Μπλόκα αγροτών: Κλείνουν τις σήραγγες των Τεμπών - Τρακτέρ από Σέρρες μέχρι και Πάτρα


Την πρόθεση τους να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με στόχο να αποκλείσουν το ερχόμενο Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, τις σήραγγες στα Τέμπη, στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης,
ανακοίνωσαν οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν.
Ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας, σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο ανέφερε ότι υπάρχει απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ επέρριψε την ευθύνη στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει συνάντηση με τους αγρότες.

«Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη που δεν συναντιέται μαζί μας για να δώσει λύσεις στα προβλήματα. Αυτή μας βγάζει στον δρόμο με την πολιτική της και αυτή κλείνει τους δρόμους» τόνισε ο κ. Μαρούδας.

Υπενθυμίζεται πως κλειστή παραμένει η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον κόμβο της Νίκαιας για ένατη μέρα, καθώς οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους πραγματοποιώντας ένα ενιαίο κεντρικό θεσσαλικό μπλόκο.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

 1. Ε ρε φουκαρά Έλληνα τι έχει να πάθεις πάλι από τους πάσης φύσεως εργατοπατέρες και αγροτοπατέρες!
  Ήρθε η ώρα για το ετήσιο πανηγύρι των αγροτών και η ώρα της ταλαιπωρίας για τον αγωνιζόμενο προς επιβίωση Έλληνα.
  θυμάμαι τις εποχές του Πατακιστάν, όταν έπρεπε λόγω δουλειάς να περνώ από τα Τέμπη σχεδόν καθημερινά και κάθε πρωί ξημερώματα που έφτανα στο μπλόκο των Τεμπών να βρίσκομαι αντιμέτωπος με μεθυσμένους αγρότες, οι οποίοι όλο το βράδυ είχανε ψησταριές και πίνανε.
  Δεν θα ξεχάσω όμως ούτε τις κινητοποιήσεις των αγροτών το 2009 ή 2010, όταν μια Κυριακή απόγευμα σε κάποιο δρόμο της δυτικής Μακεδονίας, τόσο εγώ όσο και χιλιάδες άλλοι ταλαίπωροι που κινούμασταν λόγω μπλόκων σε επικίνδυνους περιφερειακούς δρόμους, βρεθήκαμε ξαφνικά σε μπλόκο δύο τρακτέρ και καμιά εικοσαριά κωλόπαιδων, που τόσο ήταν το θράσος τους, που γελώντας τραβούσαν σε βίντεο με τα κινητά τους τις ουρές των οχημάτων και την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώναμε εκείνη την ώρα.
  Η αστυνομία απλώς παρακολουθούσε. Έτσι αφού κάνανε την πλάκα τους κανένα δίωρο στη συνέχεια μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε τον δρόμο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή