Λέμε όχι στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, εμείς που τη ψηφίζουμε.

Κατ αρχάς να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε προσωπικό συμφέρον, δε βάζουμε υποψηφιότητα και μόνο πληρώνουμε το κράτος, άρα και τους βουλευτές. Άρα κρίνουμε ποιους θέλουμε για υπαλλήλους μας.
Μετά  ξέρουμε ψυχανάλυση και παρακολουθούμε αυτούς που βάζουν υποψηφιότητα, πολλά χρόνια πριν βάλουν . Έχουμε πέσει στη ψυχανάλυση μας στον Βαρουφάκη , στον Τσιπρα, στον Στ. Θεοδωράκη, με επιχειρήματα και  μπορείτε να τα βρείτε αν ψάξετε. Μόνο με ψυχογράφημα και με λογική λέγαμε απτο 13 τι θα κάνει ο Τσίπρας και πράγματι έτσι έγινε. Λέγαμε όχι στον τυχοδιώχτη  Στ. Θεοδωράκη και ότι πάει να βγάλει χρήμα και έτσι έγινε. Ο Τατσόπουλος όλοι ξέρουμε ποιος είναι,  πάει για τον μισθό, αλλάζει ιδεολογία, οπότε αν έχει ανάγκη από χρήμα, δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. 

Στη ΝΔ που ψηφίζουμε ως φιλελεύθεροι ,  κρίνουμε τον νέο υπ. Γιάννη Λοβέρδο γιατι είμαστε υπεύθυνοι πολίτες, παρακολουθούμε τι έλεγε, τι έκανε πριν τον προσλάβουμε. Όλα αυτά που ακολουθούν μπορείτε να τα βρείτε  στα video στο BlueSky κ πριν απτό 15. Επίσης από αναρτήσεις του στο fb…Δεν έχουμε κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά τον ψυχογραφούμε ως  πολιτικό απατεώνα,  ψεύτη, τυχοδιώκτη, καιροσκόπο.  Φιλτάτη η αλήθεια βλέπετε.

Απτο 13 ο Γιάννης Λοβέρδος  έγραφε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά συνεχώς , δεν έβρισκε ούτε ένα καλό και άφριζε  στην τηλεόραση, όταν άκουγε το όνομα Σαμαράς. Ήταν από μεγάλη ζήλεια και επειδή ένοιωθε μειονεκτικά. Ο Γιάννης Λοβέρδος ο Ίδιος, έχει πει ότι έχει περάσει απτη Νομική, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει πτυχίο γιατί δούλευε.(κόλλαγε σε πολιτικούς να βγάλει χρήμα δηλαδή και το λέει δουλειά…λέμε εμείς)   Οι γνωστοί μας καθηγητές επίσης, μας είπαν ότι δεν μπόρεσε να περάσει πολλά μαθήματα, απτο πάχος του και τα ψυχολογικά προβλήματα που είχε. Άτομο 230 κιλά έχει πολλά προβλήματα. Δεν μπορεί να σκεφτεί.  Τώρα  μπορεί να δείξει κανένα πλαστό πτυχίο. Ρωτήστε να μάθετε. Θα τα βρείτε στα βιντεακια όλα. Έλεγε συνέχεια κατά της ΝΔ ,όταν ήταν ο Σαμαράς αρχηγός.  Έγραφε. <Θα ρίξω λευκό γιατί το κόμμα είναι πολύ δεξιό για τα γούστα μου>  Έγραφε <Είναι δυνατόν ο Σαμαράς να βρει κάτι στην Αμφίπολη ; Να σταματήσει αμέσως> Έγραφε. Γιατί παίρνει τώρα την Αλαμουντίν, γιατί καλεί τον πατέρα του Ρωμανού; Γιατί δεν έβαλε ακόμα ιντερνέτ;   Πρέπει να παραιτηθεί αμέσως.  Γιατί κόβει τις συντάξεις>;  Όταν έκλεισε η ΕΡΤ εξαφανίστηκε και είπε Καλύτερα να μη μιλώ.  Έλεγε με τον Τσιπρα θα πέσει ο ΕΝΦΙΑ. Πολιτικά δεν έβρισκε τίποτα σωστό στον Σαμαρά ( Υπόθεση. Μάλλον ψήφισε Τσιπρα, για να πέσει ο Σαμαράς). Όταν βγήκε ο Τσίπρας έκαναν όλοι οι δημοσιογράφοι του μπλου, (Παυλόπουλος και σια)  πάρτυ, μαζί και ο Λοβέρδος. Μάλιστα πήρε μια ανάρτηση απτό FB της Χριστίνας… (φανατικής αντισυριζα)  που έλεγε ότι ο Τσιπρας θα αποτύχει και την κορόιδευαν όλοι,  μαζί και ο Λοβέρδος > Πολύ σημαντικό.  Τη μέρα που πήγε ο Τσιπρας στην Καισαριανή, ήθελε να κρυφτεί και η χαρά δεν τον άφησε. Έγραφε.< Είναι ο νεότερος πρωθυπουργός της Ελλάδας και θα έχει την αμέριστη υποστήριξη μου> Ναι καλά είδατε.  Όταν  εμείς είχαμε αρρωστήσει. Πονηρός ,ύπουλος, ανάξιος, χωρίς προσόντα,  με κομπλιμέντα έλεγε ότι τους αγαπά όλους για να πάρει ψήφους τώρα που το δρομολογούσε.  Το μέλημα του ήταν να πέσει ο Σαμαράς .  Δούλευε πάντα με σχέδιο σαν τον Τσίπρα.

Έφερε  και αυτός στην Ελλάδα την καταστροφή. Απτήν ώρα που παραιτήθηκε ο Σαμαράς, άλλαξαν όλα κ υποστήριζε τη ΝΔ, σαν να πέτυχε τον σκοπό του. Έλεγε ότι λέει  πάντα αλήθεια , ενώ ήταν όλα ψέματα, υποστήριζε βέβαια  ΝΔ με πάθος και  σε όλα έκανε ύπουλη στροφή.  (Παπακώστα είναι και Κουντουρα. Λεει για την πατρίδα. Βάζει για να πείσει και φωτο τον Καποδίστρια. Μη πω ότι εκεί που φτύνει ο Καποδίστριας φυτρώνει αυτός)

Ό,τι και να κάνει ο Μητσοτάκης η Ντόρα και τα παιδιά της, τους γλείφει και  τα παπούτσια.  Έχουν γράψει στο FB  ότι είναι κουμπάρος τους Κων. Μητσοτάκη.O Ίδιος το κρύβει αν είναι αλήθεια.   Φανταστείτε τι ετοιμάζεται να φάει απτα λεφτά μας.(νέος Καρανικας) Όταν του  είπαν στο FB γιατί υποστήριζες Τσιπρα όταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ,  έγραψε ζητώ συγγνώμη.

Με μια συγγνώμη θα τον πληρώνουμε στη Βουλή; Δεν κατάλαβε τι ήταν ο Τσιπρας ; Άρα έχει χαμηλή νοημοσύνη; Η Κατάλαβε και ήθελε να εξυπηρετήσει το μίσος του για τον Σαμαρά, άρα μισεί την πατρίδα;

 O ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ έλεγε συνέχεια για τον εαυτό του εγωιστικά, ναρκισσιστικά.  Ψάξτε θα τα βρείτε.  Επειδή είναι κενό άτομο, βάζει να τον διαφημίζουν,  μιλά πάντα με  έπαρση, σαν να είναι ο Λουδοβίκος. Όλο για τα παιδιά του  λέει, λες και μας ενδιαφέρει, για να το πιστέψει κ αυτός ότι αξίζουν. Πολλές φορές, (Θα το βρείτε), έλεγε γιατί ο Τσιπρας είναι καλύτερος απτον γιο μου κ την κόρη μου; Διαταραχή.. 

Έκλαιγε συνέχεια .Έλεγε δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο στο Κολωνάκι. Δεν έχω να πληρώσω το κολλέγιο στα παιδιά μου. (Τώρα που γυρίζει στο Περιστέρι κ στο Αιγάλεω ως επιτάφιος, για να ζητιανέψει ψήφους, γιατί δεν το ρωτούν. Αφού λες τόσα ωραία για την περιοχή μας και τους ανθρώπους, γιατί δεν έρχεσαι να μείνεις εδώ που είναι φτηνά τα ενοίκια; Είναι ο Λουδοβίκος βλέπετε. Χωρίς προσόντα θέλει να πληρώνει εκεί που δεν μπορεί) Έλεγε κλαίγοντας και πριν από μερικούς μήνες.  Οι τράπεζες με κυνηγούν,  γιατί έχω δάνεια. Μου έχει αφήσει η ετεροθαλής αδελφή μου σπίτι και δεν μπορώ να το πουλήσω. Δεν  σηκώνω το τηλέφωνο, γιατί είναι οι τράπεζες.  Το εισόδημα μου έχει πέσει 80%. Έχουν περάσει πολλά χρήματα απτα χέρια μου, αλλά η αβελτηρία δεν με άφησε. Τώρα δεν έχω να δώσω τη ΔΕΗ. Τον καφέ μου τον  σκέπτομαι πώς να τον πληρώσω. Δηλαδή έπαιρνε λεφτά και τα έτρωγε και πάει να διαχειριστεί τα δικά μας. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ… ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΕΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ.

Έλεγε η γυναίκα μου απολύθηκε απτο MEGA  δεν πληρώνεται απτό ΒΗΜΑ και έχει πέσει σε κατάθλιψη. Θα τα βρείτε, λες και είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε μια γυναίκα συνέχεια που δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα,  και στα παιδιά του Λοβέρδου που έχουν φάει τόσο άδικο   χρήμα, όταν υπάρχουν τόσο άξια και έξυπνα παιδιά που  οι γονείς  τους δεν είναι γνωστοί

Αν ρωτήσετε θα σας πουν ότι σύχναζε στο Κολωνάκι πάντα, σνομπάριζε τις λαϊκές περιοχές, έτρωγε πρωί μεσημέρι βράδυ για 10,  έξω, οικογενειακώς,  σε πολύ ακριβά, μαζί με την Ντόρα και τα παιδιά της και δήλωνε 3000€ το μήνα και τώρα κάνει ότι αγάπησε του ανθρώπους του Περιστερίου. Λέει ψέματα σε ΟΛΑ.  Έχει βρει αγράμματους ανθρώπους να τους κοροϊδεύει και τα ΚΑΠΗ, που ξεχνούν οι ηλικιωμένοι  Είναι ό,τι πιο ύπουλο  για να μπει στη Βουλή , έφερε την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ. Μη σας κοροϊδεύει . Έβριζε όλους τους συναδέλφους του και τώρα πάει να τον προβάλλουν. Τώρα κάνει ότι έχει Χιούμορ, του είπαν οι επικοινωνιολόγοι να βάζει αστείες γελοιογραφίες για να κάνει τον ευχάριστο.

Εμείς όμως θυμόμαστε όταν τις 2 , 3, 4 τα ξημερώματα έβαζε αναρτήσεις γεμάτες κακία για τον Σαμαρά. Να είναι καλά και να μην τον πληρώνουμε στη Βουλή θέλουμε. Λέει και το άλλο ψέμα τώρα, ότι θα συνεχίσει τις εκπομπές στο μπλου, για να του δώσουν ψήφο, επειδή κάνει τον δήθεν ψυχολόγο, ενώ βαριέται, και παράλληλα σκέπτεται πού ψηφίζει αυτός που τον καλεί. (φαίνεται αμέσως)

Στο ψυχογράφημα μας, λέμε ότι θα πουλήσει νησιά. Είναι φιλοχρήματος, ύπουλος, υποκριτής, ψεύτης και έχει μάθει στο εύκολο χρήμα, δημόσιες σχέσεις, ίντριγκες.  Έντιμη δουλειά δεν ξέρει να κάνει. Γλείψιμο ,συμφέρον, ψέμα. Αυτό είναι η ζωή του. Μισεί την πατρίδα και έφερε το ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς θα ήθελε να ολοκλήρωσε ο Σαμαράς,  μισεί και τους νέους και πήρε τη θέση τους.  Είστε τόσο ανήθικοι με αμνησία και θα τον βάλετε στη Βουλή; Εσείς τότε θα παραδώσετε νησιά, εσείς θα βάλετε μέσα στη Βουλή τη σοβαροφάνεια και το ψέμα. Μαυρίστε τον. Παίζει θέατρο σε όλα.  (Τσιπρας είναι)   Στη Δ. Αττική ψηφίζουμε Βαρβιτσιώτη.(προσωπικά δεν τον ξέρω, αλλά παρακολουθώ τη διαδρομή του και ό,τι λέει) Είπαμε μόνο δυο λέξεις σε ένα συλλαλητήριο και παρότι τον προκάλεσα, ήταν μετρημένος και σοβαρός . Μου άρεσε η απάντηση του. Δεν λέει ψέματα, ξέρουμε ποιος είναι, δεν έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει σοβαρότητα.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Λέμε όχι στους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, εμείς που τη ψηφίζουμε.

  1. Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ
    ΟΣΟΙ
    Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ
    Ε Ν Φ Ι Α
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.
    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    ΨΗΦΙΣΤΕ
    # Κ Ο Ι Ν Ω Ν Ι Α #

Comments are closed.