74 ΕΜΒΡΥΑ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝΗ ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ...


4 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ζωή στην επιστήμη των εμβολίων – μια συζήτηση με τον Stanley Plotkin στο 4ο
συνέδριο για τα εμβόλια στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, Σεπτέμβριος 2017

Τα γεγονότα:

Ο Δρ Stanley Plotkin, γνωστός ως ένας από τους πατέρες των εμβολίων, αποκαλύπτει κάποια ανησυχητικά γεγονότα σχετικά με τη δοκιμασία των εμβολίων για τα ορφανά, τους αποικιακούς κυβερνώντες πληθυσμούς, τα μωρά των οποίων οι μητέρες βρίσκονται στη φυλακή και τα παιδιά με ψυχικά μειονεκτήματα.
Προβληματισμους σχετικά με:


Γιατί χρησιμοποιείται ο φόβος για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού; Γιατί μειώνονται τα ποσοστά εμβολιασμού; Γιατί οι πληροφορίες που αντισταθμίζουν τη στάση του «για το εμβόλιο» ποτέ δεν έλαβαν μέρος, ούτε καν αναγνωρίστηκαν; Γιατί οι γιατροί διδάσκουν μόνο πώς δουλεύουν τα εμβόλια και τίποτε άλλο;

Ο Δρ Stanley Plotkin είναι ένας πολύ γνωστός MD που έχει διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο στην κατασκευή πολλαπλών εμβολίων. Είναι ευρέως γνωστός ως ένας από τους «νορμάδες» των εμβολίων, ένα «φάρμακο» που ισχυρίζεται ότι έχει σώσει εκατομμύρια ζωές και κυκλοφορεί έντονα ως μία από τις πιο επιτυχημένες ιατρικές εξελίξεις στην ιστορία. 

Οποιοσδήποτε αμφισβητεί αυτή την αφήγηση και την ασφάλεια των εμβολίων, αντιμετωπίζει συχνά σκληρή γελοιοποίηση, παρά τις χιλιάδες επιστημονικές μελέτες που δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά που αντικρούουν έντονα τις συμβατικές γνώσεις εμβολίων που δημοσιεύονται από κυβερνητικούς οργανισμούς υγείας όπως η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ή τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).
Πριν φτάσουμε στη μαρτυρία του Πλόκκιν, υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να επισημάνω.

Κάτι είναι λάθος εδώ. Όταν παρουσιάζονται πληροφορίες και αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε, τείνουμε να ανταποκριθούμε με γελοιοποίηση ή σιωπή. 

Ας πάρουμε το αλουμίνιο, για παράδειγμα. Έχει προστεθεί στα εμβόλια για περίπου 100 χρόνια χωρίς δοκιμές ασφάλειας. Δεν υπάρχουν κατάλληλες μελέτες που να δείχνουν ότι το αλουμίνιο είναι ασφαλές για την ένεση σε παιδί, αλλά υπάρχουν πολλές μελέτες που δείχνουν ότι το αλουμίνιο δεν εξέρχεται από το σώμα, αλλά παραμένει στο σώμα, ταξιδεύει σε μακρινά όργανα και τελικά καταλήγει στον εγκέφαλο. 

Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι τόσο ασφαλή όσο αυτά που διατίθενται στην αγορά, αλλά η απάντηση σε αυτές τις μελέτες είναι συχνά πλήρης σιωπή ή γελοιοποίηση.

Αφού οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το αλουμίνιο από εμβόλια μεταφέρεται στον εγκέφαλο μέσω των λεγόμενων μακροφάγων (λευκών αιμοσφαιρίων), δημοσιεύθηκε πέρυσι μια άλλη μελέτη που εξετάζει περαιτέρω το θέμα μελετώντας τους εγκεφάλους πολλών αυτιστικών ανθρώπων. 

Όταν άνοιξαν τους εγκεφάλους, βρήκαν την υψηλότερη περιεκτικότητα αλουμινίου στον ιστό του εγκεφάλου που μετρήθηκε ποτέ, ακόμα περισσότερο από τους ασθενείς με Αλτσχάιμερ. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη μελέτη και σε άλλα, στο παρακάτω άρθρο:

Brain Imaging Shows Autistic Brain Contain High Amounts of Aluminum

Η απεικόνιση του εγκεφάλου δείχνει τον αυτισμό του εγκεφάλου που περιέχει μεγάλες ποσότητες ς αλουμινίου.
Η ιδέα ότι τα εμβόλια δεν είναι απολύτως ασφαλή κέρδισε μεγάλη προσοχή όταν ένας από τους κύριους συγγραφείς μιας μελέτης του 2004 ήρθε μπροστά. 

Το όνομά του είναι ο Δρ. William Thompson, ανώτερος ερευνητής στο CDC, ο οποίος συνυπέγραψε μία από τις πιο ευρέως αναφερόμενες μελέτες για να αποσιωπήσει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ του εμβολίου MMR και του αυτισμού. Σύμφωνα με τη μελέτη,

10 χρόνια αργότερα, αντιστάθηκε στην αρχική μελέτη, υποστηρίζοντας:

«Οι συν-συγγραφείς [CDC] προγραμματίζουν συνάντηση για την καταστροφή εγγράφων που σχετίζονται με τη μελέτη [εμβολίου MMR]. Οι υπόλοιποι τέσσερις συν-συγγραφείς συναντήθηκαν και έφεραν ένα μεγάλο δοχείο απορριμμάτων στην αίθουσα συνεδριάσεων και εξέτασαν και πέρασαν όλα τα έντυπα έγγραφα που είχαμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να τα απορρίψουμε και να τα βάλουμε σε ένα τεράστιο κουτί για σκουπίδια ».loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :