Κ.Μπογδάνος: «Γιατί δεν απολύθηκε η Στάη που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του Τσίπρα;»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Κωνταντίνος Μπογδάνος σε Ελλη Στάη αλλά και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα καθώς αναρωτήθηκε γιατί “δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000
το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του ΠΘ”.

Πιο αναλυτικά, ο Κ.Μπογδάνος χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις τόσο για την Έλλη Στάη όσο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την απόλυση του υπεύθυνου στο Open για την διαρροή του βίντεο στο περιθώριο της συνέντευξής τους στο κανάλι.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, «καλώς απολύθηκε όποιος το ανέβασε».

Στην συνέχεια, όμως, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναρωτιέται «γιατί δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται» όπως λέει «με τα ζιγκολίκια του ΠΘ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει ως εξής;

«Καλώς απολύθηκε όποιος το ανέβασε.

Δουλειά του ήταν να βγάλει ένα καθαρό βίντεο στο web.

Ερώτημα, γιατί δεν απολύθηκε και η παρουσιάστρια, που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του ΠΘ, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα ιδιοκτησία και διεύθυνση».

Υπενθυμίζουμε την “ιδιαίτερη” συνομιλία Ε.Στάη και Α.Τσίπρα που έδειξε πόσο “στημένη” ήταν η συνέντευξη

loading...

2 thoughts on “Κ.Μπογδάνος: «Γιατί δεν απολύθηκε η Στάη που παίρνει 50.000 το μήνα για να χαριεντίζεται με τα ζιγκολίκια του Τσίπρα;»

  1. Κ.Μπογδανε μαζι σου ειμαι.Καλα τα λες.Ο Μητσοτακης γιατι σε απεριψε?Εντολη Μεργκελ πηρε?Ψαξε αγορι ενα πατριωτικο κομμα,εχεις τα κοτσια.Ο Μητσοτακης ειναι η συνεχεια αυτου του ακατανομαστου πρωθυπουργου.

  2. Ο Μπογδάνος, πάρτε έναν δημοσιοκάφρο για να θυμάστε ποιος είναι, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΟ ΜΑΖΙ, ΠΑΡΩΔΙΑ δημοσιογράφου (δημοσιοκάφρου) – https://www.youtube.com/watch?v=XvwPtSHZWak μια συνέντευξη η οποία δεν βασίζεται στην δημοσιογραφία

Comments are closed.