Η εκτίμηση του Βασίλη Λεβέντη για το πότε θα γίνουν εκλογές: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για…»

Το ενδεχόμενο διενέργειας των βουλευτικών εκλογών πριν από τις ευρωεκλογές και πιο συγκεκριμένα μέσα στον Απρίλιο, ανέφερε ως πιθανότητα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, προσερχόμενος στην εκδήλωση κοπής πίτας
του κόμματός του στη Θεσσαλονίκη.

«Να ξέρετε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εκλογές στις 21 Απριλίου. Παίζεται αυτή η ημερομηνία για βουλευτικές εκλογές, να γίνουν πριν τις ευρωεκλογές».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στην προοπτική της κεντροαριστεράς: «Ο κ. Τσίπρας κάνει προσκλητήρια για την Κεντροαριστερά. Εμείς όμως στην Ε.Κ. και τον κ. Τσίπρα τον θεωρούμε «Δεξιά» και τον θεωρούμε και συντήρηση. Δεν είναι συντήρηση μόνο ο Μητσοτάκης, είναι και ο Τσίπρας» είπε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε:

«Λυπούμαι και για τον κ. Τσίπρα και για τον κ. Μητσοτάκη για το κατάντημά τους να επιμένουν στον παλαιοκομματισμό και τη φαυλότητα να γυρίσουν την Ελλάδα στο δικομματισμό, που μας έφερε στην πτώχευση και στην παρακμή. Θα τους πολεμήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

loading...

1 thought on “Η εκτίμηση του Βασίλη Λεβέντη για το πότε θα γίνουν εκλογές: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για…»

  1. Μεγάλε μπούκερ Βασίλη Λεβέντη, πότε προβλέπεις εθνικές εκλογές θέλω να το παίξω στο στοίχημα. Είσαι μπούκερ και προφήτης, γι αυτό σε ρωτώ και εγώ.

Comments are closed.