Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Μπερδεμένα τα έχει ο κ.Τσίπρας στην εποχή της παγκοσμιοποίησης. Η πάγια τακτική του να κάνει την ήττα νίκη έχει πραγματικά γίνει γραφική. Σε μία άκρως ανταγωνιστική εποχή που κοινωνίες,
Κράτη και πολιτισμοί ανταγωνίζονται για την ευημερία τους ο κ.Τσίπρας  κομπιάζει και
πανηγυρίζει που έχει χάσει την πολιτική δημοκρατική πλειοψηφία, την εμπιστοσύνη του λαού, όπως καταγράφεται στις σφυγμομετρήσεις για το πρόσωπό του.

Όλος ο δυτικός πολιτισμός έχει συνταχθεί εναντίον του δικτάτορα Μαδούρο που με την επιβολή του Στρατού εξαθλίωσε το λαό του και ο κ.Τσίπρας με το ΣΥΡΙΖΑ και τη Κυβέρνηση-Κουρελού συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν. Πέρα από τα πολλά δημοσιεύματα για ύποπτες πολιτικές χρηματοδοτήσεις ο κ.Τσίπρας παραμένει λάτρης της αυταρχικής εκλογικής δημοκρατίας που χρησιμοποιεί τις εκλογές ως εργαλείο διατήρησης ενός καταπιεστικού καθεστώτος φτώχειας και ανεργίας με μία ελίτ να καθορίζει τα πάντα.

Ο Γερμανόφιλος Τσίπρας στο Μόναχο και την Αθήνα εξυπηρετεί το ανθελληνικό στρατηγικό της σχέδιο με αντάλλαγμα την παραμονή του στην εξουσία και το ξεπούλημα των υποδομών της. Αυτή δεν είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας, κύριε Τσίπρα, για τους Έλληνες παρά μόνο για εσάς και σύντομα θα το καταλάβετε. Ο λαός που τόσο επιδεικτικά αγνοείτε και υποτιμάτε εδώ και τέσσερα χρόνια θα είναι ο τιμωρός σας στην κάλπη των επόμενων εκλογών.

Λ.ΚΑΛ.

loading...