμένα, θα πρέπει να έχεις πρόβλημα πρωκτού, υποθέτω.

Comments are closed.