Έγκλημα στον Πειραιά: Ομολόγησε η 50χρονη από τη Χιλή τη δολοφονία του 79χρονου συντρόφου της

Tη δολοφονία του 79χρονου Έλληνα, που βρέθηκε την Τετάρτη νεκρός από αστυνομικούς μέσα σε μία λίμνη αίματος σε οικία 1ου ορόφου επί της οδού Σαχτούρη 25 στον Πειραιά, ομολόγησε κατά
την προσαγωγή της στην Ασφάλεια, η 50χρονη Χιλιανή συγκάτοικός του, που είχε προσαχθεί για την υπόθεση.

Το θύμα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι, στο λαιμό, στο θώρακα και στην κοιλιά, ενώ το στόμα του ήταν φιμωμένο με μανταλάκια.

Η 50χρονη, που στο παρελθόν φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχικές διαταραχές, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Πειραιά.

Μετά το άγριο έγκλημα οι αστυνομικοί εντόπισαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι να κάθεται, χωρίς να έχει συναίσθηση του τι έχει συμβεί, έχοντας στην αγκαλιά της το σκυλάκι της.

Τη σορό του 79χρονου βρήκε στο μπαλκόνι ο φίλος του που μπήκε στο σπίτι μαζί με τους αστυνομικούς όταν ανησύχησε γιατί ο άτυχος άνδρας δεν είχε ακολουθήσει το καθημερινό του πρόγραμμα.

Γείτονες ανέφεραν την Τετάρτη, μετά το άγριο έγκλημα, ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μανία καταδίωξης, καθώς πολλές φορές έλεγε ότι την κυνηγούν για να την σκοτώσουν, είτε ζητούσε να καλέσουν την αστυνομία και την πυροσβεστική.

loading...

1 thought on “Έγκλημα στον Πειραιά: Ομολόγησε η 50χρονη από τη Χιλή τη δολοφονία του 79χρονου συντρόφου της

  1. Μαζεψανε ολα τα σκατα της οικουμενησ και κανουν οτι θελουν στην πατριδα μας.
    φυσικα μην περιμενει κανεις να κανουν τιποτα εκτος? εκτος αν ελθει η χρυση αυγη στα πραγματα και τοτε θα δουμε διατημικες τεχνολογιες και υπερφυσικες καταστασεις.Δηλαδη τι θελεις να μας πεις? να θα δουμε ανθρωπους να ιπτανται να πετανε για να φυγουν απο την χωρα μας αλλοι θα περπατανε επανω στην θαλασσα τρεχοντας και αλαλαζοντασ απο την χαρα τους μαλιστα για να φυγουν και μολα αυτα θα γινονται ''απο την χαρα τουσ'' δηλαδη θα ειναι τοσο χαρουμενοι που θα περπατανε επανω και στην θαλασσα ακομα…

Comments are closed.